تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر (ع):هر چیزی قفلی دارد و قفل ایمان مدارا کردن و نرمی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868265475




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قرار گرفتن در مسیر شهدا وظیفه همگانی است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:
قرار گرفتن در مسیر شهدا وظیفه همگانی است

آیت الله عباسعلی سلیمانی


شناسهٔ خبر: 3833114 - پنجشنبه ۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶
استانها > مازندران

.jwplayer{ display: inline-block; } نکا- نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان و امام‌جمعه زاهدان گفت: قرار گرفتن در مسیر شهدا وظیفه همگانی است که باید به آن توجه و عمل کنیم. به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی بعدازظهر پنجشنبه در مراسم بزرگداشت سومین و هفتمین روز درگذشت حاج محمدعلی قاسمی طوسی، پدر شهیدان طوسی افزود: شهدای ما دارای حیات جاودانه در نزد خداوند هستند و در پیشگاه حضرت حق متنعم می‌شوند. وی اظهار کرد: پدر شهیدان طوسی اسوه و نمونه در ایمان، عمل، عبادت، زهد و طهارت بود که باید زندگی سراسر معنوی وی الگوی همه جامعه باشد و با الگو از این زندگی اهل‌بیتی، زندگی خود را به‌سوی خیرات هدایت کنیم. امام‌جمعه زاهدان گفت: پدر شهیدان طوسی، با دارا بودن محبت اهل‌بیت (ع) در آستانه اربعین حسینی به فرزندان شهیدش پیوست و فرزندان بزرگوار ایشان هم با الگوبرداری از این پدر ایمانی خود و پرورش در دامان مادری متقی و دین‌دار، درراه ولایتمداری و حراست از وطن وارد میدان جهاد شده و به شهادت رسیدند. سلیمانی افزود: محمدعلی طوسی، با تقدیم شهدای ارزشمند به انقلاب و اسلام، موجب آبروی شیعه در مازندران شد که باید در بزرگداشت نام و یاد این ارزش‌های جاویدان در جامعه در کنار نام و یاد شهدا تلاش شود. محمدعلی قاسمی طوسی، پدر شهیدان محمدحسن، محمدحسین و محمدابراهیم قاسمی طوسی، بعد از سال‌ها دوری از فرزندان شهیدش و صبر و استقامت بر داغ فراق آنان سرانجام دعوت حق را لبیک گفت و به روح مطهر شهیدانش پیوست. مراسم تشییع پیکر پدر بزرگوار شهیدان طوسی امروز یکشنبه ۳۰ آبان ماه همزمان با اربعین حسینی، با حضور آیت‌الله طبرسی نماینده ولی‌فقیه در مازندران، استاندار و جمعی از مسئولان و مردم ولایتمدار شهرستان نکا و خانواده‌های شهدا از سپاه نکا برگزار شد و در گلزار شهدای روستای طوسکلای نکا در جوار شهدای بزرگوار هشت سال دفاع مقدس، خاک‌سپاری شد. سردار شهید محمدحسن طوسی قائم‌مقام لشکر ۲۵ کربلا، در سال ۱۳۳۷ متولد شد و در ۱۸ فروردین ۱۳۶۶ در منطقه شلمچه کربلای هشت به درجه رفیع شهادت نائل و پس از سال‌ها فراق و هجران، در سال ۱۳۷۴ پیکر پاک و مطهرش به زادگاهش برگشت. شهید محمدابراهیم طوسی در خردادماه ۱۳۴۴ متولد و ۴ اسفند ۱۳۶۲ در عملیات والفجر ۶ در منطقه چیلات به شهادت رسید. شهید محمدحسین طوسی خردادماه سال ۱۳۴۱ دیده به جهان گشود و ۱۶ مهر ۱۳۷۴ در تهران براثر ترور به شهادت رسید و در گلزار شهدای شهرستان نکا آرام گرفت.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن