تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870857780




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاش جان بیش از چهل ایرانی، به اندازه لغو سخنرانی علی مطهری مهم بود!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روز یک شبه گذشته به مناسبت اربعین حسینی، کشور در تعطیلات رسمی به سر می برد، در بعد از ظهر همین روز سخنرانی علی مطهری در مشهد مقدس لغو شد؛ در مدت کمتر از سه ساعت فضای سیاسی کشور تحت تاثیر، این ماجرا قرار گرفت و تقریبا گویی در کشور بحرانی درست شده باشد، به رئیس جمهور نامه نوشته شد، نمایندگان مجلس تهدید به استیضاح وزیر کردند، مقامات وزارت کشور از مقامات استانداری گرفته تا شخص خود وزیر کشور واکنش نشان دادند و تا شب نشده فرماندار مشهد را برکنار کردند.


به گزارش «تابناک» امروز جمعه هم روز تعطیل بود؛امروز جلسه سخنرانی علی مطهری لغو نشد، اما بیش از چهل نفر از هموطنانمان در برخورد دو قطار جان خود را از دست دادند، شاید برخی از آنان در آتش سوخته باشند و آنانی نیز که در اوج هراس و نگرانی در سرمای هوا، نجات یافته اند احتمالا هنوز در شوک این رخداد به سر می برند. 


در این ساعات گذشته، هنوز کسی، وزیر راه را به خاطر این اتفاق وحشتناک، تهدید به استیضاح نکرده است؛ نمایندگانی که این روزها توئیتر باز شده اند، این بار ترجیح دادند که پیام های توئیتری خود را نگه دارند برای لغو یک سخنرانی دیگر. برخی نماینده ها که هفته گذشته،برکناری فرماندار و استاندار را کافی نمی دانستند، امروز هیچ سخنی نگفتند. 


امروز حتی علی مطهری که هفته گذشته به رئیس جمهور نامه نوشته بود و لغو سخنرانی خود را اقدامی داعش گونه توصیف کرده بود، به رئیس جمهور نامه ننوشت و نگفت که تعداد کشته های این برخورد با تعداد کشته های انفجار تروریستی داعش علیه هموطنان ایرانی مان برابری می کند و اگر رئیس جمهور اقدام قانونی لازم را در این باره انجام ندهد، مجلس اقدام قانونی لازم را انجام خواهد داد. 


تفاوت برخورد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اتفاقی که در تعطیلی هفته گذشته برای یک نماینده تهران رخ داد، با رخدادی که بیش از چهل خانواده ایرانی را عزادار کرد در تاریخ خواهد ماند؛ در تاریخ خواهند نوشت که بین این کمتر از هفت روز نمایندگان مجلس شورای اسلامی، درباره این دو اتفاق که یکی لغو یک سخنرانی بود و دیگری کشته شدن بیش از چهل ایرانی،چه رفتاری را از خود نشان دادند. 


در اتفاق هفته گذشته مشهد، دادستان این استان، امام جمعه مشهد، مسئول اطلاعات سپاه استان خراسان، استاندار، فرماندار و همه مقامات وزار کشور زیر سوال رفتند، در حادثه اخیر برای هموطنان ایرانی مان، ولی همه چیز آرام بود. هیچ کس مقصر نبود؛ احتمالا مقصر مردمی بودند که تقدیرشان بر این بود که در این رخداد جان خود را از دست بدهند.




۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن