تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خوش نیت باشد روزیش زیاد می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816880742




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روزنامه روسی: باید به پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی کمک کرد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: روزنامه روسی: باید به پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی کمک کرد
یک روزنامه روسی معتقد است اگر ایران عضو سازمان تجارت جهانی بود بهتر می توانست از شرایط پسا برجام و لغو تحریم ها استفاده کند و روسیه نیز می توانست تعامل بهتری با این کشور برقرار کند.
روزنامه نزاويسيمايا در گزارشی به قلم آنا سیسویوا و ولادیمیر تروفیمچوک که هردو از  کارشناسان سیاست خارجی و حقوقی سازمان تجارت جهانی هستند می نویسد:  "گردش روسيه به شرق" پس از مجازاتهای غرب و جهتگیری نخبگان سیاسی و اقتصادی به سوی تعامل با بازار کشورهای آسیایی تنها در جهت چینی فعال نشده است.

 
به گزارش نامه نیوز، روسيه با دیگر کشورهای اورآسیای بزرگ از ترکیه گرفته تا آسیای جنوب شرقی رابطه برقرار می‌کند. بین این کشورها دو بازیگر از دیگران تفاوت محسوس دارند. روسيه و دیگر اعضای اتحاد اقتصادی اورآسیا بطور سنتی با این کشورها - ایران و هند - روابط محکمی برقرار کرده بودند. امروز مي‌شود پرسید این بازارها با استفاده از موقعیت سیاسی و اقتصادی جاری چه فرصت‌هایی کسب می‌کنند؟
 
سرمایه گذاران سراسر جهان از خبر رفع مجازاتهای ایران ارزیابی مثبت داشتند. روسيه هم از این روند به کنار نمانده است. "تخنوپروم اکسپورت" روسيه قصد دارد نیروگاه‌ حرارتی در بندر عباس بسازد. پروژه‌های مشترکی با گازپروم و لوک‌اویل در دست بررسی است. همچنین دو طرف قصد امضای نقشه راه اجرای پروژه‌‌های مشترک را در نظر دارند.
 
برای فعال سازی واقعی روابط باید درک شود که ایران قدرت بزرگ خودکفا بوده و بخش کشاورزی و صنعتی پیشرفته دارد. ایران هم اکنون برای عرضه محصولات خود در کشورهای اتحاد اقتصادی اورآسیا اقدام می‌کند. ولی انزوای اقتصاد ایران از بازارهای جهانی و عدم دسترسی به فن‌آوریهای پیشرفته طی سالیان طولانی باعث شده اکثر حوزه‌های اقتصاد ایران نتوانند در بازار جهانی رقابت کنند و فقط نیازهای داخلی را رفع می‌کنند. لذا نیاز ایران به محصولات مرغوب می‌تواند راه روسيه و دیگر اعضای اتحاد اقتصادی اورآسیا به بازار ایران (درصورت تأمین کیفیت مناسب) را باز کند.
 
یکی از موانع سر راه ورود به بازار ایران عدم عضویت کشور در سازمان تجارت جهانی است. این امر باعث مي‌شود ورود به بازار آن هزینه‌های بسیاری داشته باشد. از جمله مي‌شود به سامانه غیر شفاف عوارض گمرکی در ایران اشاره کرد. این مسائل می‌توانست درصورت عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی حل و فصل شود. ولی این مسئله بدشواری به این زودی حل شود. لذا باید به عضویت ایران در سازمان مساعدت کرد. راه دوم ایجاد رژیم مناسب برای بازرگانی با ایران بر اساس امضای قراردادهای دو و چندجانبه خواهد بود.
 
هند کشور جذاب دیگر از نقطه نظر پتانسیل رشد صادرات اتحاد اقتصادی اورآسیا به بازار جهانی است. تولید کنندگان خود هند نمی‌توانند تقاضای رو به رشد در کشور را رفع کنند و برای حل مسئله دولت کشور برای جلب صادر کنندگان خارجی به حوزه‌های نیازمند اقدام می‌کند. در عین حال سازمان تجارت جهانی از هند درخواست می‌کند موانع موجود سر راه بازرگانی با کشورهای خارجی را رفع کند. هرچند درخواست‌های سازمان به تنهایی برای باز کردن راه به سوی هند کافی نیست و این کشور اغلب آنها را نادیده می‌گیرد. لذا برای حل و فصل مسائل مربوطه با این کشور هم مي‌شود راه امضای قراردادها و موافقتنامه‌های تجاری اقتصادی را پیشه کرد.
 
در خاتمه مي‌شود گفت مأموریت اصلی که حین بازرگانی با ایران و هند باید حل شود تعیین هدفمند مقررات بازی است که برای همه تولید کنندگان و سرمایه گذاران مفهوم باشد. اما اعضای اتحاد اقتصادی اورآسیا باید ابتکار بخرج داده و خودشان برای دفاع از منافع خود در هر کدام از این دو بازار دورنمایی ولی بغرنج اقدام کنند.


منبع: خبرآنلاین


۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۳:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن