تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869815409




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کریمی قدوسی: سخنرانی علی مطهری در مشهد از نطفه جرم بود


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: کریمی قدوسی: سخنرانی علی مطهری در مشهد از نطفه جرم بود
متاسفانه امروز برخی افراد مسئول در دستگاه اداری استان خراسان رضوی کار خودشان را تعطیل کرده و به دنبال تشکیل ستادهای انتخاباتی زودهنگام هستند رویه ای که بدون شک عواقب بسیاری را برای استان در پی خواهد داشت.
 نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: قوه قضائیه هر گاه تشخیص داد که جرم فردی و یا جرم عمومی درحال رخ دادن است می‌تواند وارد عمل شود

به گزارش میزان، محمد جواد کریمی قدوسی درباره عدم تشکیل جلسه در شورای تامین استان پیرامون برگزاری مراسم سخنرانی در روز اربعین اظهار کرد: پیرامون تشکیل همایش اصلاح طلبان در مشهد و لغو سخنرانی علی مطهری هیچ گونه جلسه ای در شورای تامین استان صورت نگرفته بود و تنها قرار بود با مجوز فرمانداری این همایش برگزار شود.

نماینده مردم مشهد در مجلس تاکید کرد: قوه قضائیه می تواند در موضوع پیشگیری از جرم هر گاه تشخیص داد که جرم فردی و یا جرم عمومی درحال رخ دادن است می تواند وارد عمل شود به مانند زمانی که روزنامه ای رفتاری را خلاف قانون انجام می دهد و قوه قضائیه آن را توقیف می کند و نسبت به برخورد قانونی با آن روزنامه وارد عمل می شود.

کریمی قدوسی با بیان اینکه قضیه سخنرانی علی مطهری در مشهد از نطفه جرم بود، تاکید کرد: یک جریان غیر قانونی به نام مجمع اصلاح طلبان که نه مجوزی داشته و نه اجازه ای با یک سازماندهی مشخص قصد داشته است یک مراسمی هنجار شکنانه را در روز اربعین برگزار کند که با گزارشات دستگاه امنیتی واطلاعاتی به دستگاه قضایی دادستانی وارد عمل شده واجازه این موضوع را نداده است.

وی با اشاره به اینکه در روز اربعین شورای تامین استان جلسه ای را پیرامون این همایش تشکیل نداده است، گفت: استاندار مشهد هم به شخصه پیرامون این موضوع وارد عمل نشده است.

نماینده مردم مشهد در مجلس تاکید کرد: یک روز قبل از برگزاری مراسم قوه قضائیه به فرماندار مشهد هشدار داده است که تضمین بدهند که این مراسم مشکلی رابرای استان ایجاد نخواهد کرد اما فرماندار در این باره اقدامی انجام نداده است.

کریمی قدوسی تاکید کرد: اگر حادثه ای پیش می آمد اولین جایی که باید پاسخ می داد قوه قضائیه بود.

وی تصریح کرد: بنده با شناختی که از استان مشهد دارم این اقدام قوه قضائیه را در تثبیت امنیت شهر و جلوگیری از یک حادثه هنجار شکنانه موثر دانسته واین موضوع را درنامه ای خطاب به رئیس جمهور و رئیس مجلس نیز که در فضای مجازی منتشر کرده ام تذکرداده ام.

نماینده مردم مشهد در مجلس با اشاره به هجمه سنگینی که به قوه قضائیه در طی روزهای اخیر ایجاد شده است تصریح کرد: طراحان این ماجرا و همایش بدون شک می دانستند که این برنامه قابل برگزاری نیست از این رو تنها به دنبال ایجاد تنش بودند تا فضای مشهد را ملتهب کنند.

وی تاکید کرد: متاسفانه امروز برخی افراد مسئول در دستگاه اداری استان خراسان رضوی کار خودشان را تعطیل کرده و به دنبال تشکیل ستادهای انتخاباتی زودهنگام هستند رویه ای که بدون شک عواقب بسیاری را برای استان در پی خواهد داشت.

تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - 26 November 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن