محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828937693
دوباره بخوانیم: نقد و بررسی Overwatch بهترین بازی سال از دید TGA
واضح آرشیو وب فارسی:پردیس گیم:
نقد و بررسی Overwatch (بازنشر) "به قلم سینا ربیعی" ساعاتی پیش عنوان Overwatch بهترین بازی سال 2016 از دید همایش The Game Awards شد. به همین مناسبت بیایید نگاهی دوباره را بر این اثر ماندگار شرکت بلیزارد داشته باشیم ... در حالی که تنها 30 ثانیه تا پایان بازی باقی مانده است تیم شما باید در همین مدت زمان کوتاه مقر دشمن را تصرف کند، تقریبا دستیابی به این هدف غیرممکن است اما ....! در ابتدا یکی از هم تیمی های شما با کمان از فاصله 30 متری یکی از قهرمانان حریف را هدشات میکند، در گام دوم یکی دیگر یاران شما در ازای زدن به دل حریف و احتمالا مرگ، یک دیوار حافظتی را برای اصابت نکردن گلوله به شما ایجاد میکند تا تیم شما بتواند با خیال آسودهتری جلو برود و به مقر نزدیک شود. قهرمان دیگر تیم شما براساس قدرت سرعتی بالای خود به دل حریف زده و نظم آنها را بر هم میزند و هم اینک نوبت شما است که گام آخر را انجام دهید و با زدن قدرت انحصاری شخصیت خود، دشمنان را به کام مرگ بکشانید، موفق میشوید دو نفر را از پیش روی بردارید اما از میزان سلامتی شما تنها یک 20 درصد باقی مانده است و نفر آخر از دشمنان رو به روی شما قرار دارد و تنها یک گلوله با مرگ فاصله دارید! اما باز هم شما غافلگیر میشوید و هم تیمی شما از پشت با توانایی انحصاری خود میزان سلامتی شما را ارتقا داده و موفق میشوید نفر آخر را نیز از پیش روی بردارید. وقتی به عقربه ساعت نگاه می کنید کماکان 10 ثانیه باقیست! و در این 10 ثانیه مقر دشمن را تصرف کرده و بازی را در تنها نیم دقیقه از شکست مطلق به پیروزی تبدیل میکنید! این خلاصهای از طراحی عمیق و تنوع بالا عناصر گیم پلی عنوان جدید بلیزارد یعنی Overwatch است! نوشتن در مورد "اُوِرواچ" حقیقتا کار سختیست و یا بهتر است بگویم توصیف زیباییِ سادگیِ اورواچ کار بسیار پیچیدهای است! شرکت بلیزارد سالها پیش با عرضه عنوان "وارکرفت 3" علاوه بر یک تجربه عمیق و فوق العاده نقش آفرینی-استراتژیک، نشان داد که چگونه میتواند اثری قهرمان محور که در آن ویژگی های هر قهرمان با وجود کار تیمی و استراتژی، تا چه اندازه در نتیجه تاثیر گذار میتواند باشد را خلق کند. حال این شرکت در سال 2016 به سراغ عنوانی نظیر اورواچ رفته است که شاید از لحاظ ساختار و سبک تفاوتهای فراوانی با وارکرفت 3 داشته باشد، اما کاملا میتوان احساس کرد تم کلی بازی تحت تاثیر قرار گرفته از خاکسترهای وارکرفت 3 است و شخصیت ها نقش کلیدی و اساسی را در بازی ایفا میکنند. حال بلیزارد با اورواچ به سمت ارائه یک بازی شوتر رفته است اما با این وجود به هیچ عنوان شما نباید تصور کنید که بازی خالی از ریشه و عمق سبک نقش آفرینیست و تک تک شخصیت ها و ویژگی های آنها چنان عمیق طراحی شده اند که بازی را کاملا فراتر از یک اثر شوتر قرار میدهد.
"محیط های دکوراتیو و خارج از گیم پلی بازی نیز طراحی چشم نوازی دارد!" اُورواچ یک بازی تماما آنلاین است، بستر داستانی متمرکزی ندارد و پایه های بازی بر مبنا شخصیتها و قهرمانان شکل گرفته است. زمانی که یک بازی پایه های خود را به جای یک خط داستانی، بر روی تنها شخصیتها و پیشینه آنها قرار میدهد و بازی نیز یک اثر آنلاین محور است، باید شاهد شخصیت های متنوع، قوی و در کنار هم معناداری باشیم و این گام مهم و بسیار سخت را اُورواچ به بهترین شکل پشت سر گذاشته است. مثلا Hanzo یک شخصیت شرقی با سبکی ژاپنی بر مبنای تیر و کمان است، از آنسو شخصیتی نظیر Bastion را نیز داریم که همراه با یک اسلحه ماشینی-رگباری به جنگ میرود! Junkrat یک شخصیت جوکرمانند با توانایی های عجیب و غریب و غیرقابل توصیف است، Winston یک میمون دیوانه با دیالوگ های طنزگونه و توانایی های خنده دار و فان است و Mccree یک شخصیت برآمده از غرب وحشی و دنیای وسترن است که با هفت تیر خود به مصاف دشمن میرود! همانطور که مشاهده میکنید هم در کلمات هم در تجربه، شاهد شخصیت هایی کاملا متفاوت از هم و گاها با دو سبک و جهان کاملا جدا هستیم اما در اینجا بلیزارد توانایی شگرف خود را به رخ میکشد و چیزی که باورش سخت است را با این قهرمانان به بازی هدیه میکند: "تعادل" بازی بر مبنا رقابت 6 در مقابل 6 شکل گرفته و رقابت در چهار حالت جریان دارد. Escort، Assault، Hybrid و Control چهار حالت بازی هستند که طراحی کلی آنها بر مبنا دفاع از یک مقر/حمله به یک مقر است. حال این فرمول میتواند در یک مقر ثابت باشد، میتواند در یک مقر متحرک باشد و یا حتی میتواند در یک مقر خنثی باشد و کار تیمی لازمه پیروزی است. (اطلاعات بیشتر از حالت های بازی را میتوانید در پیش نمایش پردیس مشاهده کنید)
"نقشه های بازی در کشورهای مختلف جهان قرار دارد و در هر نقشه ما رگه هایی از تاریخ و فرهنگ آن کشور را در طراحی محیطی مشاهده میکنیم" طراحی حالت های بازی ساده و در عین حال کارآمد هستند. در ابتدا شاید احساس سردرگمی کنید اما بتدریج زمانی که قهرمان ایدهآل خود را شناسایی کرده و جهان بازی را نیز شناختهاید، متوجه میشوید اورواچ اتفاقا بازی بسیار سادهای است و تمام عناصر عمیق بازی به شکل ساده و کارآمدی ارائه شده اند اما نکته مهم این است که گذراندن مسیر یادگیری باید با هوشیاری و صبر طی شود. انتخاب قهرمان در بازی بسیار مهم است و توصیه میکنم تمام 21 قهرمان بازی را تجربه کنید تا هم به قهرمان موردنظر خود دست یابید و هم با خصوصیات سایر قهرمانان آشنا شوید زیرا حریفان شما نیز از همین قهرمانان استفاده میکنند و آشنایی با خصوصیات انها برای غلبه بر آنها لازم است! در مورد شخصیت ها بهتر است بحث تعادل را باز کنیم. زمانی که در بازی قهرمانی را دارید که با کمان میجنگد و در سوی دیگر قهرمانی که با مسلسل یا ماشین گان مبارزه میکند و یا قهرمانانی که با جادو دشمنان خود را از پای در میآورند، دشوار ترین کار ممکن ایجاد تعادل بین عناصر گیم پلی است اما زمانی که پای بلیزارد وسط باشد چنین هدف دشوار و شاید غیرممکنی دست یافتنی میشود! ارائه تعادل در بازی های این سبک شامل دو بخش میشود.
"پس از هر بازی تیم برنده یک عکس یادگاری را میگیرد!" بخش اول ارائه تعادل بین توانایی و قدرت شخصیت ها برای نبرد با یکدیگر است. این مورد شامل یک بحث ساده در بازی های چندنفره رقابتی میشود، در بازی نباید هیچکدام از شخصیت ها به میزان زیادی قدرت بالاتر یا پایین تری از دیگری داشته باشند. شاید در ابتدا تجربه اورواچ مثلا احساس کنید قهرمانی مثل Bastion که خیلی شیک اسلحه ماشینی خود را نصب میکند و با حالت کمپ دشمنان را به رگبار میبندند این تعادل را بر هم زده است اما زمانی که بیشتر بازی را تجربه کرده و گرم و سرد اورواچ را میچشید متوجه میشوید به واقع همه چیز در کنار هم قرار دارد. هیچکدام از شخصیت ها نسبت به دیگری برتری ندارند بلکه این شما هستید که براساس توانایی و استعداد خود باید از یک شخصیت استفاده کنید. اما یک چیزی را قول میدهم، فرقی ندارد سلیقه شما چه باشد، فرقی ندارد شما چه سبک بازی را دوست دارید! بدون شک یکی از قهرمانان بازی برای شما ساخته شده است! اما باید گشت و تجربه کرد و پیدا کرد! بخش دوم ارائه تعادل در بازی ها، تعادل تیمی است. اصولا در بازی هایی که ادعای تیم محور بودن دارند، شخصیت ها باید از ویژگی های برخوردار باشند که در کنار هم یک تیم منسجم را تشکیل دهد و بازی صرفا متکی به یک تیپ از شخصیت نباشد. در این بخش نیز بلیزارد کلاس درس به راه انداخته است و به شکل مسحورکنندهای تعادل تیمی در بازی حاکم شده است! اگر تیم شما صرفا به دنبال انتخاب شخصیت از یک تیپ و کلاس خاص باشد شک نکنید در بازی شکست میخورید، برای پیروزی نیازمند این هستید که از کلاس های مختلف در تیم خود نفر داشته باشید تا ویژگی های انحصاری آنها در کنار هم یک تیم مستحکم را ایجاد کند.
"لذت هدشات کردن با تیر و کمان Hanzo را نباید از دست دهید!" بگذارید یک نکته جالب را بگویم تا متوجه شوید تا چه اندازه سازنده دید مثبت و جالبی به مقوله کار گروهی بازی خود داشته است. در اورواچ خبری از جداول عملکرد نفرات بازی و ضریب K/D (کشتن و مرگ) نیست! شما تنها میتوانید عملکرد قهرمان خود را در بازی مشاهده کنید! و البته در بازی شما به مانند آثار دیگر چیزی به اسم کیل گرفتن به معنا خاص ندارید بلکه براساس نقشی که در کشتن یک نفر داشتهاید به شما امتیاز داده میشود. مثلا اگر یکی از دشمنان شما تنها 10درصد سلامتی داشته باشد به هنگام کشتن، همان به ازای همان 10 درصد به شما امتیاز داده میشود نه به اندازه یک کشتن کامل! این موضوع نشان میدهد اورواچ به معنای نبرد تکنفره نیست، به معنای رقابت درون گروهی نیست، در اورواچ اصلا کشتن در اولویت نیست، اورواچ در مورد پیروزی است و لازمه پیروی تعامل و همکاریست، حتی اگر این همکاری منجر به کشتن هیچکدام از دشمنان توسط شما نشود! برای این موضوع بگذارید مثالی بزنم. یکی از کلاس های بازی، Supporters یا پشتیبان نام دارد که 4 قهرمان در زیرمجموعه خود دارد. در این کلاس ها عملا بحث کشتن دشمنان به حاشیه میشود و صرفا باید نقش پشتیبان کننده هم تیمیهای خود را داشته باشید. مثلا تیم شما در حال حمله است، شما باید سلامتی بازیکنانی که تیر خورده اند را افزایش دهید زیرا در اورواچ سیستم بازیابی سلامتی اتوماتیک وجود ندارد و بازیکنان باید خود به سمت مناطقی بروند که در آن کپسول های سلامتی قرار دارد. اما اگر در تیم شما یکی از قهرمانان پشتیبان کننده وجود داشته باشد دیگر نیازی به طی کردن مسیر ندارید و به سرعت هم تیمی شما سلامتی را باز میگرداند. حال تصور کنید اگر فردی از این کلاس در تیم شما نباشد تا چه اندازه در حمله آسیب پذیر هستید!
"بازی دارای مناطق و نکات ریز جالبی است که گاها بازی شما را برای تماشا کردن متوقف میکند!" به طور کلی بازی دارای چهار کلاس است و در هر کلاس، چند قهرمان و شخصیت قرار دارد. این کلاس ها عبارتند از کلاس تهاجمی (Offense)، کلاس تدافعی (Defense)، کلاس تانک (Tank) و در نهایت کلاس پشتیبانی (Supporters)؛ هر کدام از این کلاس ها شخصیت های مختص به خود را دارند و شخصیت ها نیز براساس نام کلاس خود، شکل خاصی از توانایی های انحصاری را دارا هستند. مثلا کلاس تانک شامل شخصیت ها و غول های قلدر بازی است که شاید به دلیل جثه سرعت پایینی داشته باشند، اما توانایی دفاعی و نبرد نزدیک فوق العادهای را دارند. یا کلاس تهاجمی بازی بر مبنا کار با اسلحه های گرم است. هر کدام از شخصیت ها نیز در کنار دو خصوصیت اختصاصی اسلحه خود، یک توانایی انحصاری نیز دارند. به طور مثال شخصیت Hanzo که تنها شخصیت بازی است که با تیر و کمان بازی میکند، قابلیت انحصاری ارسال یک تیر اژدها مانند را دارد که در طول بازی هر چند دقیقه یکبار فعال میشود. سایر شخصیت ها نیز همگی یک قابلیت انحصاری را دارند که در طول بازی شاید تنها یک یا دو بار توانایی استفاده از آنها بدلیل زمان کم وجود داشته باشد. سازندگان با وسواس عالی خود کاملا توانسته اند تعادل لازم بین کلاس ها و شخصیت ها را ایجاد کنند و در بازی به هیچ عنوانی مشاهده نمیکنید که گیمرها صرفا به سمت تعداد محدودی شخصیت بروند و تنوع جالبی در اثر حاکم است. در رابطه با کلاس های بازی، نکته بسیار جالب این است که شما محدود به یک کلاس یا شخصیت نمیشوید. مثلا من شخصا بدلیل اینکه حالت مخفی کاری در بازی را بشدت دوست دارم بیشتر از دو کلاس Hanzo و WidowMaker استفاده میکنم. Hanzo همانطور که گفتم تنها کلاس بازی است که از تیر و کمان استفاده میکند و حس هدشات کردن با تیر و کمان در بازی را نباید از دست دهید! WidowMaker نیز یک اسلحه معمولی دارد اما ویژگی انحصاری این اسلحه تبدیل کردن آن به یک اسلحه قدرتمند اسنایپر است که در روند بازی بسیار میتواند تعیین کننده باشد. اما گاها بازی تنوع و شور و شوق خود را به من نیز منتقل میکند و سری به سایر قهرمانان بازی نظیر غول دوست داشتنی مثل Roadhog نیز میزنم!
"هارمونی رنگی محیط های بازی بشدت نرم و دلنشین است" سازنده در کنار بخش آنلاین، یک بخش Co-op مانند برای مبارزه با هوش مصنوعی را نیز طراحی کرده است و در این بخش شما همان حالت های بازی بخش آنلاین را تجربه میکنید با این تفاوت که دشمنان شما به جای گیمرهای حقیقی، هوش مصنوعی بازی هستند. نکته جالب این بخش فرآیند مثبت آن در مسیر یادگیری عناصر گیم پلی و افزایش مهارت شما در استفاده از اسلحه های متنوع بازی است و توصیه من این است که در کنار بخش آنلاین رقابتی، این بخش را نیز حتما تجربه کنید. با این وجود یکی از معدود مشکلات بازی در این بخش نفهته است و این مشکل چیزی جز تک بُعدی بودن هوش مصنوعی دشمنان نیست. به طوری که اگر شما به نزدیکی دشمنان بروید، حتی اگر سر و صدایی نیز ایجاد نکنید باز هم آنها متوجه شده و به سمت شما تیراندازی میکنند. این مشکل شاید در کلاس های تهاجمی و جنگی اصلا به چشم نیاید اما مثلا تصور کنید با شخصیت کاملا مخفی-محور Hanzo به پیش میروید، وقتی تحت هر شرایطی دیده میشوید فلسفه مخفی کاری شخصیت زیر سوال میرود! و این شکست فلسفه باعث خلل در تجربه مناسب گیمر می شود در حالی که خیلی راحت بازی میتوانست یا ارائه یک هوش مصنوعی چند بعدی و غیر خطی، تجربه عمیق تری از بازی را به گیمرها منتقل کند. از لحاظ کیفیت بصری نیز، بازی سطح بسیار چشم نواز و قابل قبولی دارد. گرافیک بازی حالت فانتزی با طیف رنگی جذابی دارد و در چندین مپ جریان دارد. نکته جالب این است که هر مپ در یکی از کشورهای جهان قرار دارد و رگه هایی از فرهنگ و جاذبه های آن کشور در طراحی محیط نقشه ها به کار رفته است. مثلا در نقشه امریکا شاهد نماد معروف هالیوود بر فراض یک تپه هستیم یا در مپ های یونان و مصر آثار تاریخی این کشورها را مشاهده میکنیم. حال این نماد ها با طراحی محیطی عالی و البته کیفیت بصری چشم نواز با گرافیکی فانتزی ارائه شده است و از آن تیپ گرافیک هایی است که شاید مثلا جزئیات آنچارتد یا افکت های کوانتوم بریک را به شما ندهد، اما انعطاف بیشتری را در قیاس با آنها داشته و هارمونی رنگ چشم نواز تر و نرم تری را ارائه میدهد. این موضوع باعث میشود حتی اگر شما چند سال نیز اورواچ را بروید گرافیک بازی حالت خشکی به خود نگیرد؛ درست مانند سایر عناوین بلیزارد!
نکات مثبت قهرمانان و شخصیت های بسیار جذاب و متنوع با کارایی های منحصربفرد تعادل مثال زدنی بین قدرت و توانایی شخصیت های مختلف تجربه عمیق کار تیمی ارزش تکرار بسیار بالا طراحی تحسین برانگیز اسلحهها و ویژگی های نبرد طراحی عمیق و فکرشده نقشه های بازی نکات منفی تجربه نهایی چهار حالت بازی تقریبا نزدیک به هم است هوش مصنوعی تک بعدی دشمنان در بخش بازی با هوش مصنوعی سخن آخر OverWatch بی شک از آن دست عناوینی است که تا سال ها بعد سرورهای آن در زمره شلوغ ترین سرورهای بازی های آنلاین قرار دارد. بازی براساس توانایی تحسین برانگیز بلیزارد در عین شوتر بودن، رگه هایی از یک تجربه عمیق نقش آفرینی را نیز ارائه میدهد. اورواچ با وجود ارائه یک تنوع غیرقابل باور در ویژگی ها و توانایی های شخصیت ها، تعادل و بالانس بسیار خوبی را در خود برقرار کرده است و رسیدن به این سطح کیفی با این حجم از تنوع را شما در کمتر اثری میتوانید مشاهده کنید. در نهایت اگر شما طرفدار بازی های چندنفره هستید و دنبال یک اثر عمیق در نسل هشتم میگردید اورواچ برای شما خلق شده است و با وجود آنکه میتوان انتقاداتی را به بازی وارد کرد اما فراموش نکنید بازی را بلیزارد خلق کرده است و اگر بتوانید با فرمول آن کنار بیایید احتمالا تا پایان این نسل و چه بسا بیشتر، اورواچ را نصب شده روی سیستم بازی خود نگه میدارید و تجربه بازی به هیچ عنوان محدود به یک زمان و سال مشخص نیست. نقد بازی بر مبنا نسخه Xbox One انجام شده است.
4 ساعت پيش
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پردیس گیم]
[مشاهده در: www.pardisgame.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 184]
صفحات پیشنهادی
نظرسنجی: بهترین بازی سال 2016 از دید شما: گروه اول
با نزدیک شدن به پایان سال 2016 و رویدادِ مهم برترین بازی سال به مانند سال گذشته در کنار آرای رسمی وبسایت پردیسگیم کاربران سایت نیز میتوانند دیدگاه خود در رابطه با برترینهای سال را به اشتراک بگذارند اما در سال جاری به دلیل تعداد بسیار زیاد عناوین با کیفیت بالاسه ایرانی کاندید بهترین بازیکنان فوتسال آسیا شدند/ ایران در بخش لژیونرها نماینده ندارد !
سه ایرانی کاندید بهترین بازیکنان فوتسال آسیا شدند ایران در بخش لژیونرها نماینده ندارد سه بازیکن تیم ملی فوتسال کشورمان به عنوان 3 نامزد بهترین بازیکن فوتسال آسیا انتخاب شدند اما نکته عجیب در بخش لژونر ها است به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سایت رسمی کنفدراکاندیدا شدن سه بازیکن فوتسال ایران در بخش بهترینهای آسیا
کاندیدا شدن سه بازیکن فوتسال ایران در بخش بهترینهای آسیا رییس کمیته فنی فوتسال و فوتبال ساحلی با اعلام نامزد شدن سه بازیکن فوتسال ایران در بخش بهترین بازیکن فوتسال آسیا گفت احتمالا این جایزه در نزدیک ترین رویداد پیش رو به فرد برگزیده داده خواهد شد آفتابنیوز عباس ترابیان رینظرسنجی: بهترین بازی سال 2016 از دید شما: گروه دوم
با نزدیک شدن به پایان سال 2016 و رویدادِ مهم برترین بازی سال به مانند سال گذشته در کنار آرای رسمی وبسایت پردیسگیم کاربران سایت نیز میتوانند دیدگاه خود در رابطه با برترینهای سال را به اشتراک بگذارند اما در سال جاری به دلیل تعداد بسیار زیاد عناوین با کیفیت بالاعمر عبدالرحمان بهترین بازیکن سال آسیا شد
عمر عبدالرحمان بهترین بازیکن سال آسیا شد روز نو عمر عبدالرحمان به عنوان بهترین بازیکن سال آسیا در سال 2016 انتخاب شد به گزارش ایسنا در ادامه برگزاری مراسم معرفی برترینهای فوتبال آسیا کنفدراسیون فوتبال قاره کهن عمر عبدالرحمان بازیکن تیم ملی امارات و تیم العین این کشور را بهپوکمون گو جایزه بهترین بازی موبایل و خانوادگی سال 2016 را از آن خود کرد
اگر از آن دسته کسانی بودید که چند ماه گذشته خیابان های شهر و محل زندگی تان را با هدف پیدا کردن پوکمون زیر و رو کردید خبر خوشی برایتان داریم پوکمون گو Pokémon GO ساخته نینتندو برای پلتفرم های همراه توانست در مراسم اهدای جوایز بازی های ویدیویی به عنوان بهترین بازی موبایل و بهبهترینهای سال فوتبال آسیا اعلام شدند/ حسنزاده بهترین بازیکن فوتسال قاره
بهترینهای سال فوتبال آسیا اعلام شدند حسنزاده بهترین بازیکن فوتسال قاره روز نو مراسم برترینهای سال آسیا در ابوظبی امارات برگزار شد و بهترینهای سال ۲۰۱۶ در بخشهای مختلف معرفی شدند در این مراسم علی کفاشیان و مهدوی کیا حضور داشتند کفاشیان جایزه توسعه فوتبال را به فدرتمدید مهلت ارسال اثر برای بخش بازی جشنواره «ایران ساخت»
تمدید مهلت ارسال اثر برای بخش بازی جشنواره ایران ساخت مهلت ارسال اثر برای بخش بازیهای رایانهای جشنواره ملی ایران ساخت از سوی دبیرخانه اصلی این جشنواره تا 10 آذر ماه تمدید شد به گزارش دنبای ارتباطات در فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهایحسنزاده بهترین بازیکن فوتسال آسیا در سال ۲۰۱۶ میلادی شد
حسنزاده بهترین بازیکن فوتسال آسیا در سال ۲۰۱۶ میلادی شد شناسهٔ خبر 3838183 - پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳ ۱۰ ورزش > فوتبال ایران jwplayer display inline-block; علی اصغر حسن زاده بازیکن تیم ملی فوتسال ایران بهترین بازیکن فوتسال آسیا انتخاب شد به گزارش خبرگزاری مهر علی اصغنامزدهای نهایی بهترین بازیکن سال یوفا معرفی شدند/ مسی نیست - ایسنا
سه بازیکن تیمهای رئال مادرید و اتلتیکو مادرید نامزدهای نهایی کسب عنوان بهترن بازیکن سال یوفا شدند به گزارش ایسنا و به نقل از آس یوفا سه نامزد نهایی برترین بازیکن فصل 16-2015 را معرفی کرد کریستیانو رونالدو گرت بیل و آنتوان گریزمان سه بازیکن انتخاب شده هستند این در حالی است ک-
علم و فناوری
پربازدیدترینها