واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اعطای گرنت 18 میلیاردی به فناوران حوزه سلامت
رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بازار سلامت کشور را بالغ بر 12 هزار میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: در حال حاضر از 2700 شرکت دانش بنیان ایجاد شده در کشور 670 شرکت مربوط به حوزه سلامت میشود.
آفتابنیوز : دکتر حسین وطن پور در بیست و سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی، با اشاره به تغییر و تحولات ایجاد شده در رشتههای علوم پزشکی، افزود: پس از انقلاب به دلیل کمبود پزشک متخصص و عدم توانایی کشور برای پوشش همه استانها، اقدام به جداسازی رشته های علوم پزشکی از رشتههای وابسته به وزارت علوم کرد و متعاقب آن عزم جدی برای تربیت محققان و اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی صورت گرفت.
وی اظهار کرد: این اقدام موجب شد که در حال حاضر 18 هزار عضو هیات علمی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور و 8 هزار فارغ التحصیل در دورههای PhD در کشور مشغول به فعالیت باشند ضمن آنکه پزشکان به جای رفتن به مطب درگیر فعالیتهای پژوهشی شدهاند.
وطن پور، ادامه داد: علاوه بر آن ایران پنجمین کشور تامین کننده نیروی انسانی برای آمریکا است و از لحاظ پژوهشی نیز در منطقه رتبه اول را در اختیار دارد و کشورهایی چون مصر، ترکیه و رژیم اشغالگر قدس را پشت سر گذاشته است.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به گزارش نیچر در خصوص سرقت علمی ٥٨ مقاله دانشمندان ایرانی خاطر نشان کرد: برای این منظور سامانهای برای جلوگیری از این تقلبات راه اندازی شده است.
رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، با بیان اینکه ایران در حوزههایی چون تبدیل دانش به فناوری و ثروت و کارآفرینی عقب مانده است، ادامه داد: در این زمینه نظریات متخلفی وجود دارد؛ برخی معتقدند به دلیل محدود بودن زمینههای اشتغال نباید نظام آموزشی کشور توسعه یابد و برخی دیگر معتقدند توسعه نظام آموزشی در گرو زمینههای اشتغال در کشور نیست ولی ما در وزارت بهداشت حوزههای آموزش، پژوهش و اشتغال زایی دنبال میشود.
وطن پور، با تاکید بر اینکه بازار دارو و سلامت ایران بسیار فعال است، گفت: تاکنون داروهای مورد نیاز از کشور چین وارد میشد که کیفیت خوبی نداشتند ولی در حال حاضر پروژههای خوبی چون سیکروترون . هلیم مایع در دانشگاههای وابسته به وزارت علوم در حال اجرا است و ما آمادگی حمایت و همکاری با آنها هستیم.
وی بازار سلامت کشور را بالغ بر 12 هزار میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر جز اولین دانشکدههای مهندسی پزشکی است که در کشور تاسیس شد و تاکنون دستاوردهای نوینی در این حوزه ارائه داده است.
وطن پور به اقدامات وزارت بهداشت برای توسعه فناوریهای حوزه سلامت اشاره کرد و یادآور شد: برای توسعه فناوری و تولید محصولات، اقدام به اعطای گرنت کردیم و بر این اساس هر محققی که پروپوزال دارد که تاکنون به محصول تبدیل نشده ولی قابلیت تولید دارد میتوانند در سامانهای که برای این منظور راه اندازی شده است، ثبت نام کنند و ما بعد از بررسی از آنها حمایت خواهیم کرد.
وی حمایت از این طرحها را در قالب ارائه گرنت دانست و خاطر نشان کرد: در سال قبل 18 میلیارد تومان گرنت به فناوران اعطا شد.
وطن پور با ابراز خرسندی که تاکنون در حوزه سلامت بودجههای خوبی تزریق شده است، اظهار کرد: از 2700 شرکت دانش بنیان ایجاد شده در کشور 670 شرکت مربوط به حوزه سلامت است که این عدد 35 درصد شرکتهای دانش را شامل میشود و 57 درصد تسهیلات اعطا شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی مربوط به حوزه سلامت است.
۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]