تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه خداى سبحان را مى شناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868099659




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حقوق نجومی چهار نفر به خزانه بازنگشت


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: به گفته نوبخت براساس بررسی‌های انجام شده حقوق‌های نامتعارف ۲۳ میلیارد تومان بود که بجز ۴ نفر بقیه به خزانه بازگشت داده شد.


به گزارش ایسنا محمدباقر نوبخت - رئیس سازمان برنامه و بودجه - درباره حقوق‌های نجومی گفت: دیوان محاسبات پرونده ۳۴۷۰ نفر را بررسی کرده و ۳۹۷ نفر که حقوق نامتعارف دریافت کرده بودند را شناسایی کرد.


نوبخت در ادامه به بحث پرداخت یازانه نقدی اشاره کرد و گفت: ۷۵ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در سطح کشور یارانه نقدی دریافت می‌کنند که ماهانه ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه پرداخت می‌شود.


او که پنج‌شنبه ۱۷ آذرماه در بازدید از ایستگاه شماره یک(تشکیلاتی راه‌آهن همدان) سخن میگفت با بیان اینکه این ایستگاه در دو فاز احداث می‌شود، افزود: فازهای یک و ۲ این ایستگاه طبق برنامه زمانبندی شده تکمیل و راه‌اندازی خواهد شد.


وی افزود: از یک‌ماه آینده ریل‌گذاری از ایستگاه تشکیلاتی به سمت راه‌آهن همدان آغاز می‌شود و براساس برنامه زمانبندی پیش خواهد رفت.


نوبخت با بیان اینکه پروژه راه‌آهن تهران- همدان- سنندج طبق گزارشات ارائه شده به لحاظ پیشرفت فیزیکی و ریالی پیشرفت خوبی داشته است، افزود: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده این راه‌آهن تا پایان امسال افتتاح می‌شود.


سخنگوی دولت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حمل و نقل به عنوان زیرساخت‌ در امر توسعه بسیار لازم است، بیان کرد: توسعه شبکه‌های حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی در اولویت دولت یازدهم قرار دارد.


وی اضافه کرد: دولت در راستای توسعه شبکه حمل و نقل هوایی اقدام به نوسازی ناوگان هوایی کرده تا مردم بتوانند از سیستم حمل و نقل هوایی مناسبی استفاده کنند.


نوبخت در ادامه با بیان اینکه حمل و نقل ریلی مناسب‌ترین سیستم حمل و نقل در دسترس مردم است، تصریح کرد: امسال برای توسعه حمل و نقل ۲۵۰۰ میلیارد تومان درنظر گرفته شده بود که در سال ۹۶ اعتبارات این حوزه به ۳۵۰۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد.


وی در ادامه با یبان اینکه در دولت یازدهم احداث ۷۰۰ کیلومتر راه‌آهن در یک برنامه زمانبندی مشخص تعریف شد، عنوان کرد: در این مدت ۱۰۰۰ کیلومتر راه‌آهن نوسازی و ۱۳۰۰ کیلومتر راه‌آهن با توجه به اولویت دولت در توسعه شبکه ریلی در دستور کار قرار گرفت و احداث شد.


نوبخت با اشاره به اینکه در اقتصاد مقاومتی ارتباط ریلی ۵ استان به شبکه سراسری مطرح شده است که همدان نیز جزء این ۵ استان قرار دارد، اظهار کرد: اعتبارات عمرانی استان‌ها در سالجاری ۷ هزار میلیارد تومان بود که این میزان برای سال ۹۶ بیش از ۸ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.


عملیات اجرایی ایستگاه شماره یک(تشکیلاتی راه‌آهن همدان) سال ۹۱ در دو فاز آغاز شده به طوریکه فاز یک در صورت تأمین اعتبارات خردادماه سال ۹۶ آماده بهره‌برداری است.


۱۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن