تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اطاعت خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با معصيت خدا بدبخت نمى‏گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868281190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سخنرانی رئیس قوه قضاییه در اجلاس نماز


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایرنا: رئیس قوه قضائیه گفت که بحث نماز در روزگار ما در شرایط خاصی که در کشور، منطقه و جهان حاکم است، بحث بسیار مهمی است و امروز دنیا تشنه معنویت است.

آیت الله صادق آملی لاریجانی روز پنجشنبه در بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز که به میزبانی استان البرز در حال برگزاری است، با تسلیت شهادت امام یازدهم شیعیان حضرت امام حسن عسکری و تبریک و تهنیت آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج)، گفت: امروز دنیا تشنه معنویت است و این را کسانی که با اندیشه های خصوصا مغرب زمین آشنا هستند، می دانند.

او گفت: وضعیت معنویت و تشنگی برای تحصیل معنویت در دنیا امروز به آشکار دیده می شود. دلیل این مساله نیاز به واکاوی دارد که چرا مسیر تمدنی غرب به این سو رفته است که علل مختلفی دارد که رجوع به خود و سرگشتگی های مسنمر در چندین قرن گذشته از علل آن بوده است.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: امروز با ایسم های مختلفی که در مغرب زمین به وجود آمده، هنوز بشر حیران است و به خواسته هایش نرسیده و به بهانه آزادی بهانه هایی مطرح کرده اند که قله آن شیوه ها، کیفیت مناظره ها و صحبت ها و نحوه برخورد به ویژه در آمریکا هیچ اخلاق و معنویت در آن نبوده است.

رئیس قوه قضاییه همچنین گفت:‌ سیر آن حرکتی است که بشری که با خدا قهر کرده و به سوی اومانیسم رفته و امانیستی را پیشه کرده و اکنون مجبور است به طرف معنویت برگردد.

آیت الله آملی لاریجانی افزود:‌ در کشوری هستیم که تمدن اسلامی دارد و کتاب قرآن و سنت پیامبر (ص) و روش ائمه در پیش روی ماست. خسارت بزرگی است اگر از تعالیم قرآن و اهل بیت (ع) دور بیفتم. این بزرگترین خسارت است که وقتی نسخه هدایت الهی در دست ماست و ابزار سعادت را به ما معرفی کرده اند.

نماز ابزار ترقی و سعادت انسان

رئیس قوه قضاییه نماز را یکی از مسلم ترین ابزار برای ترقی و سعادت انسانی و برای بهبود وضعیت جامعه دانست و گفت:‌ در قرآن و روایات به این موضوع تصریح و تاکید و تکرار شده است. جه مقدار اقم الصلوه در آیات قرآنی داریم. در روایات این همه تاکید شده ولی بازهم می بینیم در جامعه بحث اقامه نماز و برجسته کرن نماز و دعوت به نماز و اجرای نماز بحث های نظری زیاد می شود در مورد لزوم اقامه نماز، ولی مسئولین باید همتی کنند برای اجرایی شدن آن مساله نماز.

آملی لاریجانی گفت: هر کسی در هر لباسی و موقعیتی تلاش کند برای اجرایی شدن نماز در جامعه. بعد از این همه معتقدند جزو اثرگذارترین فرایض است و راهی اساسی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی.

نماز نهر آبی که انسان خود را در آن شستشو می دهد

رییس قوه قضائیه افزود: در کتب معروف ما از شیخ طوسی آمده بر این اساس که نماز مانند نهر آبی است که انسان خود را در آن شستشو می دهد. نماز مانند نهر آب است و اگر انسان روزی 5 بار خود را شستشو بدهد، چیزی از آلودگی بر بدن او باقی نمی ماند.
آملی لاریجانی اضافه کرد: این روایت از پیامبر اکرم (ص)آمده است که اگر در خانه کسی از شما نهر آبی باشد که هر کس خود را 5 بار در روز شستشو بدهد چیزی از آلودگی در بدن باقی نمی ماند و مثال نماز مانند نهر جاری است.

او گفت: بین دو نماز گناهان کبیره پاک می شود، ولی بسیاری از ما از کنار معارف الهی بی توجهی گذر می کنیم که اگر باور داشته باشیم در امر اقامه نماز کوتاهی نمی کنیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به مطالب نهج البلاغه در خصوص نماز، افزود: در خطبه 199 به حفاظت از نماز تاکید شده است که نماز بر مومنان به حق واجب است و در قرآن خداوند نقل می کند که در سوال از اهل جهنم جواب شنیده می شود که ما از نمازگزاران نبودیم.
لاریجانی خاطرنشان کرد: هر زمان که نفس کدورت پیدا می کند باید به سمت اقامه نماز برویم چراکه سعادت دنیا و آخرت را تضمین می کند.

او  گفت: نماز مانند هز فعل دیگری با جسد و روح انسان مرتبط است که جسم فانی است، ولی سیر روح ادامه دارد.
 

رییس قوه قضائیه افزود: اگر اعمال خیر صورت گیرد، انسان کمال و توسعه پیدا می کند که نماز در این خصوص یک باب بزرگ محسوب می شود.

این مقام مسئول با اشاره به اثرات نماز در منع فساد و فحشا ادامه داد: روایت زیبایی در این خصوص است که به تمامی جوانب نماز اشاره دارد نماز جهاد دارد که از جهات مختلف اقرار به عبودیت است.

لاریجانی گفت: نماز قیام در محضر حق است که یکی از بزرگترین راه های حضور قلب این است که انسان خود را در محضر حق حس کند.

آثار نماز در وجود انسان

رئیس قوه قضاییه همچنین گفت: انسان وقتی که احساس تنهایی می کند، خدا حاضر است و در قلب انسان حضور دارد.

او ادامه داد: در نماز ما طلب بخشش می کنیم و سجود خود داستانی دارد که هم تعبیر قرآنی دارد و هم در روایات مطرح شده و اثر سجود در نورانیت قلب انسان عجیب است.

آملی لاریجانی گفت:‌ بزرگان با روایات و تجربه های شخصی خود، نورانیت در قلب را اعلام کرده اند. در سجود به حق تعالی اعلام می شود که من خاکم و در قلب انسان نورانیت ایجاد کرده و انسان را از چیزهای خیالی دور می کند.

او افزود: اگر نماز و سجود را درست بجا آوریم، اثرات زیادی برای ما در برخواهد داشت و ذکر خدا در نماز صورت می گیرد و نماز برای آن است که انسان خالق خودرا فراموش نکند، چرا که انسان دائما در معرض فراموشی است، به طرف طغیان می رود و نماز مانع از انواع فساد و در کاهش آسیب های اجتماعی تاثیر گذار است.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: همه ما مسئول هستیم و هرکس درمقام و شانی که دارد. از امروز انگیزه قوی تر برای اجرای نماز در محیط کار و دعوت خویشاوندان به نماز داشته باشیم و باید باور داشت که نورانیت نماز اثر مهمی در اجتماع دارد.

او گفت: آماری که ذکر می شود که درصدی از جوانان در کشور نماز نمی خوانند جالب نیست، پیشنهاد خوبی است برای این مهم که همه باید تلاش کنیم در هر محیطی که هستیم نماز را اقامه کنیم.

تشکر از برگزاری اجلاس نماز

رئیس قوه قضاییه گفت: از حضور مسئولین کشوری و رئیس ستاد اقامه نماز که در تمام زمینه هایی که ورود کرده اند بدون خستگی و مجدانه و بدون هیچ شان و شئون خاصی ورود می کنند و کارها را پیش می برند تشکر می کنم.




۱۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن