واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس بهزیستی میاندورود مطرح کردپرداخت کمک هزینه ساخت مسکن به مددجویان بهزیستی میاندورود
رئیس اداره بهزیستی میاندورود از اعطای تسهیلات بلاعوض برای ساخت یا خرید مسکن ضمن بهرهمندی از امتیازات رایگان آب، برق، گاز و پروانه ساخت به مددجویان جامعه هدف خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان میاندورود، سید مرتضی موسوی عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه بالغ بر 150 وظیفه برای سازمان بهزیستی تعریف شده است، اظهار کرد: در مرحله نخست هدف اصلی ما توانمندسازی جامعه است که شامل جامعه عام یعنی کل آحاد مردم و دیگری جامعه هدف خاص و ویژه است که بهصورت مستقیم زیر پوشش و خدماتدهی قرار دارد. وی، ترویج خیرخواهی را یکی از توانمندسازیها مهم عنوان کرد و افزود: ترویج خیرخواهی یعنی جامعه را به سمت مهربانی، انسانیت، اخلاقیات و دینداری سوق دادن که به نوعی از آسیبهای اجتماعی و فرهنگی پیشگیری میکند و اعتقاد ما بر این بوده که بهزیستی متعلق به کل جامعه است. رئیس اداره بهزیستی میاندورود با بیان اینکه اگر بخواهیم این سازمان را به معنای واقعی در جامعه اشاعه دهیم باید از چند مسیر اقدام کنیم، ادامه داد: نخستین مسیر از طریق بهزیستی و اعتبارات دولتی است که ما این اعتبارات را بر مبنای عدالتمحوری برای جامعه هدف برنامهریزی میکنیم تا بتوانیم نقش توانمندسازی را انجام دهیم. این مسؤول اضافه کرد: توجه به امور معلولان در اولویت کار سازمان بهزیستی است و ارائه خدمات به این اقشار باید هدفمند و برای توانمندسازی آنها باشد که همت کارشناسان این حوزه را میطلبد. موسوی با اشاره به اینکه بهزیستی یک نهاد هوشمند، دانش محور و پاسخگو است، تأکید کرد: این نهاد، خلاقیت و نوآوری دارد و بهدنبال پژوهش و ارزیابی بوده و در کل حوزههای انسانی، برنامههای مورد نظری دارد. وی با تأکید بر اینکه مسؤولان شهرستانی و روستایی باید در تمام ابعاد دیده شوند تا شاهد رشد همه جانبه در سطح جامعه باشیم، یادآور شد: اگر نتوانیم از ظرفیت مسؤولان شهرستانی و روستایی بهره بگیرم در نتیجه برای رسیدن به اهداف موفق نمیشویم. رئیس اداره بهزیستی میاندورود خاطرنشان کرد: بهزیستی نهادی است که مشکلات را سر و سامان میدهد و اگر این آسیبها مراکز نداشته باشد در نتیجه امنیت جانی در خطر است و به کل جامعه منتقل میشود. این مسؤول به مشارکت خیران اشاره کرد و افزود: خیران به دو بخش تخصصی و حمایتی هستند و امیدواریم با استفاده از ظرفیت خیران و توانمندیهای آنها گامهای بلندی در راستای رفع نیاز محرومان و بازتوانی و استقلال مالی مددجویان برداریم.
موسوی اطلاعرسانی صحیح رسانهها را نیازمند نگاه دوسویه دانست و بیان کرد: این تعامل دو سویه منجر به تولید اخبار موثر، هدفمند و با محتوای کیفی میشود و اگر نقدی باشد که یک خیر از سیستم بهزیستی کنار رود در نتیجه موجب متزلزل شدن جامعه هدف میشود. وی تصریح کرد: برای رفع مشکلات جامعه هدف بهزیستی با همکاری افراد منطقه برای تلاش در رفع آنها میتوان کمک بسیاری در آگاهسازی افراد کنیم که نیازمند توجه و پشتکار همه مسؤولان و مردم بهخصوص اجتماعات محلی است. مشاور فرماندار میاندورود با اشاره به تشکیل تیمهای محلی در روستاها، خاطرنشان کرد: این اقدام موجب بهوجود آمدن احساس تعلق شده و افراد میتوانند نیازسنجی و اولویتبندی کرده و به ما انتقال دهند تا بتوانیم در کمیته اصلی این معضلات را بررسی کنیم. موسوی یادآور شد: نقش دهیاران و شوراها در حوزه اجتماعی بسیار بالا است و در سطح روستاها هر کودکی که در معرض آسیبها هستند باید شناسایی شوند تا با این وسیله برای هموار کردن مشکلات معلولان و همچنین آسیبهای اجتماعی قدم موثری برداریم. وی به آموزش مسؤولان شهری در راستای آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و افزود: هر چقدر آگاهی یک مسؤول به آسیبهای اجتماعی بالا رود در مقابل نیز ما میتوانیم