تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، تاج سوره‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817136260




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چهار سیاست احتمالی ترامپ برای تقابل با ایران


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: در پی پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و سپس اعلام تصمیم کنگره این کشور برای تمدید تحریم های ایران، بحث های فراوانی درباره کنار گذاشتن توافق هسته ای (برجام) از سوی آمریکا مطرح شده است. در این میان، برخی نیز از گزینه های دیگری سخن می گویند که وی در مقابل ایران دارد و حتی چنین گزینه هایی را به وی پیشنهاد می دهند.


به گزارش «تابناک»، در ادامه مباحث موجود درباره رویکرد احتمالی رئیس جمهور جدید آمریکا در قبال ایران و به ویژه درباره برجام، پایگاه اینترنتی «یونایتد پرس اینترنشنال» در مطلبی به قلم آلخو ویدال کوادراس، معاون سابق پارلمان اروپا، گزینه هایی را به ترامپ پیشنهاد کرده که می تواند در مقابل ایران مورد استفاده قرار دهد. مروری بر این گزینه ها، از احتمالاتی که نه تنها نگارنده متن مذکور، بلکه احتمالاً شخص ترامپ و همراهانش نیز در ذهن دارند، بیشتر ابهام زدایی می کند.


در این مطلب اشاره شده که ترامپ در دوران تبلیغات انتخاباتی خود به شدت علیه توافق هسته ای ایران موضع گرفته و آن را «بدترین توافقی که تاکنون درباره آن مذاکره شده است» خواند. وی همچنین وعده داد که بار دیگر و بر اساس مفادی که برای آمریکا و متحدانش مفیدتر باشد، در این زمینه به مذاکره با ایران بپردازد. وی همچنین خود را دشمن اسلام گرایی خواند که این امر نیز سبب می شود روابط آمریکا با ایران دستخوش تحولات جدی شود.


در ادامه کوادراس ادعا می کند حتی بدون مذاکره مجدد درباره توافق هسته ای نیز ترامپ می تواند اقداماتی را برای مقابله با «بلندپروازی های هسته ای ایران» و «حمایت ایران از افراط گرایی در خاورمیانه و جهان» انجام دهد. 


نخستین اقدام به عقیده وی، اِعمال سفت و سخت مقررات و مفاد تعهدات موجود است. به ادعای این مقام سابق اتحادیه اروپا، ایران به واسطه پیشبرد برنامه موشک های بالیستیک، تعهدات بین المللی خود را نقض کرده و می بایست برای این کار هزینه بپردازد. ترامپ می تواند جلوی حرکت شرکت های آمریکایی برای دستیابی به توافق تجاری با ایران را گرفته و تحریم های جدیدی نیز علیه این کشور برقرار سازد. 


دومین پیشنهاد این مقام سابق اروپایی، چیزی است که وی آن را «ایستادن در مقابل روند آدم ربایی برای گرفتن باج و غرامت» می خواند. وی در ادعایی کلی و موهوم و بدون استناد می نویسد ایران سال گذشته سربازان آمریکایی را در خلیج فارس «ربود» و در گذشته نیز شهروندان آمریکایی و اروپایی را ربوده و زندانی کرده است و این همان کاری است که ایران در جریان اشغال سفارت آمریکا در سال 1979 انجام داد!


کوادراس چهارمین اقدام را مشخص کردن این نکته برای ایران می داند که زمان «مداخلات» این کشور در منطقه، از عراق گرفته تا یمن و به ویژه در سوریه به سر آمده است. وی ضمن متهم کردن دولت سوریه به کشتار مردم، ایران را همدست این کشتار معرفی کرده و این را دلیلی بر مداخله ایران در امور کشورهای منطقه دانسته است.


اما آخرین و چهارمین پیشنهاد مطرح شده توسط این مقام سابق اروپایی، از همه جالب تر بوده و ضمن مشخص کردن خط و ربط و جهت گیری وی، عملاً نشان می دهد که سه مورد قبلی نیز مقدماتی برای رسیدن به همین مورد بوده است: حمایت از گروهک تروریستی منافقین!


البته کوادراس سعی کرده واژه هایی را برای این بخش انتخاب کند که تا حد امکان غلط انداز و غیرحساس باشد و به همین سبب، از عبارت «ارتباط برقرار کردن با مردم ایران و مقاومت آن ها» استفاده کرده است. در همین راستا، وی گروهک منافقین را – که از آن با عنوان «شورای ملی مقاومت ایران» یاد می کند – «بزرگترین، ریشه دارترین و سازمان یافته ترین اپوزیسیون دموکراتیک» ایران معرفی کرده که «از حمایت گسترده مردمی در داخل ایران و خارج از کشور» برخوردار است. وی در اثبات خوش خدمتی منافقین به آمریکا، به افشای اطلاعات برنامه هسته ای ایران از سوی این گروه اشاره کرده است. 


به هر ترتیب، هرچند ممکن است در نظر اول، اظهارات مطرح شده از سوی این مقام سابق اروپایی – که پیش از این نیز داشتن ارتباطات نزدیک با گروهک منافقین مشهور بوده – تنها اظهارنظرهای یک فرد غربی ارزیابی شود که برای گرفتن پول از این گروهک به نگارش مطلب دست زده، اما موضوع زمانی اهمیت می یابد که به خاطر بیاوریم افرادی هم فکر با وی، حلقه نزدیکان رئیس جمهور جدید آمریکا را تشکیل داده و بعضاً وارد دولت وی نیز شده اند.


بر این اساس، در صورتی که ترامپ قصد داشته باشد مشاوره و سیاستگذاری این افراد را مبنای عمل خود قرار دهد، می توان انتظار داشت که اگر نه دقیقاً همین پیشنهاد مطرح شده در متن مذکور، اما دستکم موارد مشابه آن ها مبنای عمل وی در قبال ایران قرار بگیرد. امری که البته بدون واکنش متقابل و متناسب ایران نخواهد ماند. 


۱۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن