واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: استاندار گلستان خبرداد: گلستان رتبه چهارم کشور در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی را دارد
استاندارگلستان از رتبه چهارم این استان در کشور در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی خبرداد. به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، حسن صادقلو گفت: دولت یازدهم با وجود مشکلات و تنگناهای مالی، اهتمام جدی در خارج کردن تولید از رکود و ایجاد اشتغال دارد.
وی، وجود برخی سختگیریها در پاسخ به استعلامها برای سرمایهگذاران در استان گلستان را یک واقعیت دانست و افزود: در آیندهای نزدیک با ایجاد پنجره واحد، مراحل دریافت استعلام در این استان تسریع و تسهیل میشود.
وی با قدردانی از تشکیل مستمر جلسات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در حوزههای مختلف، گفت: سیاست دولت، اهتمام جدی به رفع مسائل و مشکلات کشور با مشارکت فعال مردم و بخش خصوصی است و در این خصوص تسهیلات خوبی نیز پرداخت میکند.
استاندار گلستان با اشاره به کیفیت بالای گندم تولیدی این استان، برلزوم اعمال تفاوت قیمت درخرید و نیز ایجاد ارزش افزوده برای تبدیل آن به آرد و سپس انتقال آن به استانهای دیگر تاکید کرد.
وی یادآور شد: این استان درسالجاری حدود یک و نیم میلیون تن گندم تولید کرد که نیاز مصرفی آن 230 تا 250 هزار تن گندم است و بقیه به استانهای دیگر حمل میشود.
صادقلو گفت: ظرفیت انبارداری و صنایع فرآوری آن (تبدیل گندم به آرد) تقریبا به میزان تولید گندم در گلستان وجود دارد و می توان از این طریق به اقتصاد و اشتغال استان کمک کرد ضمن اینکه کیفیت بالای گندم تولیدی استان نیز اعمال تفاوت با گندم تولیدی در دیگر استان در زمینه قیمتگذاری این محصول را ضروری کرده است .
وی با اشاره به اجرای قانون ارزش افزوده در خرید کالا و خدمات، اضافه کرد: این قانون نیاز به بازنگری دارد زیرا در بخشی از اجرای این قانون، بیشترین آسیب متوجه مردم میشود که از نمایندگان مجلس میخواهیم نسبت به اصلاح این قانون اقدام کنند.
استاندار گلستان، صدور مجوز برای راهاندازی انجمن صنایع دستی و فرش ترکمن در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گلستان، توجه به گردشگری ساحلی، پیگیری ایجاد یا افزایش تعداد پروازهای خارجی و داخلی فرودگاههای استان، احیای نقوش قدیمی فرش ترکمن، توجه به آموزشهای فنی و حرفهای متناسب با حوزه گردشگری و تشکیل تشکلهای صادراتی را از دیگر اقدامات درحال انجام و یا ضروری در گلستان دانست و بر آن تاکید کرد.
همچنین دراین جلسه برخی فعالان حوزه گردشگری، صنایع دستی و فعالان اقتصادی استان گلستان نیز به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خویش پرداخته و خواستار توجه جدی مسئولان به درخواستهای خود شدند.
تشکیل کنسرسیوم گردشگری، توجه به واحدهای هتل داری و حذف ارزش افزوده دربخش هتل ها، برقراری پروازهای خارجی، استفاده از سواحل دریایی برای گردشگری، گردشگری سلامت، جمع کردن مهمان سراهای ادارات دولتی درجهت حمایت ازبخش خصوصی، عمل به دستورالعمل ها و بخشنامههای دولتی توسط دستگاههای خدمات رسان حوزه انرژی، توجه به صنایع دستی بانوان و بیمه آنان، ایجاد بازارچههای فروش صنایع دستی، توجه به ظرفیتهای گلستان در تولید محصولات ارگانیگ بویژه درمناطق روستایی و شمالی استان از مهمترین نقطه نظرات شرکت کنندگان دراین دو نشست بود.
لازم به ذکر است در این نشست رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق حجم مبادلات تجاری دو کشور را سالانه 13 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: از این میزان شش میلیارد و 200 میلیون دلار آن صادرات غیرنفتی ایران به عراق است.
محمد رضازاده با بیان اینکه در یک دهه گذشته صادرات ایران به کشور همسایه 17 برابر شده است، گفت: بخش قابل توجهی از صادرات ایران به عراق را خدمات فنی و مهندسی، خودرو و مواد غذایی و لبنی تشکیل میدهد.
وی، توجه به گردشگری سلامت را از دیگر بازارها خوب در عراق دانست و تصریح کرد: استان گلستان همچون دو استان خوزستان و خراسان رضوی میتواند مقصد گردشگری سلامت عراقیها باشد و این استانها دراین خصوص حتی پروازهای مستقیم نیز برقرار کردهاند.
۱۳۹۵/۰۹/۱۰ ۱۱:۲۹:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]