تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سجده شكر برهرمسلمانى واجب است،با آن نمازت را كامل و پروردگارت را خشنود مى سازى و فرش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846283619




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بزرگترین اشتباهات اندرویدی تولیدکنندگان گوشی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت کلیک: برخی از شرکت های تولید کننده موبایل اشتباهات بزرگی در زمینه نرم افزاری انجام دادند به طوری که بعضی ها به مصیبت  منجر شدند، با سه مورد از این اشتباهات بیشتر آشنا می شویم.
 
 
بزرگترین اشتباهات اندرویدی کمپانی های تولید کننده موبایل



وقتی از اشتباهات شرکت های تولید کننده موبایل صحبت می کنیم اولین چیزی که به ذهن انسان ها خطور می کند اشتباهات سخت افزاری هستند ولی  ما این بار می خواهیم به سراغ این اشتباهات از نظر نرم افزاری برویم.

در گزارشی مجله خبری فوربز به موضوعی پرداخته شده است که بسیار مورد توجه قرار گرفت، همانطور که می دانید ‌ مدتی است که سیستم عامل اندروید (Android) به محبوب‌ترین سیستم عامل جهان تبدیل شده است. اما  باید گفت که تولید همه تلفن‌های همراه هوشمندی (اسمارت‌فون) که بر بستر نرم‌افزاری این سیستم عامل موبایل موفق  ساخته شده به دست شرکت گوگل مانور می دهند، همیشه موفقیت آمیز نبود است. به‌ گونه ای که یک سری از این گوشی‌ها برای شرکت‌های تولید‌کننده‌شان مصیبت بار بوده اند. با ۳ مورد از این اشتباهات تاریخی موبایل‌های اندرویدی بیشتر آشنا می گردیم.

۱- اشتباه موبایل فیسبوکی  HTC First

این تلفن همراه هوشمند از شرکت HTC در واقع یک موبایل فیس بوکی مخصوص شبکه‌های اجتماعی بود که  مدت‌ها طول کشید که ساخته شود، اما وقتی به دست کاربران رسید، آن طور که همه انتظارش را داشتند از کار در نیامد. این گوشی فقط یک موبایل اچ تی سی میان رده استاندارد سال ۲۰۱۳ بود که نرم‌افزار آن به ‌طور مرموزی با فیس بوک کاملا ناسازگاری داشت. کل رابط کاربری (UI) آن بر اساس ورودی و فعالیت‌های کاربر فیس بوک طراحی شده بود. صفحه اصلی آن مانند هر گوشی اندرویدی دیگر بود، اما اپلیکیشن فیس‌بوک آن پایداری نداشت و مرتبا دچار مشکل  یا (Crash) می شد.

 
بزرگترین اشتباهات اندرویدی کمپانی های تولید کننده موبایل



خب این را اکنون دیگر نمی توان انکار کرد که به‌طور کلی گوشی اچ تی سی فرست، اشتباهی محض از سوی اپراتور AT&Tآمریکایی بود. این موبایل یک صفحه نمایش کاملا معمولی داشت، گوشی بسیار تنبل بود و دوربینش هم کیفیت نداشت. تازه همه این ایرادات در برابر مشکلات فرستادن پیام و به اشتراک گذاشتن به نظر هیچ  می آمد. به هر حال این گوشی خیلی زود شکست خورد و حذف شد و از آن زمان تاکنون فیس‌بوک دنبا آن نبوده است که یک گوشی فیس‌بوکی دیگر داشته باشد.

۲- اشتباه سال ۲۰۱۶ شرکت ال جی

شرکت ال جی  برعکس رقبایش  نتوانسته است در این عرصه بدرخشد، طی سال‌های اخیر چند‌ین محصول ناموفق تولید کرده است. اما تلفن همراه هوشمند LG G5 که در سال ۲۰۱۶ به‌بازار آمد یک ریسک بزرگ برای شرکت ال جی بود. قسمت پایین قاب گوشی در می‌آمد و شما می‌توانستید مانند گوشی‌های قسمت قسمت مودولار (modular) لوازم جانبی از قبیل یک دستگیره دوربین، یک قسمت صوتی استریوی‌های فای (HiFi) را به گوشی اضافه کنید.
 
فعلا ال جی فقط این ۲ نوع نمونه از لوازم جانبی مودولار را برای گوشی جی ۵ ساخته ست که فقط قیمت‌ قسمت‌های فای آن به تنهایی ۲۰۰ دلار است. خود گوشی هم که چندان ارزان نیست و قیمت ۷۰۰ دلاری آن حتی از گلکسی اس ۷ سامسونگ نیز گرانتر می باشد. کلا ایده ال جی در مورد این گوشی یک اشتباه بود. به علت گرانی و موجود نبودن لوازم جانبی مودولار، فروش این گوشی موفقیت آمیز نبود. پس از آن این شرکت حتی زحمت هزینه کردن برای تبلیغات روی نسل‌های بعدی این گوشی را هم به خود نمی‌دهد. ال جی در سال ۲۰۱۶ به خاطر این قضیه ۴۰۰ میلیون دلار ضرر متحمل شد و بسیاری از دست‌اندرکاران و طرح دهندگان گوشی جی ۵ را اخراج کرد.

 
بزرگترین اشتباهات اندرویدی کمپانی های تولید کننده موبایل



۳- سقوط BlackBerry PRIV

در عصر اسمارت‌فون‌های مدرن، تلاطم‌ها علیه گوشی بلک‌بری پرایو (BlackBerry PRIV) خیلی زود آغاز شد. سیستم عامل این گوشی به اندازه ی کافی قدیمی  بود و این گوشی به هیچ وجه با سیستم‌ عامل‌های iOS یا اندروید قابل مقایسه نبود. توان رقابت هم نداشت،خود شرکت هم خیلی دیر متوجه این موضوع گشت. پیش از معرفی بلک‌بری پرایو، شایعات در‌باره به بازار آمدن گوشی اندرویدی بلک‌بری سال‌ها بود که سر زبان‌ها می‌گشت. با همه انتظاراتی که در ذهن کاربران ایجاد شده بود، بلک‌بری این گوشی را فقط با یک نگارش ساده اولیه از سیستم عامل اندروید راهی بازار کرد.

 
بزرگترین اشتباهات اندرویدی کمپانی های تولید کننده موبایل



امتیازی که این گوشی داشت یک صفحه کلید کشویی بود که از پایین آن بیرون می‌آمد. تنها امید شرکت بلک‌بری در مرد پرایو این بود که امنیت فوق‌العاده این گوشی بتواند کاربران را قانع کند که ۷۰۰ دلار بالای آن پول بدهند. با اینکه هنوز کاربران گوشی‌های دارای صفحه‌کلید را دوست دارند، اما همه اینها نتوانست کاری برای این گوشی بکند و خیلی زود در بازار سقوط کرد. اکنون هم که کار از کار گذشته است اوضاع بد‌تر شده و بلک‌بری اصلا سخت‌افزارهای خودش را نمی‌سازد. این شرکت فقط محصولات شرکت الکاتل (Alcatel) را گرفته و لوگوی برند خودش را به‌عنوان BlackBerry DTEK بر روی آنها زده و به نام خودش در بازار می‌فروشد.





۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن