تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كوتاه كردن ناخن، از آن رو لازم است كه پناهگاه شيطان است و فراموشى مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815974053




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یارِ غار ١٨ساله آیت‌الله جنتی


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: یارِ غار ١٨ساله آیت‌الله جنتی

یارِ غار ١٨ساله آیت‌الله جنتی


عباسعلی کدخدایی کیست؟ حقوق‌دانی که پس از جنگ بورسیه شد و به انگلستان رفت و چند سال بعد با مدرک دکترای حقوق از دانشگاه «هال» به تهران برگشت. استاد دانشگاه شد و از سال ٧٧ تاکنون عضو حاضر قریب‌به‌اتفاق جلسات شورای نگهبان قانون اساسی بوده است.
کدخدایی از چهره‌های مورد وثوق جناح اصولگراست که همواره از سوی حوزویان و علمای حقوق قم تأیید و تقدیر شده است. در این گزارش نگاهی به کارنامه کاری او انداخته‌ایم:

بهانه: حاضریم اشتباهمان را جبران کنیم
هرچند جلسات خبری عباسعلی کدخدایی در مقام سخنگوی شورای نگهبان هرازچندگاهی خبرساز می‌شود، اما بهانه این گزارش برای نوشتن درباره او سخنان اخیرش در برنامه تلویزیونی «بدون تعارف» است که گفت: «من چند بار اعلام کردم اگر ما اشتباه و خطایی داریم، از مردم عذرخواهی می‌کنیم و حاضریم اگر جبران‌شدنی باشد، جبران کنیم، دبیر محترم شورای نگهبان هم یکی، دو نوبت حتی در خطبه‌های نماز جمعه اشاره کردند و حلالیت طلبیدند و اظهار کردند اگر اشتباهی صورت گرفته عذرخواهی می‌کنند، به‌هرحال هر جمع انسانی نمی‌تواند اشتباه نداشته باشد».

شناسنامه: حقوق‌دانی از اصفهان
نام کاملش عباسعلی کدخدایی‌الیادرانی است، ٥٥‌ساله و زاده اصفهان. کارشناس رشته حقوق از دانشگاه تهران است. از خانواده‌ و فرزندانش اطلاعات دقیقی در دست نیست جز اینکه خودش می‌گوید: «خیلی اهل تفریح‌کردن نیست و تنها تفریحش اگر زمان با آن یاری کند، کتاب‌خواندن است».

در باب کارنامه علمی‌اش اما می‌توان گفت پس از اتمام تحصیل، در وزارت سپاه سابق (وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح فعلی) مشغول به کار شد و پس از جنگ، برای ادامه تحصیل در انگلستان بورسیه شد و کارشناسی ارشد و دکترای خود را در رشته حقوق بین‌الملل از دانشگاه «هال» اخذ کرد.

او هم‌اکنون عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است و مقالات بسیاری در زمینه حقوق اساسی و حقوق بین‌الملل در نشریات تخصصی حقوق به چاپ رسانده. دانشجویان او، خاطرات خوشی از کلاس‌های درس حقوق اساسی و حقوق اداری‌اش دارند و می‌گویند تسلط کدخدایی بر مبانی حقوق عمومی، همواره زبانزد محافل دانشگاهی است.
کدخدایی در کنار سه نفر دیگر از حقوق‌دانان کشور ازجمله حمیدرضا نیکبخت و میرحسن عابدیان، از طرف ایران، یکی از قضات عضو دیوان دائمی داوری بین‌المللی است.

کارنامه: ١٨ سال در شورای نگهبان
کدخدایی از دوره چهارم تاکنون در شورای نگهبان صاحب کرسی بوده است، ایامی با نام حقوق‌دان و گهگاهی به‌عنوان مشاور و سخنگو. هرچند سمت سخنگویی وی در قریب‌به‌اتفاق حقوق‌دانی‌اش در این شورا همراه او بوده است. کدخدایی با احتساب حقوق‌دانی‌اش در سه سال اول دوره اخیر شورای نگهبان، در مجموع ١٨ سال عضو حقوق‌دان این شورا بوده است.

او پیش‌تر در دوره‌های چهارم، پنجم و ششم - سه سال اول- عضو حقوق‌دان این شورا بود. کدخدایی تیرماه سال ٩٢ در انتخابات دور دوم این شورا با کم‌آوردن تنها یک رأی در مجلس شورای اسلامی نتوانست مجددا عضو حقوق‌دان شورای نگهبان - در دوره ششم- بماند. هرچند به‌عنوان مشاور عالی حقوقی-سیاسی دبیر شورا، صندلی‌اش را در این شورا حفظ کرد.

شانزدهم شهریور سال ٩٢، یعنی نزدیک به ٤٠ روز پس از آنکه کدخدایی نتوانست رأی مجلس را برای دوره دوم سه‌ساله حقوق‌دانی شورای نگهبان از مجلس بگیرد، جمعی از حوزویان و اساتید دانشکده‌های حقوق دانشگاه امام صادق به گردش شتافتند و در مراسمی با نام «مرد صدق و امانت» از او تقدیر کردند. در همان مراسم احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان، در تمجید از او گفت: «رأی‌نیاوردن عباسعلی کدخدایی در مجلس به‌عنوان عضو حقوق‌دان شورای نگهبان مسئله‌ای طبیعی نبود، بلکه برای رأی‌نیاوردن سخنگوی سابق شورای نگهبان مقدمه‌چینی شده بود... در ایام انتخابات سفارش زیاد می‌آمد و توقعات زیاد بود؛ ولی ایشان توجهی به این توقعات نداشت و استقلال خود و شورای نگهبان را حفظ کرد». 

غلامعلی‌ حدادعادل، رئیس مجلس هفتم نیز در آن مراسم در تقدیر از کدخدایی گفت: «کدخدایی یکی از خوبان جماعت حقوق‌دانان است و ما وی را در دوره هفتم مجلس در شورای نگهبان آزموده‌ایم و آزمایش بزرگ وی در خدمت آیت‌الله جنتی در فتنه ٨٨ بود». آیت‌الله روح‌الله قرهی، مدیر حوزه علمیه امام مهدی(عج) نیز در تمجید او گفت: «اگر من عضو مجلس شورای اسلامی بودم، کدخدایی را انتخاب می‌کردم. ایشان انسانی ازدنیابریده و مطیع نظام و ولایت مطلقه فقیه است».

دوری او از سمت‌های رسمی شورای نگهبان سه سال بود، او هم‌اکنون- در دوره هفتم - نیز به‌عنوان عضو حقوق‌دان شورای نگهبان در این نهاد جایگاه حقوقی‌اش و البته سخنگویی‌اش را حفظ کرده است. ازهمین‌روست که او را یکی از باسابقه‌ترین حقوق‌دانان این شورا می‌دانند، قائم‌مقامی دبیر شورای نگهبان، معاون اجرائی و امور انتخابات شورای نگهبان نیز از دیگر سمت‌های مهمی بوده که او، پیش از این در شورای نگهبان داشته است. کدخدایی در جدید‌ترین حکمش در ٢٩ خرداد ماه ٩٥ از سوی احمد جنتی به‌عنوان مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس خبرگان رهبری انتخاب شده است تا اگر باز هم مجلس هم‌ساز او نشد، کرسی او در شورای نگهبان بی‌گزند باقی بماند. 

در کنار همکاری مستمر کدخدایی با جنتی از سال ٧٧ تاکنون، کدخدایی سابقه همکاری با علی لاریجانی از اواخر دهه ٧٠ تا سال ٨٣ را نیز در کارنامه‌اش دارد. کدخدایی در آن زمان همراه با قاسم زمانی، محمد شریف و غلامرضا رفیعی اولین مطالعات حقوقی در زمینه ماهواره‌ها و پخش مستقیم آنها را در دفتر مطالعات حقوقی اداره کل حقوقی سازمان و تحت مدیریت قربانعلی مهری انجام دادند که حاصل آن سه جلد کتاب شد.

مواضع:
علاقه آیت‌الله جنتی به من «لطف خداوند» است، من با آیت‌الله جنتی هم مثل بقیه آقایان در همین شورای نگهبان ارتباطم نزدیک شده است، بارها هم با هم اختلاف‌نظرهای جدی داشتیم، به‌هرحال یا من ایشان را قانع می‌کنم یا ایشان من را قانع می‌کنند. فکر می‌کنم صراحت لهجه بنده باعث علاقه ایشان به من شده است. چون من هربار نظر مخالفی داشته باشم، صراحتا می‌روم و با ایشان مطرح می‌کنم و واقعیت‌های مسئله را می‌گویم./ گفت‌وگو با خبرآنلاین، تیر ٩٥.

قانون فعلی ما خلأهای زیادی دارد که امکان این تخلفات را افزایش می‌دهد، در بحث تبلیغات، تخلفات داریم، خریدوفروش آرا را داریم، توهین و افترای رقبا نسبت به یکدیگر را داریم و برای اینها باید تدبیر شود./ گفت‌وگوی زنده تلویزیونی، آذر ٩٥. منبع: روزنامه شرق



یکشنبه, 14 آذر 1395 ساعت 13:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن