تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که از چیزی طرفداری مصرّانه و نابجا کند یا اینکه از جانب دیگران به نفع او طرفداری ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817045656




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حفظ ايران از آتش شعله ور منطقه


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: حفظ ايران از آتش شعله ور منطقه
روزنامه آفرینش نوشت:

خشم و خشونت در منطقه آرامش و امنيت را سوزانده و خاكستر آوارگي و ويراني را بر سر مردم نشانده است. امروز در همسايگي ما و يا بهتر است بگوييم خاورميانه كمتر كشورهايي را مي‌توان يافت كه از ثبات و امنيت برخوردار باشند. امروز سوريه، عراق، تركيه، افغانستان، پاكستان، يمن، بحرين، ليبي و... درگير ناامني‌هاي گسترده‌اي شده‌اند كه بازگشت ثبات براي آنها به سختي قابل تصور است.

اين سخت بودن تصور بازگشت امنيت و ثبات به كشورهاي منطقه صرفاً از اين جهت است كه آنها دچار آتش جنگ مذهبي شده اند. جنگي كه دو طرف براي اثبات حقانيت خود به راه انداخته اند و سعي دارند ديگران را بر خط و طريق خود وادارند و درجهت اين هدف خود هيچ ابايي از كشتن و خون ريزي نمي‌بينند. اين جهل مذهبي تا به آنجا پيشروي كرده است كه جهانيان اسلام و مسلمانان را به چشم تروريست مي‌بينند و در مقاصد سياسي خود از آن سوء استفاده مي‌كنند.

درچنين آتشي طبيعي است كه فتنه گران خارجي و فرصت طلبان منطقه‌اي ورود پيدا كنند تا به ميزان اختلافات دامن بزنند و آتش خشم افراطيون مذهبي را شعله ورتر سازند. بركسي پوشيده نيست كه وضعيت فعلي عراق صرفاً به سبب سياست‌هاي جانبدارنه دولت قبلي اين كشور شكل گرفت و دولتمردان نتوانستند خواسته‌هاي ديگر قوميت‌ها و مذاهب را محقق سازند. درسوريه و بحرين نيز شاهد سهم خواهي‌هاي مذهبي هستيم كه هريك به نحوي دچار اختلاف و درگيري شده‌اند.

بادرنظر گرفتن اين وقايع در منطقه، وهمچنين قرار گرفتن در "هفته وحدت" بد نيست نسبت به اين موضوع توجه ويژه داشته باشيم. ايران به لحاظ پراكندگي قوميت‌ها و مذاهب بسيار گسترده است و حتي نسبت به ديگر كشورهاي همسايه از تنوع اقليت‌هاي مختلفي برخوردار است. نقطه قوت ايران اسلامي تا اينجاي كار، حفظ وحدت و يكپارچگي ملي بوده است. به عبارتي تمامي قوميت‌ها و مذاهب مختلف نسبت به تماميت ارضي ايران عرق داشته و ايران را پاره تن خود مي‌دانند.

اما مسئله‌اي كه مي‌تواند در اين وحدت رخنه كند و حتي تهديدي امنيتي براي ايران به وجود آورد بحث اختلافات ديني ميان فرقه‌هاي اسلامي مي‌باشد. جنگ حاضر درمنطقه ريشه دراختلافات شيعه و سني دارد و اين مسئله در ايران نيز داراي سبقه‌هايي تاريخي است كه بعضاً شاهد برخي حركت‌هاي غيراصولي و غير اخلاقي از سوي طرفين هستيم.

امروز وحدت تحت هر عنوان يا مضموني براي حفظ امنيت موجود كشور امري غيرقابل اجتناب است. اما بايد اين وحدت آفريني را در دوحوزه مورد پيگيري قرار داد. ابتدا بايد با آموزش‌هاي فرهنگي و ارتقاي آگاهي عموم نسبت به سياست‌هاي تفرقه افكنانه دشمن مانع از رويارويي بي جهت مذهبيون و افراط گرايان مذهبي گرديد. چرا كه مردم عادي هيچ خصومتي درامورات خود نداشته و با مسالمت دركنار هم زندگي مي كنند.

مسئله بعدي توجه به رعايت مساوات و عدالت از سوي قدرت حاكمه و مديريت اجرايي مي‌باشد. امروز بسياري از اقليت‌هاي مذهبي نسبت به فقدان برخي امكانات حداقلي همچون بهداشت و درمان، اشتغال، آموزش و... معترض هستند. لذا شاهديم كه برخي كشورهاي همسايه با رسانه‌هاي تحت امرشان چگونه براين مسائل دامن مي‌زنند و آن را در افكارعمومي بزرگ جلوه مي دهند.

اينكه حكومت براي تمام افراد ملت رفاه و امكانات را فراهم سازد امري عادي و از جمله وظايف آن است. اما در وضعيت فعلي توجه به نقاط حساس كشور كه درآن زمينه‌هايي براي تفرقه افكني و آتش افروزي وجود دارد، امري ضروري و غيرقابل اجتناب است.

بايد حسن نيت توام با وحدت را در بين تمامي اقليت‌ها و قوميت‌ها گسترده كنيم تا هر ايراني به منزله سربازي براي وطن محسوب گردد.

اگر اين وحدت فعلي كه مورد چشم طمع دشمنان قرار گرفته آسيب و خدشه‌اي ببيند، مسلماً نتيجه‌ آن جز آتش ناامني كه امروز در كشورهاي همسايه شعله مي‌كشد، نخواهد بود.

اميدواريم هفته وحدت صرفاً تحت عناوين و نماهنگ‌هاي صدا و سيما تفسير نشود، و مسئولان ضرورت اين وحدت و گسترش آن در سراسر كشور را درك و مانع از آسيب آن شوند.


تاریخ انتشار: ۰۷:۱۰ - ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - 12 December 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن