تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868070211




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آزمون: آقای برانکو! حرفه‌ای و منطقی باش


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری تسنیم: خلیل آزمون در واکنش به این شایعه که سردار آزمون، مهدی طارمی را به باشگاه روستوف پیشنهاد کرده و صحبت‌های امروز (پنجشنبه) برانکو ایوانکوویچ مبنی بر اینکه «بحث جدایی طارمی از پرسپولیس ربطی به آزمون ندارد»، گفت: برانکو سرش در کار خودش باشد و بداند سردار این صحبت‌ها را انجام نمی‌دهد و چنین کاری انجام نداده است. سردار مگر ایجنت یا مسئول باشگاه است که بخواهد بازیکنی به باشگاه معرفی کند؟! کسی در دنیای حرفه‌ای فوتبال اروپا چنین حقی ندارد و مسئول هر کاری مشخص است.


وی افزود: برانکو فکر نمی‌کند و این حرف‌ها را می‌زند؟ گویا او دهن‌بین است و هر حرفی که می‌شنود باور می‌کند، اما آقای برانکو! هر وقت چیزی را به صورت دقیق متوجه شدید، درباره‌اش صحبت کنید، نه چیزی که شایعه است و از هر طریقی به گوش شما می‌رسد. روح سردار هم از این ماجرا خبر ندارد. شما که به اصطلاح مربی حرفه‌ای هستید، در عمل هم حرفه‌ای باشید و درباره هر حرفی، واکنش نشان ندهید. چطور بدون منبع موثق این حرف‌ها را باور می‌کنید؟ من فکر می‌کردم برانکو مربی بزرگ و حرفه‌ای است، اما این صحبت‌ها نشان داد که او حرفه‌ای و بزرگ فکر نمی‌کند.



آزمون: آقای برانکو! حرفه‌ای و منطقی باش



پدر مهاجم جوان تیم ملی و تیم فوتبال روستوف اظهار داشت: من همیشه سعی کردم سردار دنبال حاشیه نرود و خودش هم دنبال حاشیه نیست. سردار آنقدر حرفه‌ای هست که چنین کاری نمی‌کند، اما برخی مدام دنبال این هستند و با تیترهای مختلف و دروغ برای سردار حاشیه درست می‌کنند. متأسفانه برانکو هم بدون حرفه‌ای‌گری به این مسائل واکنش نشان داده است. بهتر است او حرفه‌ای فکر و عمل کند.


آزمون با بیان اینکه سردار سعی می‌کند با درخشش در فوتبال اروپا برای ایران افتخارآفرینی کند، گفت: متأسفانه هر روز یک حرف و حدیث درست می‌کنند. یعنی برانکو نمی‌تواند بازیکن‌های تیمش را کنترل کند یا مگر بازیکن‌های این تیم قرارداد ندارند که بخواهند به راحتی جدا شوند؟ برانکو که یک مربی به اصطلاح حرفه‌ای است، نباید با یک سؤال به بیراهه برود. من خودم پرسپولیس و استقلال را دوست دارم و هواداران همین تیم‌ها، هوادار سردار هم هستند و سردار هیچ وقت کاری نمی‌کند که هواداران این تیم‌ها را ناراحت کند. چنین اجازه‌ای هم ندارد بخواهد بازیکنی را به باشگاهی معرفی کند، چون وظیفه‌ها اینجا مشخص است.


وی تأکید کرد: موضوعی که مشخص است و این دروغ بزرگ را مشخص می‌کند آن است که سردار طارمی را به باشگاه روستوف معرفی کرده تا کنار هم بازی کنند! اینجا مشخص می‌شود که چنین چیزی درست نیست، چون آینده خود سردار هم مشخص نیست. شاید تا یک ماه دیگر خود سردار هم تیمش را تغییر بدهد. با این اوصاف چطور او طارمی را به روستوف معرفی کرده است؟




۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن