تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر اراده قوى باشد، هيچ بدنى براى انجام دادن كار، ناتوان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870199609




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توضیحات مطهری درباره قرارداد ساخت کشتی با شرکتی کره‌ای


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: توضیحات مطهری درباره قرارداد ساخت کشتی با شرکتی کره‌ای
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده مردم خوی درباره قرارداد ساخت کشتی با شرکتی کره ای گفت: این قرارداد باعث زنده شده پول کشور می شود و منافاتی با استفاده از توان داخلی ندارد.
محمدتقی کبیری در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی با استناد به اصل 3 بند 13 این قانون گفت: قرارداد ساخت 10 فروند کشتی کانتینربر با یک شرکت کره جنوبی 19 آذرماه منعقد شد که با اینکه فاینانس خارجی مورد قبول است باید نسبت به استفاده از توان داخلی توجه بیشتری صورت می گرفت.
به گزارش نامه نیوز، نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس تصریح کرد: در سال اقتصاد مقاومتی قرار داریم و باید با شعار «ما می توانیم» در میدان عمل وارد شویم، لازم است ظرفیت های درونی برای رفع مشکل بیکاری فعال شود که بر این اساس در زمینه ساخت کشتی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) تجربه گرانبهایی در صنعت کشتی سازی دارد و اعلام آمادگی نیز کرده است. وی افزود: گرچه معاون ریاست جمهوری گفته است این قرارداد به سال 2008 باز می گردد اما برخی رسانه ها بیان داشتند که شرکت هیوندای کره جنوبی اعلام کرده این نخستین قرارداد با ایران بعد از تحریم است لذا باید شفاف سازی صورت گیرد و در قالب کنسرسیوم ها از توان داخلی استفاده شود.
علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست ساعاتی از جلسه علنی را برعهده داشت در پاسخ به این اخطار گفت: امروز با این قرارداد، پولی که مربوط به دولت قبل بود زنده شده است و البته این قرارداد منافاتی با استفاده از توان داخلی ندارد.

**دولت قانون کار را پس بگیرد
محمدرضا بادامچی در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی در تذکر ماده 185 آیین نامه داخلی مجلس خطاب به هیأت رئیسه گفت: در تاریخ 31 خرداد 95 دولت از مجلس خواست تا لایحه اصلاح قانون کار در دستور کار مجلس قرار گیرد که هم اکنون این لایحه در دست بررسی کمیسیون اجتماعی است.
وی تصریح کرد: این لایحه که از تاریخ 13 آذر سال 91 با امضای رئیس دولت قبل به بهانه اجرای ماده 73 برنامه پنجم توسعه به مجلس آمد به کمیسیون اجتماعی ارجاع اما در نهایت از دستور کار خارج شد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: امروز دولت مجددا بدون توضیح اجرای ماده 73 برنامه درخواست تغییر قانون را داده است که مطابق ماده 185 نیاز به دو سوم آرا را دارد که مجدد بررسی می شود. وی خطاب به هیات دولت خاطرنشان کرد: این لایحه که کار ناتمام دولت قبل است توجهی به ماده 73 نکرده لذا لازم است از مجلس پس گرفته شود و در فضایی آرام با حضور شرکای اجتماعی کارگران تغییر کند.
علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر گفت: این تذکر ارتباطی به ماده 185 آیین نامه داخلی مجلس نداشت اما هیأت رئیسه پیگیر این قضیه است.

**نماینده آستارا خواستار به جریان افتادن سوالات خود در مجلس شد
ولی داداشی نماینده مردم آستارا در مجلس در اخطار قانون اساسی گفت: من تعداد زیادی سوال از وزرای جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی و نفت به هیات رئیسه داده‌ام که هیچ توجهی به آنها نمی‌شود. در حالی که ما در کشور با ترافیک قوانین مواجهیم، هنوز تمرکز بر قانون گذاری است.
وی گفت: نظارت جزو وظایف مجلس است و ما همه حق نظارت داریم، اما به سوالات توجهی نمی‌شود.
علی مطهری در پاسخ به وی گفت:‌ سوالات شما به کمیسیون‌ های مربوطه ارجاع شده و ما منتظر پاسخ کمیسیون‌ها هستیم و اگر کمیسیون نتیجه را به ما اعلام کند حتما در دستور رسیدگی قرار خواهد گرفت.

**نماینده مردم تهران خواستار پیگیری سوالات خود از وزرا شد
مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران در مجلس نیز در اخطار اصل 28 قانون اساسی گفت: متأسفانه تذکرات نمایندگان بر اساس لیست شنیده نمی‌شود و قطعا هیأت رئیسه مجلس باید در این عرصه با عدالت رفتار کند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه امروز مجلس تصمیم مهمی گرفت که آن ایجاد کمیسیون اشتغال و حمایت تولید بود. حال دولت بر اساس اصل28 قانون اساسی موظف است با رعایت نیازهای جامعه امکان اشتغال افراد را فراهم کند از این رو بحث اشتغال خارج از مباحث معمول بوده و برنامه، نگاه و بحث ویژه‌ای می‌طلبد. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: امیدوارم دولت به موضوع کمیسیون ویژه حمایت از تولید نگاه و توجه کند و طرح اشتغال را در سال جاری به مجلس ارسال کند.
کواکبیان در تذکری با استناد به ماده28 آیین‌نامه داخلی مجلس با بیان اینکه برخی از وزرا به تذکرات نمایندگان بی‌اعتنایی می‌کنند، گفت: من 3 ماه پیش به وزیر راه تذکری را در رابطه با لزوم تشکیل سریع شورای ساماندهی پایتخت داده‌ام اما متأسفانه تاکنون هیچ توجهی به این مساله نشده است.

منبع: ایرنا

مطالب مرتبط
نماینده سیرجان از پاسخ‌های زنگنه قانع شد
مطهری: حداکثر حقوق یک نماینده پنج میلیون و چهارصد هزار تومان است
مطهری:وزیر علوم قولی برای تغییر معاونانش به مجلس نداد
کواکبیان:نمی‌خواهیم مجلس ششم تکرار شود
مطهری: هرگونه لغو سخنرانی در دانشگاه‌ها خلاف نظر رهبری است



۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن