تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر بسم اللّه‏ را قرائت كنى، فرشتگان، تا بهشت تو را حفظ مى‏كنند و آن شفاى هر در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867197631




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طنز؛ دانشجو چیز مهمی است


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: آیدین سیارسریع در روزنامه شهروند نوشت:

متن سخنرانی رئیس دانشگاه شنگول‌آباد در روز دانشجو

با نام و یاد خدا و سپس با یاد سه دانشجویی که در‌سال ١٣٣٢ در دانشگاه تهران در راه استکبارستیزی جان خود را فدا کردند و طبق اطلاعاتی که در دست ماست، با برجام هم مخالفت‌هایی داشتند، سخنرانی خودم را به مناسبت روز دانشجو آغاز می‌کنم. عرض کنم خدمتتان که طبق تحقیقاتی که ما به عمل آوردیم، دانشجو چیز مهمی است. دانشجو چیزی است که آینده مملکت را می‌سازد و ما همچون چیزهایی... یعنی افرادی هستیم که به آینده مملکت خیلی فکر می‌کنیم. دانشجویان را بسیار دوست داریم و چون این عزیزان را دوست داریم، می‌خواهیم آخر عمری دوروبرمان پر از دانشجو باشد که تنها نباشیم.
 
پس نپرسید که چرا برای دانشگاه تهران که ظرفیتش ٣٠‌هزار دانشجوست، ٦٠‌هزار دانشجو می‌گیرید. ما دوست داریم دوروبرمان شلوغ باشد، همه دور هم جمع شویم، دور یک کرسی، انار بخوریم، دانشجوها شیطنت کنند، ببریمشان زیر کرسی، گرم شوند، دوباره بیایند از سروکول ما بروند بالا، چنان بزنیم که از جا نتوانند بلند شوند. والا... شوخی نداریم که. حرمت‌ها باید حفظ شود. بله... به این دلیل که ما خیلی دانشجودوستیم. یک طرحی را درانداختیم به اسم «دانشجوافزایی» و شعارش را هم گذاشتیم «با یه گل بهار نمیشه».
 
اولش دوستان نگاه کردند و وحشت‌زده گفتند: امکان‌پذیر نیست! دانشجودونمون پاره میشه، ولی ما محکم ایستادیم و گفتیم نگران نباشید، دانشجو که بیاید روزی‌اش را هم با خودش می‌آورد! به هرحال طرح ما جا افتاد و دیدید که چقدر دانشجوها آمدند و استقبال کردند، به‌طوری که یک مدت در هر کابینتی را باز می‌کردی، چهار تا دانشجو می‌افتاد پایین و البته روزی‌شان را هم با خودشان می‌آوردند و به یاری خدا عباس آقا توانست بعد از سال‌ها بقالی‌اش را بکوبد و چهار طبقه موسسه آموزش عالی برود بالا.

درمقوله رشد علمی هم من از اعماق خودم به دانشجویان و اساتیدمان می‌بالم. امروز دغدغه همه کشور تولید علم است و الحمدلله پژوهش هم که دیگر سن‌و‌سال نمی‌شناسد. شما به میان مردم که بروید، می‌بینید از پسربچه ١٠ساله تا پیرمرد ٨٠ساله پایان‌نامه‌هایشان را کامل کرده‌اند و از خوشحالی تکمیل آن به خیابان‌ها آمده‌اند و یکصدا فریاد می‌زنند پایان‌نامه دکترا، کارشناسی ارشد... مخصوصا درمیدان انقلاب. واقعا از این میزان تولید علم بنده خودم را خیس می‌کنم، این‌قدر اشک می‌ریزم.

علاقه جوانان به علم‌آموزی هم از قبل بسیار بیشتر شده است. باز آن موقع که ما دانشجو بودیم، وقتی به خانه می‌رفتیم، دست از درس و بحث می‌کشیدیم و زمانی را به استراحت اختصاص می‌دادیم اما امروز می‌بینم که این همسایه بغلی ما که دوجوان رعنا و دانشجو هستند، حتی درخانه هم لحظه‌ای از بحث علمی غافل نمی‌مانند و فی‌المثل دیشب یکی‌شان می‌گفت: سیا! به نظرت این فنتانیل رو با ال‌اس‌دی قاطی کنم، اوور میشم؟ که کاملا مشخص بود درمورد شیمی صحبت می‌کنند.

درپایان ضمن خسته نباشید به همه دانشجویان جویای علم، دانشجویان جویای استاد، اساتید جویای دانشجو، روسای دانشگاه و کاسبین محل برای همه شما دانشجویان عزیز آرزوی توفیق داریم و همه‌تان را به حراست می‌سپاریم که خوب از شما مراقبت شود. ان‌شاءالله.




۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن