تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياران مهدى جوان‏اند و ميان‏سالى در ميان آنان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869200611




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مداخله روسیه در انتخابات آمریکا را جدی بگیرید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا:  رئیس کمیته سرویس‌های مسلحانه سنای آمریکا در واکنش به گزارش مقامات اطلاعاتی این کشور مبنی بر مداخله روسیه در انتخابات اخیر آمریکا به نفع دونالد ترامپ گفت که باید این مساله را جدی گرفت و نمی‌داند چه مساله‌ای باعث شده ترامپ این موضوع را رد کند.

 سناتور جان مک کین، رئیس کمیته سرویس‌های مسلحانه سنای آمریکا در مصاحبه با شبکه سی.بی.اس در این باره گفت: من نمی‌دانم دلیل واکنش ترامپ چه بوده چرا که "واضح است که روس‌ها در این انتخابات مداخله کرده‌اند". با این حال قصد آنها (روس‌ها) برای مداخله در این انتخابات تا حدی که بتواند نامزد مشخصی را به پیروزی برسانند، باید مورد تحقیق قرار بگیرد.

پیش از این دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه "فاکس نیوز" اظهار کرده بود که این افشاگری‌های جدید درباره نفوذ روسیه در انتخابات به نفع وی "احمقانه" است.

وی در این باره گفت: این تنها یک "بهانه" جدید است و من آن را باور نمی‌کنم. هر هفته یک بهانه‌ای مطرح می‌شود ما یک پیروزی قاطعانه داشته‌ایم و همه این را می‌دانند.

مک کین اما در ادامه مصاحبه خود، خواهان انتخاب یک کمیته برای ادامه تحقیقات درباره میزان و مقاصد روسیه از نفود در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد.

وی در این باره توضیح داد: در یک جهان ایده آل من دوست داشتم تا برای این مساله یک کمیته "انتخاب" داشتیم. مک کین ابراز امیدواری کرد که چنین کمیته‌ای از رهبران کمیته اطلاعات، روابط خارجی و کمیته سرویس‌های مسلح سنا تشکیل شود.

در همین حال این سناتور جمهوری خواه خاطرنشان کرد که سناتورها همگی در حال تعیین برنامه‌ای برای تحقیقات درباره مساله مذکور از طریق یک کمیسیون فرعی زیر مجموعه کمیته سرویس‌های مسلح سنا هستند و وی مطمئن است که این مساله براساس اصول فراحزبی مدیریت شود.

وی در ادامه عنوان کرد: ما با هم درباره این موضوع کار می‌کنیم و باید به سرعت به این مساله رسیدگی کنیم چرا که این مساله سیابری یک موضوع ایستا و ثابت نیست. شما نمی‌توانید این موضوع را حزبی بدانید؛ چرا که این مساله بسیار بسیار مهم بود و پایه دموکراسی  انتخاباتی آزاد و عادلانه است.

مک کین همچنین درباره نحوه برخورد ترامپ، با روسیه و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور ابراز نگرانی و به مردم یادآوری کرد که "پوتین فردی نیست که بتوان او را دست کم گرفت."

این جمهوری خواه که پیشتر نامزد این حزب در انتخابات ریاست جمهوری نیز بود، ادامه داد: "پوتین یک جانی، قاتل، جنایتکار و مامور ک. گ. ب است. به این ترتیب هم آیا به این معنی است که نباید با  او توافق یا صحبت کرد؟ قطعا که باید کرد. اما این کار را باید به روش ریگان انجام داد و این یعنی اینکه از مواضع قدرت با او طرف شد."

مک کین همچنین ابراز  امیدواری کرد که ترامپ مشاوره افرادی چون ژنرال جیمز ماتیس را که به عنوان وزیر دفاع خود برگزیده است در خصوص چگونگی ارتباط با روسیه بپذیرد.

علاوه بر این نسبت به گزینه‌های وزارت خارجه ترامپ ابراز نگرانی کرد.




۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن