تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حقّ نصيحت خواه اين است كه به راه صحيحى كه مى دانى مى پذيرد، راهنمائيش كنى و سخن در حدّ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816917251




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با انهدام کالاهای قاچاق باید از مزایای جزئی حاصل از فروش آن‌ها، گذشت - ایسنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
showimage.jpg
مدیر کل دفتر مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: باید کالاهای قاچاق منهدم شود و از مزایا جزئی حاصل از فروش آنها، گذشت. به گزارش ایسنا، عبدالمجید اجتهادی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که چه میزان از رهنمودها و مطالبات مقام معظم رهبری در بحث مبارزه با قاچاق عمل شده است، اظهار کرد: ایشان در بحث انهدام کالاهای قاچاق سخنان بسیار صریحی داشتند که در جلسات خصوصی با مسئولان مبارزه با قاچاق نیز قبلا تاکید کرده بودند. وی با اشاره به این‌که «فرمایش مقام معظم رهبری نشأت گرفته از نص صریح قانون است»، گفت: در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید شده است که کالاهای قاچاق کشف شده نباید مجدد به چرخه مصرف برگردد.

وی افزود: در همین راستا آیین‌نامه اجرایی مواد 55 و 56 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم در دولت تصویب شده و نظر قاطع شرکت کنندگان در کمیسیون لوایح دولت این است که این کالاهای قاچاق مجدد به چرخه مصرف برنگردد.  همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند کالاهایی که به صورت قاچاق وارد می‌شود اثر سوئش را بر تولید و اشتغال خواهد گذاشت، حال چه آن را قاچاقچی وارد کند و چه مجدد به فروش برسد. مدیر کل دفتر مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: در هر حال تصمیم قاطع دولت این است که این کالاها دوباره به چرخه مصرف بازنگردد.

وی در همین خصوص به مطالعه تطبیقی درباره چندین کشور اشاره کرد و گفت: در قریب به اتفاق این کشورها کالای قاچاق مجدد به چرخه مصرف و بازار داخلی بازنمی گردد و برای مثال در مقررات کشور روسیه، همه کالاهای قاچاق منهدم می شود و حتی خودروهای لوکس شرکت های معتبر را در دستگاه های پرس می گذارند به طوری که قابل استفاده مجدد نباشد مگر اینکه بخواهند به عنوان آهن قراضه از آن استفاده کنند. وی افزود: این سازمان به عنوان مرجع اصلی رسیدگی به پرونده های قاچاق که بیش از 95 درصد پرونده های مرتبط با قاچاق را بررسی کرده است آمادگی کامل برای مبارزه با قاچاق دارد و ما از ابتدای تصویب قانون درخواست کرده ایم که این کالاها دوباره عرضه نشود.

اجتهادی گفت: فروش مجدد کالای قاچاق مشکلاتی برای مراجع رسیدگی کننده دارد از جهت اینکه افرادی این کالاها را می خرند و بعد برای کالاهای مشابه اسنادی از سازمان اموال تملیکی یا دیگر مراجع به عنوان اسناد مثبته می آورند که در همین خصوص احتمال دارد سوءاستفاده های کلانی صورت گیرد. وی افزود: طبق اجازه ای که تبصره 3 ماده 53 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به سازمان تعزیرات داده است این سازمان می تواند حتی قبل از صدور حکم درباره کالاهای قاچاق تصمیم گیری کند.
اجتهادی ابراز امیدواری کرد همه دستگاه های مسئول جمع آوری کالاهای قاچاق طبق قانون و براساس مطالبات مقام معظم رهبری به گونه ای هماهنگ عمل کنند تا از آثار سوء واردات کالای قاچاق کاسته شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که عزم سازمان های مسئول در این خصوص را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ گفت: ما در جلسات مختلف حضور داریم و شاید مقاومت های جزئی وجود داشته باشد اما با توجه به مصوبه قاطع دولت باید کالاهای قاچاق منهدم شود و باید از خیر مزایا و عایدات جزئی که از محل فروش کالای قاچاق ایجاد می شود، گذشت.

اجتهادی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مقاومت های جزئی از ناحیه چه دستگاه هایی است، پاسخ داد: برخی دستگاه ها مانند سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اعتقاد داشتند که کالاهایی که به صورت قاچاق وارد می شود طبق مقررات داخلی به فروش برسد اما اکنون با توجه به تصویب آیین نامه اجرایی مواد 55 و 56 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز این سازمان هم متقاعد شده است که کالاهای قاچاق باید منهدم شود.
اجتهادی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چقدر سازمان تعزیرات در مقابله با واردکنندگان دانه درشت قاچاق برخورد قاطع کرده است، گفت: قدرت تعزیرات نشأت گرفته از قانون است و ما به پرونده های کلان با وجود فشارهای بسیار زیاد رسیدگی کرده ایم.

وی افزود: مقام معظم رهبری در دستورهایی که داشته اند همه دستگاه های دخیل در امر مبارزه با قاچاق را ملزم کردند که به وظایف خود عمل کنند. دولت و وزیر دادگستری به طور قاطع حامی سازمان تعزیرات هستند و تاکنون پرونده ای نبوده است که به جهت فشارهای جانبی، رسیدگی نشود.  شاید درخصوص بعضی پرونده ها توصیه هایی بشود اما سازمان تعزیرات حکومتی هیچ وقعی به این توصیه ها نمی گذارد.

وی گفت: در چهار ماه ابتدایی امسال 14 هزار و 780 فقره پرونده قاچاق وارد شعب سازمان تعزیرات شد که درصد زیادی از این پرونده‌ها به پرونده‌های کلان اختصاص داشت. انتهای پیام


شنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ / ۰۹:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن