تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه هر كس نداشته باشد نه از من است و نه از خداى عزّوجلّ. عرض شد: اى ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816900193




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محمدجواد لاریجانی: اخیراً هر کسی رئیس‌جمهور می‌شود فیلسوف می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: محمدجواد لاریجانی: اخیراً هر کسی رئیس‌جمهور می‌شود فیلسوف می‌شود
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: اخیراً هر کسی رئیس‌جمهور می‌شود فیلسوف می‌شود در دوره اصلاحات رئیس‌جمهور مردم در خصوص جامعه مدنی صحبت می‌کرد.
محمد جواد لاریجانی به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه علوم قضایی گفت: خداوند نعمت‌هایش را به صورت فراوان به همه عرضه کرده و به بسیاری از آنها نعمات پنهان داده است نعمت وجود انسان از نعمات پنهان است.

به گزارش نامه نیوز، وی انسانیت را دومین نعمت انسان‌ها عنوان کرد و تأکید کرد: ما انسان شدیم و در احسن تقویم که از الطاف الهی است و از آنجا که انسان شدیم امکان شقاوت و سعادت یافتیم و نیازمند راهنمایی شدیم.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه نعمت سوم انسان را نیز هدایت و بهره‌مندی از آن عنوان و تصریح کرد: خداوند در هدایت انسان مصر بوده است.

لاریجانی در ادامه سخنان خود بصیرت را نکته کلیدی و شاه کلیدی برای توفیقات انسانی دانست، تأکید کرد: بصریت علامتش شناخت و معرفت خداست.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه تأکید کرد: آنچه باید در دین به آن تأکید کنیم باید مبتنی بر کتاب خدا و رهنمودهای اهل بیت باشد.

وی تصریح کرد: دین داشتنی نیست بلکه دین داری یعنی اقامه دین و اقامه به دین مخصوص به حوزه خصوصی نیست یعنی دین اسلام محصور در سپهر خصوصی نیست. بلکه در برابر سپهر عمومی تعریف شده است.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در ادامه تأکید کرد: این تفکر که تبلیغ هم می‌شود مبنی بر اینکه انسان دین داشته باشد اما به امور جامعه کاری نداشته باشد در تکفر مکتب اهل بیت مردود است.

لاریجانی در ادامه گفت: فردی می‌گوید که نمی‌خواهیم به زور کسی را به بهشت ببریم و دیگری می‌گوید اصلاً به خاطر اینکه سعی کردیم دین را اقامه کنیم مردم را از دین زده کرده‌ایم.

وی ادامه داد: اینکه امر دین امر خصوصی است باید توجه کرد که خصوصی‌ترین منظور حب و عشق است که باید در راستای الهی باشد.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در ادامه به معنی اقامه صلاة پرداخت و گفت: آیا کسی که اقامه صلاة می‌کند جزو متکین است. اقامه صلاة چیست؟ برخی از آنها که از مکتب اهل بیت نیز تبعیت نمی‌کنند مثل امام محمد غزالی این قیام را و اقامه را بر قیام خود نماز مطرح کرده‌اند و به خضوع و خشوع در آن اشاره داشته است اما اینها تقوا را ایجاد نمی‌کند. در دوره ائمه افرادی را داشته‌ایم که  حضور نداشته اما در مقابل حق و باطل اقدامی نمی‌کردند.

لاریجانی در ادامه تأکید کرد: اقامه صلاة فراتر از این امور است اقامه صلاة کامل نیست مگر اینکه مدافع حق ولایت باشیم. لاریجانی گفت: اما ولایت چیست؟

وی در پاسخ گفت: این ولایت ارکانی دارد یکی از ارکانش دغدغه مشروعیت حکومت است که در مکتب اهل بیت این مشروعیت دارای چارچوب است.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه رکن دیگر ولایت را مصداق ولایت عنوان کرد و تأکید کرد: اگر کسی بمیرد و امام عصر خود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است.

لاریجانی در ادامه صحبت‌های خود براین نکته تأکید کرد که در برخی ادبیات سیاسی و مطبوعاتی‌مان برخی می‌گویند که مهربان باشید و در مقابل اشکالات چیزی نگویید. اینها خیلی خوب است اما ظلم را نمی‌پوشاند.نمی‌شود کسانی باشند که منکر پایه‌های دین باشند و منکر حق ولایت باشند اما چیزی نگویند.

وی تأکید کرد: ظلمی که بالاترین ظلم است در حق ولایت است.

در ادامه دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه به اختلاف مبنایی غرب با انقلاب اسلامی پرداخت و تأکید کرد: آنچه که غرب با آن مشکل دارد این است که نظام ما براساس تفکر اسلامی و دینی پایه گذاری شده است. دعوای ما با غرب فقط براین اساس که می‌گوییم براساس اسلام یک جامعه مدنی راه اندازی کرده‌ایم. اما غرب می‌گوید که این نظام مخالف فردیت انسان است.

لاریجانی با تأکید براینکه امروزه ما در جهان عزتمند هستیم تأکید کرد که لذتی که امروزه نظام اسلامی دارد به حدی است که غربی‌ها می گویند باید نفوذ ایران را کم کنیم.

وی سرچشمه این عزت را توسل به اهل بیت عنوان کرد.

در ادامه دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه تفکر سکولار ریبرال را مسلط بر دنیای امروز عنوان کرد و تأکید کرد که این دیدگاه مبنی بر این است که باید تلاش کرد بیشترین لذت را با کمترین زحمت کسب کرد و مرز علم بهره‌مندی از آن است که به دایره آزادی دیگران ورود نکند.

لاریجانی ملاک تضییع آزادی دیگران در سیستم قضایی غرب را سلب اختیار عنوان کرد و تأکید کرد: حتی در این چارچوب که غرب برای آزادی ایجاد کرده ما با آنها مشکل داریم.

وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص جدی‌ترین تهدید آینده انقلاب، گفت: نباید سرنخ دعا را گم کنیم اگر عزت می‌خواهیم باید فراموش نکنیم که عزت در ولایت است.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اینکه وقتی مسئولیت می‌گیریم باید ناظر به این چارچوب مسئولیت عمل کنیم، تصریح کرد:اخیراً هر کسی رئیس جمهور می‌شود فیلسوف می‌شود در دوره اصلاحات رئیس‌جمهور مردم در خصوص جامعه مدنی صحبت می‌کرد.

لاریجانی ادامه داد: من مخالف فیلسوفی نیستم اما مسئولیت اجرایی مهمتر است. رئیس‌جمهور بعدی هم در سال‌های اول به خوبی عمل می‌کرد اما بعدها مطرح کرد که به جایی بندم اگر کسی وصل شد که دیگر از او خبری نمی‌آید الان هم بحث‌های فلسفی را در صحبت‌ها می‌بینیم. که به جای مباحث اجرایی و مدیریت اجرا می‌شود. کسانی که در سیاست فعال هستند و در لباس روحانیت حضور دارند باید بدانند که تفکر لیبرال سکولار برای نظام خطری مهلک است. خیلی بد است کسی به این جریان‌های طرفدار سکولار گرایش داشته باشد و دم از اهل بیت بزند.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در ادامه تأکید کرد: علما باید حصین دین باشند.


منبع: تسنیم


۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن