تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):پشیمانی از گناه برای توبه کافی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804879738




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا انتخابات 96 ایران برای روسیه اهمیت دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: پایگاه خبری انتخاب به نقل از المانیتور نوشت: در تاریخ 29 نوامبر حسن روحانی، رئیس جمهور ایران و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه یک مکالمه تلفنی داشتند که در طی آن روحانی به مبارزه با تروریسم در سوریه اشاره کرد که مستلزم همکاری بین مسکو و تهران است.
 
این گفتگو چند روز پس از اعلام این که تهران اجازه استفاده از پایگاه هوایی همدان را به مسکو داده است اتفاق افتاد، رخداذی که می تواند افزایش همکاری بین دو کشور را در پی داشته باشد.

در همین حال، با توجه به تاریخ، جغرافیای سیاسی و وضعیت فعلی دو کشور، روسیه به طور ویژه انتخابات آتی ریاست جمهوری در ایران را رصد می کند. این انتخابات ممکن است پیامدهای قابل توجهی برای خاورمیانه و فراتر از آن داشته باشد.

پیش بینی نتیجه انتخابات ایران در این مرحله کار سختی را برای کارشناسان در پی خواهد داشت. اما چه چیزی باعث می شود هر گونه پیش بینی چالش برانگیز باشد؟ به دلیل عدم وجود ساختار یک حزب رسمی در ایران، تقریبا هر نامزد مستقل ممکن است در صحنه حاضر و پیروز شود. اگرچه که معادلات سیاسی بین دو جریان سیاسی برجسته در ایران تقسیم شده است. حتی روحانی که گفته شده است متعلق به جریان جامعه روحانیت مبارز است، برای ریاست جمهوری به صورت مستقل با شعار "تدبیر و امید" وارد رقابت ها شد.

با این حال، تحلیلگران - از جمله در روسیه - با یک محیط سیاسی پیچیده تر در ایران روبرو هستند. جناح های سیاسی قدیمی محبوبیت خود را از دست داده اند و نیاز به یک گفتمان جدید به شدت احساس می شود.

در این زمینه، تحلیلگران روسیه در حال تلاش برای پیش بینی  نتایجی هستند که برای رابطه مسکو با تهران معنی دار خواهد بود. به نظر می رسد دو مسئله مهم وجود دارد.

جنبه اول به سرچشمه های تاریخی ایران و روسیه برمی گردد. بنابراین، تهران علاقه مند به ایجاد ائتلاف های مختلف با روسیه برای مقابله با تهدیدات خارجی است. همکاری اخیر با روسیه در سوریه نشان دهنده این روند است. از سوی دیگر، همکاری با روسیه بعنوان یک قدرت بزرگ نظامی با حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل، به عنوان یک استراتژی عاقلانه و بلند مدت دیده می شود، چرا که سیاست خارجی سال های اخیر روسیه مستقل از غرب است.

جنبه دوم به فرایندهای تصمیم گیری در سیاست ایران بستگی دارد. سخنان معاون رئیس مجلس مسعود پزشکیان در استفاده روسیه از پایگاه هوایی همدان به عنوان مثالی از چنین پیکربندی در قدرت است.

بنابراین کارشناسان می توانند صرف نظر از نتیجه انتخابات آتی در ایران جهت گیری کلی تهران درمورد همکاری با مسکو را تجزیه و تحلیل کنند.

با این وجود، دولت سهم خود را در سیاست خارجی دارد. مانند دولت روحانی که طرفدار بازسازی روابط با غرب است. بنابراین، در میان بحث های فراوان درمورد همکاری ایران و روسیه در حال حاضر فاقد محتواست. اما تنها تمایل روحانی نسبت به غرب عامل تاثیر گذار نیست. به احتمال زیاد، هر دو طرف به اندازه کافی برای کاهش محدودیت های تجارت دو جانبه انگیزه دارند. بنابراین، در این مرحله، جنبه های مختلف روابط تهران با مسکو باید در نظر گرفته شود.

در درجه اول، می توان فرض که تا زمانی که روسیه همچنان رابطه رقابتی خود با ایالات متحده را در مورد نفوذ در خاورمیانه ادامه دهد و تا زمانی که مسکو در تلاش برای ارائه امنیت بهتر در منطقه است، ایران بهترین گزینه برای همکاری است و حفظ و توانمند سازی این رابطه دو طرفه در اولویت خواهد بود.

دوم، به قدرت رسیدن شخصیتی از اردوگاه اصولگرایان مانند عزت الله ضرغامی، محمد باقر قالیباف، غلامعلی حداد عادل، محمدرضا باهنر، احمد توکلی و هواداران جبهه پایداری و یا کامران باقری لنکرانی، پرویز فتاح و سعید جلیلی ممکن است به نفع روسیه تمام شود. در سوی دیگر اصلاح طلبان مانند عارف به احتمال زیاد به سمت تعامل با غرب پیش خواهند رفت.

اما به نظر می رسد تحلیل نهایی مسکو این باشد که فارغ از هر نتیجه ای که در این انتخابات حاصل شود، روابط با تهران روابطی مستحکم خواهد بود مگر آنکه شاهد چرخش هایی بزرگ و اقداماتی انقلابی باشیم.



۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن