واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: 12 عمل جراحی وزیر بهداشت در سیستان وبلوچستان
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر گفت: 12 عمل جراحی چشم امروز توسط وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در اتاق عمل سیار چشم پزشکی موسسه بنیاد خیریه نورآوران سلامت در شهرستان قصرقند واقع در جنوب سیستان و بلوچستان انجام شد.
آفتابنیوز : دکتر ایرج ضاربان روز شنبه در حاشیه انجام عمل جراحی چشم توسط دکتر قاضی زاده هاشمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با راه اندازی چهار کانکس شامل یک کانکس حامل 2 یونیت دندانپزشکی، یک کانکس چشم پزشکی و یک اتاق عمل سیار و یک کانکس پشتیبانی از سوی بنیاد خیریه نورآوران به افراد کمتر از 15 سال این مناطق خدمات دندانپزشکی و به همه افراد دارای مشکلات چشم بدون محدودیت سنی خدمات ارائه می شود.
وی بیان کرد: راه اندازی این درمانگاه های سیار با هدف کمک به افراد نیازمند جامعه که توان مالی برای درمان و رفتن به بیمارستان ها را ندارند، بوده است.
بنیاد خیریه نورآوران سلامت شرق کشور برای دومین بار از 6 آذر با حضور در سیستان و بلوچستان در روستای پاسک قصرقند مستقر شده که قرار است در طول 100 روز در 2 بخش چشم پزشکی و دندانپزشکی خدمات لازم را به مردم محروم مناطق روستایی این شهرستان و مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) نیکشهر ارائه کند.
وی گفت: تمام کادر درمانی به صورت داوطلبانه در این موسسه خیریه برای کمک به افراد نیازمند فعالیت درمان می کنند.
مدیر اجرایی بنیاد خیریه نورآوران سلامت شرق کشور نیز به خبرنگار ایرنا بیان کرد: تاکنون 965 نفر از مردم جنوب سیستان و بلوچستان مورد ویزیت چشم پزشکان این بنیاد قرار گرفتند که برای بیش از 100 نفر آنان با مشکل آب مروارید عمل جراحی در درمانگاه های این بنیاد مستقر در منطقه، حدود 30 نفر سایر اعمال جراحی چشم در بیمارستان منطقه و برای 60 نفر نیز عینک تجویز شده است که به صورت رایگان در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.
سعید زرینی گفت: براساس پیش بینی های صورت گرفته، حدود چهار هزار و 500 تا پنج هزار بیمار در بخش چشم پزشکی و حدود سه هزار بیمار در بخش دندانپزشکی از خدمات این بنیاد خیریه بهره مند خواهند شد.
به گزارش ایرنا موسسه نورآوران سلامت سال 86 توسط دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی راه اندازی شده و کادر درمانی آن در بیش از 22 استان کشور تا کنون 500 هزار نفر را با مشکلات چشمی درمان و 6 هزار عمل جراحی انجام داده اند.
استان سیستان و بلوچستان به سبب محرومیت های به جای مانده از گذشته های دور و بروز خشکسالی های مداوم 16 ساله با وجود خدمات و فعالیتهای گسترده نظام جمهوری اسلامی همچنان با مشکلات و محرومیت هایی رو به رو است و برخی از مردم آن به سختی گذران زندگی می کنند.
بیش از نیمی از جمعیت این استان در روستاها زندگی می کنند، گستردگی استان و پراکندگی نقاط جمعیتی آن، فاصله زیاد روستاها از مراکز شهرستانها، خشکسالی و کاهش فعالیتهای کشاورزی و دامداری و کمبود امکانات پزشکی و درمانی سبب شده است تا شمار زیادی از روستاییان به سبب تنگناهای اقتصادی برای درمان بیماریها نتوانند به مراکز مجهز پزشکی مراجعه کنند و به ناچار درد بیماری را به جان می خرند و سالیان سال همین درد و رنج را تحمل می کنند.
اکنون گسترش خدمات بهداشتی و درمانی بویژه با اجرای طرح نظام سلامت و توسعه خدمات بیمه ای نور امیدی در دل روستاییان ایجاد شده است.
علاوه بر این سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و برخی موسسه های خیریه و افراد خیر و نیکوکار نیز برای کمک رسانی به مردم مناطق محروم دست به کار شده اند و با استقرار بیمارستان های صحرایی و درمانگاه های سیار به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و مداوای بیماران کم بضاعت مبادرت می ورزند.
۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]