تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869357974




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مطهری: نباید دیوار اصلاح طلبی و اصول گرایی بکشیم


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مطهری: نباید دیوار اصلاح طلبی و اصول گرایی بکشیم
 نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: نباید دیوار اصلاح طلبی و اصول گرایی بکشیم زیرا تعصبات همیشه آسیب زننده هستند و روش حکومت داری خوب فارغ از گرایش های سیاسی و با استفاده از همه نیروهای دلسوز است.


به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان علی مطهری روز دوشنبه در دیدار با استاندار کرمان افزود: در هر استانی اگر یک امام جمعه و استاندار با تدبیر و استوار حضور داشته باشد آن استان می تواند راه پیشرفت را بهتر طی کند و از آرامش برخوردار بوده و در اینگونه استانی دعواهای سیاسی وجود نخواهد داشت.


وی بیان کرد: خوشبختانه در استان کرمان این فضا حاکم است و با تدبیر استاندار و امام جمعه استان کرمان به خوبی اداره می شود.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: استفاده از بخش خصوصی و ایجاد رقابت بین آنها به خوبی در استان کرمان محقق شده و به طور جدی موضوع حدف قوانین مزاحم توسعه را دنبال خواهیم کرد.


وی ادامه داد: دسته بندی های سیاسی در جامعه ما اصالت ندارد و کار درستی نیست و همین تعصبات آسیب هایی را به جامعه وارد کرده است و اگر روش حکومت داری و گروه های سیاسی خوب مدیریت شوند بسیاری از دعواها پایان می یابد.


مطهری گفت: فضای خوبی در استان کرمان حاکم است و امید است که سخنرانی امروز در جمع دانشجویان برای دانشجویان و استان مفید واقع شود.


وی خطاب به استاندار کرمان اظهار کرد: در استان کرمان از بخش خصوصی و استعدادهای مردمی به خوبی استفاده کرده اید و در مجلس شورای اسلامی به دنبال تنظیم قوانین مناسب هستیم.


استاندار کرمان هم در این نشست گفت: فهم سیاسی آن است که فعالان معتقد به نظام آزادانه فعالیت کنند و ما باید فضا را فراهم کنیم تا جوانان بدانند هر کسی خلاف می کند، انقلابی نیست.
علیرضا رزم حسینی افزود: تشکل های دانشجویی نیز دلسوز هستند و در شرایط بحرانی هر یک از دانشجویان یک سردار قاسم سلیمانی است.


وی با اشاره به اینکه امروز استان کرمان میزبان فرزند شهید بزرگوار آیت الله مطهری است ادامه داد: نسل گذشته دوران انقلاب را با مطالعه کتب های ایشان شناخته اند و نسل آینده نیز می شناسند.


وی گفت: کرمان استانی سیاسی است و شخصیت های عالی مقامی از جمله آیت الله هاشمی رفسنجانی، آیت الله موحدی کرمانی، آیت الله جعفری، آیت الله حجتی کرمانی، حجت الاسلام دعایی، شهید باهنر و ... در این استان پرورش یافته اند.


استاندار کرمان اظهار کرد: سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی نیز پرورش یافته و از مردان نیک استان کرمان است که امروز نقش تعیین کننده ای در امنیت ملی دارد.


وی افزود: استان کرمان دارای فعالان نجیب سیاسی است و در دولت یازدهم با نگاه واقعی اعتدالی سعی شده با هدایت های نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه فهیم کرمان به خوبی تا امروز گروه های سیاسی در فضای آرام و امنیت کامل نسبت به برگزاری گردهمایی های سیاسی اقدام کنند.


به گزارش ایرنا نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی امروز (دوشنبه) به منظور سخنرانی در آیین نکوداشت روز دانشجو در دانشگاه شهید باهنر وارد کرمان شد و با آیت الله سید یحیی جعفری نماینده ولی فقیه در استان نیز دیدار و گفت و گو کرد.


تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - 05 December 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن