تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عاقل‏ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه‏ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827946593




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هیوندای به مشارکت با خودروساز خارجی تن نداد | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: با وجود اینکه برخی مسئولان وزارت صنعت و خودروسازی در ایران همواره بر مشارکت با خودروسازان خارجی تأکید دارند، بررسی تجربه خودروسازان موفق جهانی نشان می‌دهد این روش نه‌تنها موفق نبوده بلکه در موارد بسیار مانع توسعه شرکت خواهد بود.

به گزارش تراز ، مطالعه عملکرد شرکت هیوندای موتورز به‌عنوان یکی از موفق‌ترین شرکت‌های خودروسازی در نیم قرن اخیر نیز نشان می‌دهد که این شرکت کره‌ای برای رسیدن به موفقیت، بیش از هر چیزی بر توانمندی خود در مدیریت تکیه کرده است و حتی آن جایی که دولت قصد دارد آزادی عمل هیوندای را محدود کند و هیوندای را به‌سمت مشارکت با خودروسازان خارجی سوق دهد، در مقابل دولت ایستادگی کرده و راه توسعه مستقل خود را پیش می‌گیرد.

در پی شرایط سخت سیاسی حاکم بر کره جنوبی و بحران‌های اقتصادی اوایل دهه 1980، دولت کره تصمیم به بازنگری در سیاست‌های حمایتی خود از صنعت خودروسازی گرفت و به‌منظور ایجاد فضای یک‌پارچه تولید، انحصار‌گرایی در بخش خودروهای سواری را در دستور کار خود قرار داد، بنابراین به شرکت هیوندای توصیه کرد که به‌منظور ایجاد انحصار در این بخش و نیز انتقال فن‌آوری روز دنیا به داخل کشور کره، با جنرال موتورز آمریکا برای تأسیس یک جوینت ونچر مذاکره کند، اما شرکت هیوندای به همکاری با جنرال موتورز علاقه‌ای نداشت، چرا که این شرکت از مذاکرات و همکاری‌های گذشته با فورد، دیگر شرکت آمریکایی خودروساز تجربیات خوبی نداشت.

با این حال، هیوندای بر اثر فشارهای دولتی در آگوست و سپتامبر 1980 با جنرال موتورز به مذاکره نشست و  خیلی زود به بن‌بست رسید. جنرال موتورز به این دلیل که 50% از سهام بزرگ‌ترین رقیب هیوندای در بازارهای داخلی را در اختیار داشت، خواستار نیمی از سهم شرکت جوینت ونچر جدید بود، اما مدیر و مالک هیوندای زیر بار فشارهای جنرال موتورز نمی‌رفت و اصرار داشت که سهم هر شرکت باید بر اساس ارزش دارایی‌های آن شرکت در کره محاسبه شود و در نهایت 20% سهم برای شرکت آمریکایی قائل بود. بالاخره جنرال موتورز با حداقل 33% از سهم مشارکت موافقت کرد تا بتواند از حق وتو در تصمیمات مدیریتی شرکت استفاده کند، اما هیوندای که اهداف و راهبردهای خود را در تضاد با برنامه و اهداف شرکت رقیب می‌دید، حتی این میزان از سهام را هم نپذیرفت.

جنرال موتورز اصرار داشت که جوینت ونچر باید به‌عنوان یک زیرمجموعه از شبکه تولید بین‌المللی این شرکت فعالیت کرده و تنها محصولاتی با فن‌آوری و طراحی جهانی جنرال موتورز را تولید کند. همچنین، جنرال موتورز برای جلب نظر دولت کره و هیوندای، طرح ایجاد یک شبکه بزرگ تولید قطعات و تجهیزات در کره جنوبی را پیشنهاد می‌داد که تولیدات آن از طریق شبکه توزیع جنرال موتورز در بازارهای جهانی به فروش برسد. با این حال، هیوندای قصد داشت استقلال خود در مدیریت شرکت و تولید محصول را حفظ کند تا بتواند در انتخاب محصول برای بازارهای داخلی و خارجی آزادی عمل داشته باشد.

در نهایت، هرچند که انحصار در بازارهای داخلی سود سرشاری را برای هیوندای به ارمغان می‌آورد اما هیوندای برای دست‌یابی به اهدافی بزرگ‌تر مانند استقلال در تصمیم‌گیری و ورود به بازارهای جهانی با طرح پیشنهادی دولت و مشارکت با جنرال موتورز مخالفت کرد. بعد از آن هیوندای به‌سرعت مسیر انتقال فن‌آوری از سایر منابع خارجی را طی کرد و خیلی زود دومین محصول داخلی خود را روانه بازار کرد و در نهایت طی دو دهه بعد به‌عنوان یکی از خودروسازان موفق، خودروهای خود را در جهان عرضه کرد.

اگر به بندهای قرارداد اخیر ایران خودرو و سایپا با  پژو ــ سیتروئن فرانسه نگاهی انداخته شود، مشاهده می‌گردد که این قراردادها در مقابل قراردادی که جنرال موتورز به‌دنبال انعقاد آن بود بسیار ضعیف‌تر هستند و آورده‌های تکنولوژیک کمی برای صنعت خودروی ایران دارند، اما با وجود این، هیوندای به‌دلیل آنکه برنامه توسعه جهانی خود را دنبال می‌کرد و معتقد بود که شراکت با خودروساز خارجی او را از توسعه مستقل بازمی‌دارد هرگز به آن تن نداد و سیاست‌های توسعه جهانی خود را پیگیری نمود.


منبع: تسنیم

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 7 آذر 1395 - 12:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن