تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه قرآن ظاهرش زيباست و باطنش عميق، عجايبش پايان ندارد، اسرار نهفته آن پايان نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870240821




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو کمیسیون اقتصادی:گزارش FATF بزودی به هیات رییسه تقدیم می شود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: عضو کمیسیون اقتصادی:گزارش FATF بزودی به هیات رییسه تقدیم می شود
عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از تشکیل در این کمیسیون خبر داد و گفت: بزودی گزارش کارگروه بررسی FATF که از نهادهای مختلف جمع آوری شده به همراه نظر کمیسیون اقتصادی به هیات رییسه مجلس ارایه خواهد شد.
به گزارش نامه نیوز، سیدحسن حسینی شاهرودی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا، با بیان اینکه کار گروه FATF پیش از این در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده بود، افزود: این کار گروه جلسات متعددی را با کارشناسان مربوطه در سطوح وزرا، معاونین وزرا، کارشناسان در حوزه وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، بانک های دولتی و خصوصی، مرکز پژوهش های مجلس، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و تمامی دستگاه هایی که نقدی از نظر فنی، حقوقی و امنیتی در این زمینه دارند، برگزار کرده است.

عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس خاطر نشان کرد: در حال جمع آوری این اطلاعات هستیم تا در روزهای آینده به صورت گزارش به جلسه علنی مجلس ارایه شود.
حسینی شاهرودی همچنین درباره اجرای قانون تسعیر ارز که مجلس شورای اسلامی پس از ارایه لایحه اصلاحیه بودجه سال 95 به دولت اجازه اجرای آن را داد، افزود: مجلس تمامی پیشنهادات دولت را در اصلاحیه بودجه سال 95 بررسی کرد و به تصویب رساند.

وی ادامه داد: یعنی مجلس کار خود را انجام داد، حالا نوبت دولت است که برای اجرایی شدن قانونی که خود پیشنهاد کرده، تدبیر و موانع اقتصادی کشور را برطرف کند.
نماینده مردم شاهرود در مجلس خاطر نشان کرد: مجلس برای رفع مشکلات مالی کشور به دولت اجازه داد که اوراق خزانه اسلامی منتشر کند و مجوزداد که بدهی های دولت به بخش سلامت، پیمانکاران و بانک ها پرداخت شود که باید اثرات آنرا در آینده دید.

حسینی اضافه کرد: در تمامی حوزه ها بخصوص در حوزه بهداشت، مشکل نقدینگی داریم و دولت باید تا پایان سال از این موقعیت قانونی که ایجاد شده استفاده کند.
وی گفت: هرچند می دانیم که درآمدهای دولت در 6 ماهه اول امسال حداقل بوده و اینگونه که آقای نوبخت گفته است در 6 ماهه دوم امسال درآمدهای دولت از جمله در زمینه فروش نفت افزایش خواهد یافت و موقعیت مطلوب تر و بهتری پیدا می کند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطر نشان کرد: پرداخت هایی که اخیرا در حوزه آموزش و پرورش و در حوزه های دیگر انجام شده، ناشی از افزایش درآمدهای کشور بوده است که امیدواریم دولت بتواند به تعهدات خود عمل کند.

اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در جلسه 12 مهرماه این کمیسیون، کارگروهی را برای تهیه گزارش نهایی درباره عضویت جمهوری اسلامی ایران در FATF تشکیل دادند و مقرر شد که این کارگروه در ۶ فصل گزارشی درباره عضویت جمهوری اسلامی ایران درFATF تهیه کند.
در گزارش عضویت ایران در FATF، به دلایل حضور کشورها در گروه اقدام مالی مشترک علیه پولشویی، بررسی وضعیت ارتباط با سایر کشورها، بررسی حضور و شرایط ایران درFATF، طراحی برنامه ریزی عملیاتی، همچنین بررسی ملاحظات امنیتی و پیشنهادات نمایندگان پرداخته شده است.


منبع: ایرنا

مطالب مرتبط
روایت‌های دو نماینده پایداری از دلیل لغو سخنرانی مطهری /از نطفه جرم بوده است
صادقي به دادسرا احضار شد
تشکیل کمیته‌ای از دولت و مجلس جهت بررسی حادثه قطار در سمنان
استیضاح چیت‌چیان با ۲۰ امضاء تقدیم هیأت رئیسه مجلس شد



۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن