تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تكميل روزه به پرداخت زكاة يعنى فطره است، همچنان كه صلوات بر پيامبر (صلى الله عليه و آل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846483617




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا زمستان از فصل‌های ایرانیان حذف می‌شود؟ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون پیشین سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه 2 ماه از فصل پاییز گذشته و درختان هنوز سبز هستند، گفت: درختان آرام در حال برگ ریزانند، با این روال زمستانی در کار نخواهد بود.

به گزارش تراز ، حسن اصیلیان معاون پیشین سازمان حفاظت محیط زیست درباره تغییر اقلیم و آثار آن بر کشور اظهار داشت: گرمایش زمین موضوعی عمومی و کلی است که دلائل مختلفی دارد، بعضی ها معتقدند تولید گازهای گلخانه ای از جمله دی اکسیدکربن، متان و فریون ها مهم‌ترین عوامل افزایش دمای کره زمین هستند.
 
وی ادامه داد: یکی دیگر از دلایل گرمایش زمین، جابجائی چند درجه ای نصف النهارهای زمین است که منجر به تغییر در فصول سال شده و تا حدودی هم در کشور محسوس است .  
 
کارشناس محیط زیست با بیان اینکه برای هر فصل اصولی تعریف شده و همه پاییز را با سرما و برگ‌ریزان می‌شناسند، افزود: با اینکه 2 ماه از پائیز گذشته و وارد ماه آخر آن شده ایم، اما همچنان اکثر درختان سبز هستند.
 
اصیلیان تأکید کرد: 2 ماه از فصل پاییز گذشته و درختان اکنون در حال برگ ریزان هستند، با این روال، زمستانی در کار نخواهد بود .
 
وی با بیان اینکه جابجایی و حذف برخی فصل ها اثر تغییر اقلیم است، افزود: در حال حاضر در مناطق استوایی تنها دو فصل وجود دارد، بیشتر نقاط جهان به سمت داشتن تنها دو فصل گرم و معتدل می روند، باران در این فصل ها باریده و زمستانی در کار نخواهد بود.
 
این استاد دانشگاه تصریح کرد: ما در آینده به احتمال زیاد با حذف فصل ها به ویژه فصل زمستان مواجه خواهیم شد، چرا که اکنون دیگر با زمستانی به معنای واقعی که یخبندان، دمای چند درجه زیر صفر و بارش برف چند متری از علائم آن بودند، دیگر روبرو نیستیم.
 
اصیلیان با اشاره به منفی بودن آثار تغییر اقلیم بیشتر ،گفت: برف و یخبندان حاصل از آن در از بین بردن آفات کشاورزی بسیار مهم و تأثیرگذار هستند، علاوه بر این برف در ارتفاعات به شکل بهمن جمع شده و منابع زیرزمینی از آن تغذیه می کنند، همچنین روان آب‌های سطحی نیز از برف بهره می برند.
 
وی ادامه داد: بارش باران های سیل آسا از آثار تغییر اقلیم است که نه تنها منفعتی ندارد بلکه حاصلخیزی خاک را از بین برده و منجر به فرسایش آن می شود.
 
معاون اسبق سازمان حفاظت محیط زیست تأکید کرد: کشور در آینده با بی آبی مفرطی روبرو خواهد شد که مهاجرت و نابودی کشاورزی از مهم‌ترین آثار آن است.
 
 این استاد دانشگاه تصریح کرد: گرمایش زمین در کشور نیمه خشک ما کاملا محسوس است.
 
وی بیان داشت: بعضی نقل قول ها نیز پدیده "هارف"را دلیل عمده گرمایش زمین می دانند که به مسئله فرار ابرها به خاطر امواج مایکروویو و وسائل ماهواره ای می پردازند.
 
معاون اسبق محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: پدیده تغییر اقلیم و گرم شدن کره زمین ارتباط تنگاتنگی باهم دارند، به طوری که با گرم شدن زمین، تغییر اقلیم صورت گرفته و فصل ها جابجا می‌شوند.
 
اصیلیان ادامه داد: کاهش بارندگی، وقوع طوفان‌های شدید و سونامی در نقاط مختلف کره زمین از جمله تغییرات محسوس گرمایش زمین و به دنبال آن تغییر اقلیم است.
 
وی با اشاره به قرارگیری کشورمان در منطقه خشک و نیمه خشک(گرم) ادامه داد: تغییر اقلیمی که در اثر گرم شدن آب و هوای کشور رخ داده منجر به کاهش نزولات جوی آسمانی شده است.
 
کارشناس محیط زیست افزود: با اینکه سال گذشته به واسطه پدیده ال نینو مناطقی از غرب و جنوب غرب کشورمان شاهد بارندگی هایی بودند اما نقاط مرکزی همانند اصفهان و یزد بهره کمتری از این پدیده بردند.
 
اصیلیان با بیان اینکه امسال نیز تاکنون به واسطه تغییر اقلیم بارندگی نداشته ایم، تصریح کرد: طبق گزارش‌های اعلام شده نسبت به سال گذشته با کاهش 99 درصدی بارندگی ها مواجه بوده و وارد مرحله جدیدی از خشکسالی ها شده ایم.
 
وی یادآور شد: براساس آمارهای منتشر شده در سال 2015 (1394) نسبت به سال‌های گذشته با تولید بیش از 10 درصدی گازهای گلخانه‌ای مواجه بوده ایم.
 
این استاد دانشگاه درباره راهکارهای مقابله با گرمایش زمین و تغییر اقلیم بیان داشت: بهترین راهکار مدیریت آب باقی مانده کشورمان است.
 
اصیلیان با بیان اینکه بیش از 85 درصد آب شیرین کشور در کشاورزی استفاده می شود،افزود: اگر روش کشاورزی را از سنتی به مکانیزه تغییر دهیم و تحقق دادن به این موضوع را در حد یک شعار ندانسته و وجهه قانونی به آن بپوشانیم، موفق خواهیم بود.
 
وی ادامه داد: با اینکه دولت اعلام کرده بیش از 80 درصد بودجه مکانیزه شدن کشاورزی را متقبل می شود اما هنوز کشاورزان به این باور نرسیده اند.
 
معاون اسبق سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه خشکسالی و وضعیت اقلیمی زمین تغییر پیدا می‌کند،گفت: از آن‌جایی که خشکسالی دوره ای است و روزی تمام می شود ، بنابراین می توان با مدیریت منابع این بحران را پشت سر گذاشت.
 
اصیلیان بیان داشت: افزایش جمعیت و توسعه بدون توجه و مدیریت منابع از جمله عوامل محسوس تر کردن خشکسالی در کشور هستند.
 
وی تصریح کرد: کشورهای در حال توسعه ای چون چین و هند درصد بالایی از گازهای گلخانه ای را تولید می کنند و کشورهای توسعه یافته نیز صدمه خود را در این باره بر محیط زیست که مسئله ای جهانی است، وارد کرده اند ،اما در حال حاضر تمامی کشورهای جهان بر اساس توافق پاریس و کنوانسیون ها متعهد به کاهش انتشار شده اند.
 
این استاد دانشگاه در پایان گفت: بنابراین با توجه به چرخش نصف النهار، توافق کشورها برای کاهش گازهای گلخانه ای و دوره ای بودن خشکسالی می توان تنها با مدیریت منابع باقی مانده از این چالش جان سالم به در برد.


منبع: باشگاه خبرنگاران

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 15 آذر 1395 - 15:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن