واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بي اعتماد كردن مردم نسبت به دولت با چه قيمتي؟
بدون شك حجم اين حملات و تخريبها با توجه به نزديك شدن انتخابات رياستجمهوري افزايش پيدا خواهد كرد ولي به نظر دستگاههاي نظارتي بايد جلوي اينگونه هياهوهاي بيجا كه غير از آلوده كردن جامعه و بي اعتماد كردن ملت نسبت به نظام هيچ منفعتي ندارد را بگيرند.
به گزارش نامه نیوز، روزگار غريبي است! بعد از سالها تنش، جرياني به قدرت رسيد كه سعي دارد اختلافها ميان مسئولان را به كمترين حد ممكن برساند ولي گويي برخي به درگيري و جنجال عادت كردهاند. جريانهاي سياسي خاص مدتي است به هر بهانه اي دولت و شخص حسن روحاني را زير سوال برده و تخريب ميكنند.اتفاقي كه در طول تاريخ نظام جمهورياسلامي غيز ممكن بوده و به گفته مسئولان، دولت روحاني بيشترين حجم تخريبها را تحمل كرد و اين روند همچنان ادامه دارد.
حال اين تخريبهاچند دسته هستند. در وهله اول گاهي اوقات با اشاره به برخي مستندات تخريبهايي صورت ميگيرد كه با بزرگنمايي همراه است ولي در نوع دوم، جريانها و افراد خاص بدون اينكه از متن ماجرا خبر داشته باشند شروع به فضاسازيهايي ميكنند و يك اقدامي را بدون پذيرفتن مسئوليت آن انجام ميدهند و با توجه به جايگاه آنها، ممانعتي نيز از اينگونه اقدامات آنها صورت نميگيرد.
در همين راستا و در ميان هياهوهاي ايجاد شده برسر پرونده تخلفات صورت گرفته در صندوق ذخيره فرهنگيان، برخي در حالي كه هنوز جزئيات پرونده مشخص نشده است با جنجال و آشفتهكردن افكار عمومي مدعي شدند كه از جیب "هر معلم" ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دزدیده شد! آن ها میی گویند:« امروز شاهد هستیم که میگویند 8 هزار میلیارد از ثروت این مردم را دزدیدهاند آن هم از یک قشر ضعیف و خدمتگزار و جامعه ساز یعنی معلمان. صندوق ذخیره فرهنگیان تاسیس شد و 5 درصد از حقوق معلمان به آن واریز شد و این صندوق الان 27 شرکت دارد که یکی از آنها بانک سرمایه است و در این بانک مدیرعاملش اسنادی را جعل کرد و اموال این معلمان را به حساب شخصی خود را واریز کردند و در سال 93 بانک سرمایه اعلام ورشکستگی کرد. مگر چشمتان باز نبود که دزدید؟اعضای این صندوق اکنون 900 هزار نفر هستند. از جیب هر معلم، 8 میلیون و 800 هزار تومان دزدیده شد. مسئله باید به همین شکل باشد؟ 90 درصد تسهیلات این بانک در سال 94، فقط به 30 نفر داده شده است و هر کدام چندین میلیارد وام بدون وثیقه گرفتهاند و با یک برگ کاغذ، میلیاردها تومان به یک نفر وام گرفتهاند؛ یک معلم اگر میخواست 4 میلیون وام بگیرد آخرش پشیمان میشد. اگر مسیر اقتصاد مقاومتی طی میشد مگر این اتفاق میافتاد!»
اين جريان براي همسانسازي فسادهاي عظيم در دولت احمدينژاد می گویند اختلاس 8000 هزار ميلياردي در دولت يازدهم شكل گرفته است! اين در حالي بودكه حجم بالايي از ارقام را معوقات بانكي شكل ميدادند و در همين راستا حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای،سخنگوي قوهقضاييه توضيح داد:« اجمالا فساد مالی متوجه دست اندرکاران صندوق، دست اندرکاران بانک سرمایه و بعضی از مشتری ها یا دلال های این صندوق و کسانی که تسهیلات گرفته اند، می باشد و بانک سرمایه در طول این مدت بیش از 12 هزار میلیارد تومان تسهیلات داده است. در طول زمان تاسیس بانک از این مقدار تسهیلات 8 هزار میلیارد تومان معوقه است. در اینجا دو – سه فساد اتفاق افتاده که وارد عناوین فسادها نمی شوم و این موضوع به تشخیص قاضی برمی گردد.»
همانطور كه شاهديم در اين سخنان به وضوح اعلام ميشود كه معوقات شكل گرفته است و نه اختلاس. روشنگري كه رييسجمهور نيز در اظهاراتش به آن اشاره كرد. حال با توجه به تشويشي كه از طريق تريبونهاي عمومي براي مردم ايجاد شده است، بايد پرسيد آيا مسببان آن از ملت عذرخواهي خواهند كرد؟آيا اين رفتارها بر خلاف شرع و قانون نيست؟ چرا زماني كه هنوز وضعيت يك پرونده قضايي مشخص نشده است از طريق تريبونهاي رسمي كشور آن را فرياد ميزنند؟ چرا بايد منافع ملی جاي خود را به منافع جناحی بدهد و برخي به گونهاي برخورد كنند كه گويي بايد قدرت خود را به هر نحوي كه هست حفظ كنند.
از سوي ديگر بدون شك حجم اين حملات و تخريبها با توجه به نزديك شدن انتخابات رياستجمهوري افزايش پيدا خواهد كرد ولي به نظر دستگاههاي نظارتي بايد جلوي اينگونه هياهوهاي بيجا كه غير از آلوده كردن جامعه و بي اعتماد كردن ملت نسبت به نظام هيچ منفعتي ندارد را بگيرند.
۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]