برنامهریزی بهتری داشته باشیم. رئیس بهزیستی میاندورود اظهار کرد: سوء مدیریت مشکلاتی بهوجود میآورد و در برخی مواقع خود مدیر آن مجموعه نمیتواند خوب عمل کند، زمانی که خدمات خوبی داده نمیشود شخص احساس میکند و این احساس تبدیل به باور شده و در نهایت این باور رفتارش را نشان میدهد. این مسؤول با بیان اینکه نگاه ما این است که در انتخاب مدیران باید خوب عمل کنیم، یادآور شد: این انتخاب باید بهدور از نگاه سیاسی بوده و با یک دید تخصصی، تعهدی و عملیاتی باشد. مشاور فرماندار میاندورود هدف بهزیستی را بالا بردن سطح سلامت جامعه دانست و خاطرنشان کرد: برنامههای پیشگیری از تنبلی چشم، غربالگری شنوایی، طرح آگاهسازی پیشگیری از معلولیتها و مشاوره پزشکی ژنتیک بخشی از مواردی است که در دفتر پیشگیری از معلولیتها برنامهریزی میشود که در حوزه پیشگیری از شش مرکز در این شهرستان برخوردار هستیم. وی با اشاره به اینکه 6 هزار و 500 نفر در این شهرستان در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی حوزه اعتیاد آموزش دیدند، یادآور شد: در حوزه پیشگیری از معلولیتها 2 هزار و 139 نفر زیر 6 سال معاینه چشم انجام شد که 63 نفر کودکان مشکوک شناسایی و 54 نفر به بیناییسنجی ارجاع داده شد. موسوی با اعلام اینکه در بحث مشاوره ژنتیک 20 نفر به معاونت پیشگیری ارجاع داده شد، بیان کرد: در حوزه غربالگری شنوایی از 700 نفر مراجعه کننده به تعداد 100 نفر ارجاع داده شدند.
این مسؤول تعداد معلولان این شهرستان را یکهزار و 173 نفر عنوان کرد و افزود: 610 نفر معلول جسمی حرکتی، 200 نفر ذهنی، 105 نفر ناشنوا، 132 نفر اعصاب و روان، 101 نفر بینایی و 25 نفر نیز معلول صوت و گفتار هستند. رئیس بهزیستی میاندورود با اشاره به اینکه 240 نفر مستمریبگیر و 189 نفر نیز پشت نوبت هستند، ادامه داد: لوازم کمک توانبخشی و بهداشتی بالغ بر 46 میلیون تومان به 19 نفر از ضایع نخاعی این شهرستان تعلق گرفته است. وی اضافه کرد: وام خوداشتغالی به 24 نفر، کمک هزینه دانشجویان معلول به 11 نفر تعلق گرفت و همچنین 450 پرونده را واگذار کردیم که خود افراد بهعنوان مددکار در حوزه مراکز مورد نظر پیگیری و به ما گزارش داده و ما نیز بر آن نظارت میکنیم. موسوی از اعطای تسهیلات بلاعوض برای ساخت یا خرید مسکن ضمن بهرهمندی از امتیازات رایگان آب، برق، گاز و پروانه ساخت به مددجویان جامعه هدف خبر داد و تصریح کرد: خانوادههای دارای 2 معلول به بالا که قصد خرید یا ساخت مسکن در منطقه شهری را دارند مبلغ 30 میلیون تومان وام بلاعوض و چنانچه قصد خرید یا ساخت مسکن روستایی را دارند بالغ بر 18 میلیون تومان تعلق میگیرد. مشاور فرماندار میاندورود با بیان اینکه 250 نفر معلول برای بیمه معرفی شدند، خاطرنشان کرد: برای 33 نفر از زنان سرپرست خانوار بیمه بهصورت رایگان انجام میدهیم و همچنین سرپرست خانوار 120 نفر مستمری بگیر و 320 نفر بهصورت غیرمستمری بگیر هستند. این مسؤول از جمعآوری 25 میلیون زکات فطریه در حوزه مشارکت مردمی خبر داد و افزود: با یکی از دهیاریها هماهنگ شد که زکات فطریه به معلولان و جامعه هدف بهزیستی داده شود که اعتبار نیز در آن قسمت به جامعه هدف بهزیستی اهدا شد و صورتجلسه نیز انجام شده است. وی اضافه کرد: 54 میلیون تومان اعتبار برای وعده غذای گرم، 15 میلیون تومان اعتبار تأسیس مهد حاشیه در خیابان شهید آهنگری، 20 میلیون برای تأسیس مهد آدینه و 830 میلیون تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان داده شد. وی با بیان اینکه 38 نفر کمک هزینه پرداخت انشعاب آب، 63 نفر امور برق و 51 نفر در زمینه گاز کمک هزینه دریافت کردند که در مجموع 50 میلیون خدماتدهی شده است، گفت: شماره 123 برای شرایط بحران و 1480 بهعنوان مشاوره تلفنی خانوادگی در اختیار مردم است تا برای رفع مشکلات و آگاهی از برخی مسائل اجتماعی از آن استفاده کنند. انتهای پیام/86037/ن40
95/04/28 :: 20:37
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]