تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خشم از شيطان و شيطان از آتش آفريده شده است و آتش با آب خاموش مى شود، پس هرگاه يكى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817000161




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سود کدام بازار مالی برای سرمایه‌گذاری بیشتر است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سود کدام بازار مالی برای سرمایه‌گذاری بیشتر است
به نظر می‌رسد دولت در راستای تقویت بازارهای موازی، نرخ‌های جذاب‌تری را نسبت به نظام بانکی که از ریسک کمتری برخوردار است، انتخاب کرده و حال جای سوال دارد که سرمایه‌گذاران عام کدام یک از بازارها را انتخاب خواهند کرد؟
به گزارش نامه نیوز، در سال‌های اخیر بازارهای موازی نظام بانکی رشد قابل توجهی به خود گرفته‌اند و از سوی دیگر احساس می‌شود دولت، به دنبال آن است تا در کنار رشد و تقویت نظام بانکی، بازارهای موازی را تقویت کند.

در چند وقت اخیر تیم اقتصادی دولت به دنبال آن بوده تا شرایط نرخ‌گذاری در اقتصاد ایران را سروسامان بخشد و از سوی دیگر با توجه به کاهش نرخ تورم، اقتصاد به یک روند مناسب و همسو دست پیدا کند.

اما در ظاهر امر در بازارهای موازی دولت رویه همسانی نرخ گذاری را رعایت نکرده و در حالی که سقف سود سپرده بانکی را 16 درصد انتخاب کرده، نرخ سود مشارکت طرح پیش‌فروش خودرو در حدود 25 درصد و از سوی دیگر دولت با پشتوانه خود اوراق سلف گندم را با نرخ سود 21 درصد در بازار سرمایه عرضه کرده است.

به نظر می‌رسد این رویه بر رویه کاری کارشناسان، تحلیلگران و سرمایه‌گذاران تاثیرگذار است و جای سوال دارد که یک سرمایه گذار عام سرمایه خود را در کدام یک از این بازارها هزینه می‌کند؟

در این رابطه کاظم دوست‌حسینی، کارشناس بازار پولی و بانکی گفت: در حوزه بانکداری در بازارهای جهانی هیچ‌گاه حداکثر نرخ تعیین نمی‌شود و در فضای رقابتی سالم بانک‌ها نرخ سود بانکی را مشخص می‌کنند.

وی تصریح کرد: اما به دلیل مشکلات و مسائل اقتصاد و نظام بانکی در ایران حداقل و حداکثر نرخ سود بانکی تعیین می‌شود تا آسیبی به دارنده و متقاضی پول وارد نشود.

دوست حسینی یادآور شد: بازارهای موازی باید همسو و هماهنگ با نرخ‌های بانکی باشد، اما در حال حاضر نرخ‌گذاری در بازارهای موازی نظام بانکی خارج از اصول چارچوب اقتصادی رخ نداده و می‌توان گفت، باید بازارهای موازی توجه ویژه به بازپرداخت و انجام تعهدات خود داشته باشند.

وی افزود: با توجه به شرایط فعلی اقتصاد ایران تفاوت نرخ‌گذاری در بازارهای موازی، مشکل ساز نبوده و باید نظارت دقیق  بر فرآیندهای اجرایی بازارهای موازی وجود داشته باشد.

این کارشناس بازار پولی و بانکی، خاطرنشان کرد: اگر در حوزه تولید سودهای اعلامی پاسخگو نباشد و از سوی دیگر ورشکستگی یا ناتوانی در پاسخگویی به تعهدات رخ دهد، اقتصاد عمومی کشور با مشکل روبرو خواهد شد.

دوست حسینی در پاسخ به این سوال که سرمایه‌گذاران عام از بین این سه بازار کدام را برای سرمایه گذاری انتخاب خواهند کرد، با بیان اینکه، حوزه بانکی دارای ریسک کمتری است، یادآور شد: عرضه اوراق و دیگر سیاست‌های اقتصادی دارای ریسک بیشتری نسبت به بانک‌ها دارند و در مجموع سیاست دولت بر آن است تا بازارهای موازی نظام بانکداری را تقویت کند.

وی افزود: به تناسب ریسک پذیری افراد، سرمایه گذاری از سوی افراد عام در بازارهای مختلف انجام می‌شود اما در مجموع با وجود آنکه تا به امروز فاجعه  یا ناتوانی در پاسخگویی به تعهدات به صورت گسترده در اقتصاد ایران رخ نداده است، اما ریسک دیگر بازارها نسبت به بانک بیشتر است.


منبع: میزان


۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن