واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: کاردینال توران: بايد از گسترش بيماري ديني جلوگيري كنيم
ريیس شورای پاپی گفتوگوی اديان در آيين افتتاحیه دهمين دور گفتوگوهاي ديني ايران و واتيكان با تاكيد بر وجود تداوم و روابط دوستانه عمیق بين اسلام و مسيحيت، گفت: بايد از گسترش بيماري ديني جلوگيري كنيم.
به گزارش نامه نیوز ادارهكل روابط عمومي و اطلاعرساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، دهمين دور گفتوگوهاي ديني مركز بينالمللي گفتوگوي اديان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با شوراي پاپي گفتوگوي اديان كليساي كاتوليك واتيكان پيش از ظهر امروز (دوم آذرماه) با حضور کاردینال توران، ريیس شورای پاپی گفتوگوی ادیان در واتيكان و ابوذر ابراهيميتركمان، رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و رييس شوراي سياستگذاري اديان، حجتالاسلام والمسلمین ربانی، سفیر ايران در واتیکان و اكبر قولي رايزن فرهنگي كشورمان در محل شورای پاپی گفتوگوی ادیان رُم آغاز شد.
کاردینال ژان لوئی توران، طی سخنانی، گفت: بسیار خوشحالیم که در این دو روز ميتوانیم امیدها، نگرانیها و افکارمان را در مورد هر آنچه كه در رابطه با مقولات مهم برای مسلمانان و کاتولک هاست با یکدیگر تقسیم كنيم.
ريیس شورای پاپی گفتوگوی ادیان ادامه داد: حضور ما در این جمع به معنای تداوم و روابط دوستانه عمیق فی مابین است؛ چهارمین اجلاس اخیر بین مسلمانان و مسیحیان که در تهران برگزار شد، نشانه دیگری از این روابط حسنه است.
قائم مقام پاپ در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به بسیاری از مشکلات موجود که در برخی از نقاط جهان و در برخی از شهرها و کشورها وجود دارد، گفت: مسلمانان و مسیحیان قرون متمادی است که در کنار یکدیگر به سر میبرند و باید بدانیم که یکی از نقشهای مهم دین این است تا مردم را در برابر آنچه که بیماری دینی است، محافظت کند و در میان کسانی که به نام دین به بنیادگرایی و خشونت میپردازند و به دنبال منافع شخصی و ملی خود هستند، معتقدیم که ادیان میتوانند نقش بسیار مهمی را در برقراری آشتی و صلح و محافظت ار زمین که همان خانه مشترک ماست، ایفا كنند.
وي با طرح این سؤال که آیا ادیان بخشی از مشکلات هستند یا راه حلی برای آن؟، تصریح کرد: ادیان راه حلی برای مشکلات هستند و حتی زمانی که با مشکلات رو به رو هستیم به گفتوگو میپردازیم این نشانی از امید محسوب میشود.
قائم مقام پاپ به مشکلاتی همچون تغییرات جوی، بیابان زایی، کمبود منابع آبی، آلودگی هوا، آب و زمین و چالشهایی که این موضوعات را تهدید میکند، اشاره کرد و افزود: ما نمیتوانیم این چالشها و مشکلاتی که باعث گرسنگی، تشنجها، خصومتها، مهاجرتهای تودهای انسانها، قاچاق انسانها و ... میشوند را به فراموشی بسپاریم.
وي در پايان سخنان خود، اظهار كرد: ما در اینجا با روحی از اخوت، حکمت و امید گردهم آمده و برای مردم جهان به دعا و کار میپردازیم که در آن نقشی مثبت و ارزنده را برای صلح، امنیت و برکت برای تمامی اعضاي خانواده بشری ایفا میكند.
بنابر اعلام اين خبر، در این نشست ابوذر ابراهيميتركمان، رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، ميگوئيل آيوسو، دبير شورا، مونسينيور خالد عكاشه، رييس بخش اسلام شورا و تعدادی از شخصیتهای برجسته علمی واتیکان، خاموشی، رييس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد جواد صاحبی، ريیس شورای علمی دینپژوهان کشورمان مسجد جامعی، عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب، خسروپناه، ريیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، واعظ جوادی، ريیس مؤسسه علوم وحیانی اسراء، مظاهری، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیدوست ابرقوئی، عضو هیأت علمی پژوهشکده فرهنگ و اندیشه اسلامی، یثربی، استاد فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی و رمضانرستمآبادي، از اداره مسيحيت كاتوليك مركز بينالمللي گفتوگوي اديان حضور داشتند.
گفتني است، دهمين دور گفتوگوهاي ديني ايران و واتيكان، با عنوان «افراطگرایی و خشونت به نام دین؛ کدام رویکرد به دین؟» به مدت دو روز (2 و 3 آذرماه) در رُم برگزار ميشود.
۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]