تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871811983




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گروه‌های تروریستی در حله از خلاهای امنیتی استفاده کردند/ تردد زائران از مرز خسروی در مراسم اربعین سال آینده


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گروه‌های تروریستی در حله از خلاهای امنیتی استفاده کردند/ تردد زائران از مرز خسروی در مراسم اربعین سال آینده
وزیر کشور گفت: متاسفانه در مراسم اربعین امسال شاهد وقوع حادثه‌ای تروریستی بودیم که این تروریست‌ها از خلا‌های امنیتی استفاده کردند.

20گروه انتحاری در ایام اربعین شناسایی شد/گروه‌های تروریستی در حله از خلاهای امنیتی استفاده کردند
به گزارش خبرنگار وزارت کشور گروه سیاسی باشگاه خبرنگار جوان، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در  28 جلسه ستاد مرکزی اربعین که عصر امروز سه شنبه 16 آذر ماه در محل وزار ت کشور برگزار شد گفت: در اربعین امسال 2 میلیون و 400 هزار زائر شرکت داشتند و بدیهی است که تامین کردن  امنیت، بهداشت و ارائه خدمات به این زائران در بازه زمانی 20 روزه امر ساده‌ای نیست.
 
وی با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی به منظور ارائه خدمات به زائران عملکرد قابل قبولی داشتند تصریح کرد: در این راستا وزارت امور خارجه در امر ساماندهی زائران و صدور روادید  برای آنها عملکرد در خور توجهی داشت و وزارت بهداشت که با همکاری هلال‌احمر مسئولیت درمان زائرن را بر عهده داشت اقدامات موثری را انجام دادند کما اینکه بیش از 100 تن دارو به عراق انتقال داده شد و 1 میلیون و 700 هزار نفر هم خدمات درمانی دریافت کردند.
 
وزیر کشور با اشاره به حادثه تروریستی حله و جان باختن شمارزیادی از هموطنان اظهار داشت: متاسفانه در مراسم اربعین امسال شاهد وقوع حادثه‌ای تروریستی بودیم که این تروریست‌ها از خلا‌های امنیتی استفاده کردند و این حادثه منجر به جان باختن بسیاری از ایرانیان شد.

وی در ادامه افزود: همچنین علی‌رغم زحماتی که کشیده شد 20 گروه انتحاری در این ایام شناسایی و 5 گروه از آنها هم دستگیر شدند و یکی دو گروه تروریستی عملیات انتحاری انجام دادند.
 
رحمانی فضلی ادامه داد: پزشکی قانونی در شناسایی افراد جانبختگان تروریستی حله عملکرد مطلوبی داشتند و سپاه و بسیج در ارائه خدمات و تامین امنیت زائران زمانی که مرز مهران از سوی عراق بسته شد به خوبی عمل کردند. همچنین این نهادهای مورد نظر غذا و دارو برای زائران اربعین ارسال کردند و در طول 3 تا 4  ساعت مشکل آنها در مرز مهران رفع شد.
 
وی تصریح کرد: 20 هزار نیروی انتظامی به صورت مستقیم در مراسم اربعین حضور داشتند و عملکرد شهرداری‌ها هم در برگزاری این مراسم قابل توجه بود به طوریکه 12 هزار اتوبوس و 22 هزار سرویس برای حمل و نقل زائران در نظر گرفته شد.
 
وزیر کشور گفت: اقدام وزارت راه در راستای بهسازی راه‌های مهران اقدامی مطلوب بود به طوریکه با یک طرفه کردن جاده ایلام – مهران و احداث پلی در این شهرستان مشکلات زائران تا اندازه‌ای رفع شد.
 
رحمانی فضلی خاطر نشان کرد: حدود 230 هزار پارکینگ در مراسم اربعین امسال ایجاد شد تا مردم به راحتی خودروهای خود را در این پارکینگ‌ها پارک کنند.همچنین وزارت اطلاعات که امنیت پنهان این مراسم را بر عهده داشت عملکرد مطلوبی نشان داد و در مقدمه مراسم اربعین افرادی را که اقدام به صدور گذرنامه جعلی کردند را کنترل کرد.
 
وی با اشاره به نقش صدا وسیما در برگزاری مراسم اربعین گفت: سازمان صدا و سیما با ایجاد رادیو اربعین و اطلاع رسانی به موقع نقش موثری داشت و در مدیریت صحنه کمک بزرگی برای مدیران بود.
 
وزیر کشور ادامه داد: دولت عراق همکاری قابل قبولی با کشورمان داشت، در زمانی که روابط این کشور را در برگزاری مراسم اربعین مرور می‌کنیم به رضایت‌مندی قابل قبولی می‌رسیم.
 
رحمانی فضلی با اشاره به نقش و حضور مردم در برگزاری مراسم اربعین گفت: همانطور که می‌دانید مدیریت 2 میلیون و 400 هزار زائر بدون کمک مردم امکان پذیر نیست. قبل از آغاز ایام اربعین گزارشی از برنامه‌های وزارت کشور به مقام معظم رهبری ارائه شد و ایشان تاکید داشتند اربعین بایستی مردمی و دقیق باشد و حال زوار مورد توجه قرار گیرد.
 
 وی ادامه داد : بعد از پایان مراسم اربعین مجددا گزارشی به مقام معظم رهبری ارائه شد و ایشان هم از برگزاری این مراسم اعلام رضایت کردند هر چند که از حادثه حله ایشان و همه مسئولان متاثر شدند اما در کل مراسم اربعین به خوبی برگزار شد لذا در نظر داریم با بررسی نقاط ضعف و قوت فرصت‌ها و تهدیدها را شناسایی کنیم.
 
وزیر کشور با اشاره به اولویت‌های وزارت کشور در سال آینده برای برگزاری مراسم اربعین اظهار داشت: مراسم اربعین باید به صورت مردمی برگزار شود، همچنین امنیت از اولویت‌های دیگر ما قرار دارد که در این راستا باید خلا‌های امنیتی رفع شود و حرکت کاروانی زوار در استان‌ها ساماندهی شود.
 
رحمانی فضلی ادامه داد : موضوع لغو روادید از جمله اقداماتی است که در برگزاری مراسم اربعین مورد توجه است ، امسال نیز این موضوع مطرح شد اما دولت عراق بنا به دلایلی این موضوع را نپذیرفت.
 
وی خاطر نشان کرد: امسال قرار بود از مرز خسروی برای تردد زائران استفاده شود اما شرایط برای بازگشایی این مرز فراهم نبود و سال آینده می‌توانیم از این پایانه مرزی برای تردد زائران استفاده کنیم زیرا یکی از نگرانی‌های دولت تردد زوار از مرزهای سه گانه بود که اگر این مهم به خوبی صورت نگیرد دچار مشکل می شویم.
 



۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن