تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سه چیز از نشانه های یقین هستند: کوتاهی آرزو، اخلاص در عمل، بی رغبتی به دنیا
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869512623




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرصت‌هایی که ترامپ در اختیار ایران قرار می‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: پایگاه خبری انتخاب: سایت المانیتور در تحلیلی پیامدهای انتخاب ترامپ بر ایران را مورد بررسی قرار داده است.

در وهله اول پیروزی ترامپ برای ایران یک خبر بد بود. اما هنوز شانس ایجاد تعادل وجود دارد . کارها ممکن است به طور شگفت انگیزی برای ایران خوب پیش برود.

ترامپ میتواند مزیت هایی برای ایران داشته باشد. بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که ترامپ در عین حال که از برجام انتقاد میکند گفته آمریکا باید دست از حمایت هایش از شورشیان در سوریه بردارد با داعش جدی تر مقابله کند و این آشکارا تغییر جهت به سمت حمایت از ایران در سوریه و حمایت از حمایت های این کشور از بشار اسد است.

محمد مرندی استاد مطالعات شمال آمریکا در دانشگاه تهران بر این باور است که اگر این اتفاق بیافتد برای ایران ، منطقه و جهان خوب خواهد بود.

ایران به همراه متحدان عربش نظیر حزب الله از سال 2011 از دولت بشار اسد حمایت میکنند. در ابتدا این حمایت ها جنبه معنوی داشت اما امروز نظامی و مالی هم به آن اضافه شده است. بیش از 400 تن از شیعیان ایرانی و عراقی در این درگیری ها کشته شده اند.

مرندی می گوید چنین تغییری از سوی ترامپ میتواند قابل توجه باشد.

در مفهومی گسترده تر ایران منتظر است که روزی فرا برسد که آمریکا بار و بندیلش را از خاور میانه جمع کند و همه پایگاه های نظامی اش را در منطقه تعطیل کرده و هواپیماهای نظامی اش و جنگ افزار هایش را از خلیج فارس خارج کند. اما این هدفی دست نیافتنی به نظر میرسد. ترامپ در اظهار نظر هایش درمورد ناتو و چتر هسته ای بر فراز کره شمالی و ژاپن تنهاست.

مرندی تأکید می کند که آمریکا باید دست از تهدید کردن ما بردارند. اگر آمریکا در زمان ترامپ نقش مخرب تری بگیرد باید با پاسخ های ایران نیز مواجه شود.

حتی در مورد توافق هسته ای همه چیز میتواند مسیر های ایران را مسدود کند.

هفته گذشته 76 تن از کارشناسان امنیت ملی از ترامپ تقاضا کردند که توافق هسته ای ایران را حفظ کند. حتی برخی نمایندگان کنگره از حزب جمهوری خواه و گروهی از مخالفان برجام نیز از ترامپ تقاضا کرده اند که در این زمینه با آرامش کامل و صبر تصمیم گیری کند و مواظب راه های فشار برای ایران باشد.

روز سه شنبه نمایندگان مجلس نمایندگان به طرح تمدید تحریم های ایران رای دادند.

حتی اگر این توافق به طور تدریجی از بین برود ایران همچنان منتظر پیروزی است. این کشور همین الان هم ده ها میلیارد دلار از دارایی های بلوکه شده اش را با فروش نفت به کشورهای اروپایی پس گرفته است.

گویا واشنگتن خواستار پاسخ گویی در قبال تحریم های ایران نیست اما اینکه سایر قدرت های بزرگ جهان بر این توافق پایبندند برای این کشور غیر قابل باور است.

تنها منطقه ای که ایران و آمریکا در آن در یک طرف ایستاده اند و آن نباختن در زمین دیپلماسی شخصی و بسیاری از چیزهایی است که بعد از انقلاب کمتر دیده میشود.

در خلال دو سال آخر مذاکره هسته ای جان کری و ظریف وزرای حارجه ایران و امریکا روابط شخصی خوبی را برقرار کردند. آنها دست کم در مقابل دوربین ها پشت همدیگر میزدند و جوک تعریف میکردند و به نظر خیلی خوب میرسیدند. این برای دو کشوری که برای سالها به دلیل عدم وجود روابط دیپلماتیک با هم رابطه ای نداشتند بسیار جالب بود.

ترامپ هنوز در خصوص وزیر خارجه اش تصمصم گیری نکرده است اما بیشتر گزارش ها نشان می دهد او به رودی جولیانی شهردار اسبق نیویرک علاقه دارد. البته این علاقه نسبت به جان بولتون هم صادق است.

سعید لیلاز نیز در این باره معتقد است: آخرین مرحله این مساله جایی است که باید بگوییم ماه عسل تمام شده است. این دو مرد و تیمشان صدها ساعت با هم مذاکره کردند . چه کسی میتواند جایگزین اینها شود؟

یک تحلیلگر میانه رو می گوید: جان کری و جواد ظریف سالهاست یکدیگر را میشناسند. داماد جان کری ایرانی الاصل است و ظریف میزبان کری در منزلش بوده زمانی که به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل در نیویورک زندگی میکرد. باید اطمینان داشته باشید که چنین روابطی به تاریخ پیوسته است.

همزمان بانک های بزرگ اروپایی از تامین مالی پروژه های ایران به دلیل ترسشان از جریمه های آمریکا سر باز میزنند. برخی از تحلیل گران طرفدار جریان سنتی ایران گفته اند که دشمنی آمریکا در قبال ایران هرگز کم نمیشود.

حسین رویوران تحلیل گر سیاسی نیز در این باره بر این باور است: تنها تفاوتی که وجود دارد همین وضعیت جنگی است در خاورمیانه است. هموز شانس هایی برای همکاری در سوریه عراق افغانستان و یمن مرکز درگیری ها هست. این تحلیل گر سیاسی گفته این بدان معناست که به دلیل نفوذ ما هر رییس جمعوری در آمزیکا بیاید توافق هسته ای را حفظ خواهد کرد چه کلینتون و چه ترامپ




۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن