تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس خداى عزوجل را اطاعت كند خدا را ياد كرده است، هر چند نماز خواندن و روزه گرفتن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829378137




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درون گرایان در شرکت ها؛ از حذف تا امپراطوری


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هفته نامه تجارت فردا - ترجمه جواد طهماسبی: بیشتر شرکت‌ها نگران تبعیض‌های نژادی یا جنسیتی در میان کارکنان خود هستند. اما آنها اغلب به وضعیت نامناسب افراد کم‌رو و درون‌گرا توجهی ندارند. کارل یونگ در سال 1921 تفاوت بین افراد درون‌گرا و برون‌گرا را کشف کرد. آزمون‌های روان‌سنجی از قبیل آزمون «نشان‌گر نوعی میرز - بریگز (Meyers-Briggs)» نشان می‌دهند که بین یک‌سوم تا نیمی از افراد درون‌گرا هستند. کتاب خانم سوزان کین با عنوان «سکوت: قدرت درون‌گرایان در جهانی که گفت‌وگوها فراوانند» در مورد ویژگی‌های این افراد به فروش دو میلیون نسخه‌ای دست یافت و ویدئوی مصاحبه درباره کتاب در سایت تد (TED) بیش از 14 میلیون بار مشاهده شد. با وجود این رویکرد شرکت‌ها در برابر افراد درون‌گرا هیچ یا بسیار ضعیف بوده است.
 

درون گرایان در شرکت ها؛ از حذف تا امپراطوری (نمایه 1)
 

بزرگ‌ترین مقصر را می‌توان ادارات دارای فضای باز و برنامه‌های «کار گروهی» دانست. شرکت‌ها به درستی بر این باورند که در جهانی که رایانه‌ها می‌توانند اکثر کارها را انجام دهند نوآوری تنها اکسیر رشد است. اما آنها به اشتباه به این نتیجه می‌رسند که بهترین راه برای تشویق نوآوری آن است که دیوارهای ادارات را بردارند و پشت سرهم جلسه داشته باشند. این کار به چندین دلیل اشتباه است. اول، این کار بر اساس قیاس غلط بین موانع فکری و فیزیکی در میان افراد صورت می‌گیرد. دوم، این حقیقت را نادیده می‌گیرد که سر و صدا و قطع کار باعث دشواری در تمرکز می‌شود و سوم، شرکت‌ها اغلب فراموش می‌کنند که برون‌گراها انرژی خود را از دیگران می‌گیرند در حالی که درون‌گرایان برای تجدید قوا به زمان نیاز دارند.

رواج روند برقراری ارتباطات بین‌فردی باعث می‌شود تعصب و یک‌سویه‌نگری علیه درون‌گرایان در زمان ارتقای رتبه سازمانی تشدید شود. بسیاری از شرکت‌ها، مهارت‌های مدیریتی را با برون‌گرایی (یعنی تمایل به خودنمایی، نشان دادن فرد و گفت‌وگوی زیاد در جمع) اشتباه می‌گیرند. این اشتباه باعث می‌شود دونالد ترامپ یک نمونه واقعی از مدیر بزرگ به نظر برسد. با این حال آقای جیم کالینز استاد مدیریت در کتاب خود با عنوان «خوبی بزرگ بودن» بیان می‌کند که مدیران عاملی که طولانی‌ترین دوران مدیریت در سطوح عالی صنایع را دارند افرادی ساکت و متواضع هستند. آنها اغلب شرکت‌ها را بالاتر از خود می‌دانند و در پشت صحنه حضور دارند.

بسیاری از بنیانگذاران و مدیران عامل موفق در صنعت فناوری از قبیل بیل گیتس از مایکروسافت و مارک زاکربرگ از فیس‌بوک افرادی درون‌گرا هستند که اگر در فرهنگ برون‌گرای IBM با تاکید زیاد بر ارتباطات تیمی قرار می‌گرفتند هیچ‌گاه نمی‌توانستند موفق شوند. بنگاه‌ها افرادی با این ویژگی را با نادیده گرفتن یا به حاشیه راندن تنبیه می‌کنند و به این ترتیب رهبران بالقوه‌ای را از دست می‌دهند. این کار در تمام سطوح سلسله‌مراتب سازمان به معنای ناکامی در بهره‌برداری کامل از توانایی‌های کارکنان است.
 

درون گرایان در شرکت ها؛ از حذف تا امپراطوری (نمایه 1)
 

شرکت‌ها برای بهبود زندگی درون‌گرایان چه کاری می‌توانند انجام دهند؟ در کمترین حالت، مدیران باید فضای اداری خصوصی و مکان‌های آرامی را به این افراد اختصاص دهند تا آنها بتوانند تجدید قوا کنند. بنگاه‌ها باید درک کنند که افراد درون‌گرا مهارت‌های منحصر به فردی را به شغل خود می‌آورند. شاید آنها در جلسات کمتر صحبت کنند اما صحبت‌های آنها از روی تفکر و تامل است. رهبران باید از چشم افراد درون‌گرا به سازمان خود نگاه کنند. آیا شرکت جلسات بزرگی را برگزار می‌کند که در آن بلندترین صداها مسلط هستند؟ اگر چنین است افراد درون‌گرا به حاشیه رانده می‌شوند. آیا شرکت‌ها صرفاً بر مبنای اینکه افراد چگونه خود را در مصاحبه‌ها مطرح می‌کنند به جذب نیرو و استخدام می‌پردازند؟
 
در این حالت آنها چشم خود را بر روی کسانی که از نمایش در جمع خوششان نمی‌آید بسته‌اند. برخی شرکت‌های زیرک به این‌گونه مسائل می‌پردازند. شرکت آمازون نحوه برگزاری جلسات را به‌طور کامل متحول و آنها را متمرکز و هدفمند کرده است. تمام جلسات با سکوت آغاز می‌شوند و حاضران باید قبل از آنکه دهان خود را باز کنند یک صورت جلسه شش‌صفحه‌ای را مطالعه کنند. این کار باعث می‌شود توجه‌ها از رفتار افراد در جلسه به بحث‌های مرتبط با محتویات صورت جلسه معطوف شود. گوگل اهمیت مصاحبه‌ها را در فرآیند استخدام پایین آورده و در مقابل بر توانایی متقاضیان در انجام کارهایی تاکید دارد که انتظار می‌رود در بنگاه انجام دهند. نوشتن کدها یا حل مسائل فنی از این دسته‌اند.

طبیعتاً مدیران به بهترین پژوهش‌های مربوط به انواع شخصیت‌ها دسترسی ندارند اما باید هنگام تشکیل گروه‌ها به نحوه تعامل افراد با یکدیگر توجه کنند. مطالعه اخیری که در سطوح پایین یک سازمان انجام گرفت نشان داد افراد برون‌گرا بیشتر برای مدیریت کارگرانی مناسب هستند که از آنها انتظار می‌رود دقیقاً به دستورات عمل کنند در حالی که افراد درون‌گرا در صورتی عملکرد مدیریتی بهتری دارند که از کارگران انتظار رود خود فکر کنند و تصمیم بگیرند.

برون‌گرایی پنج بار در روز

علاوه براین درون‌گرایان باید سخت‌تر کار کنند تا بتوانند خود را با زندگی شرکتی سازگار سازند چرا که کار ذاتاً موضوعی اجتماعی است. آنها می‌توانند به جای حضور در جلسه از طریق رایانه مکاتبه کنند یا در گردهمایی‌های کوچک‌تر شرکت کنند. این کار برای ترقی آنها در سازمان مناسب‌تر است. اقای کارل مور از دانشگاه مک گیل در مونترال در برنامه رادیویی خود با 200 مدیر‌عامل درباره درون‌گرایی گفت‌وگو کرد. او می‌گوید درون‌گرایانی که راه ترقی را در سازمان می‌پیمایند اغلب یاد گرفته‌اند چگونه در برخی مواقع همانند برون‌گرایان رفتار کنند. به عنوان مثال آقای کلود مونگ مدیر‌عامل سابق شرکت ملی راه‌آهن کانادا خود را وادار کرد روزی پنج بار همانند برون‌گرایان رفتار کند. در هر حال اکثر افراد در حال طی مسیر از درون‌گرایی به برون‌گرایی هستند.
 

درون گرایان در شرکت ها؛ از حذف تا امپراطوری (نمایه 1)
 
 

آقای مور عقیده دارد اگر درون‌گرایان زمانی برای تجدید قوا به خود بدهند می‌توانند همانند برون‌گرایان بر دیگر افراد تاثیر بگذارند. او دانشجویان خود را مکلف می‌کند همانند یک درون‌گرا یا همانند یک برون‌گرا رفتار اجتماعی داشته باشند تا بتوانند درک خود را گسترده‌تر سازند. خانم کین در کتاب سکوت خود نتیجه می‌گیرد که به‌خاطر وجود موجی از رویکردهای شرکتی، بخش تجارت همواره تحت سلطه ایده‌آل‌های برون‌گرایی بوده است. در دهه 1950 الگوی «مرد سازمانی» مطرح شد که در آن فرد با ارائه خود در جلسات و تیم‌ها ترقی می‌کرد و امروزه در سازمان‌ها الگوی ارتباط مداوم اجرا می‌شود. خوشبختانه در حال حاضر برخی جریان‌ها به سمت دیگر کشیده شده‌اند. در حوزه فناوری که درون‌گرایان فراوان هستند این امکان وجود دارد که افراد از راه دور با یکدیگر ارتباط داشته باشند. هدف یک مدیر مدبر آن نیست که سازمان برون‌گرای خود را به سرعت به سمت درون‌گرایی بکشاند، بلکه باید نوعی جدید از بنگاه خلق کند که در آن درون‌گرایان، برون‌گرایان و همه افرادی که بین این دوطیف قرار دارند به اندازه مساوی از فرصت ترقی برخوردار شوند. چنین سازمانی را می‌توان میانه‌گرا نامید.




۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن