تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هنگام بى نيازى شكر مى گزارد و منافق هرگاه بى نياز شود طغيان مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819414819




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحلیل نشریه ایتالیایی از چشم انداز برجام پس از ترامپ و نتیجه انتخابات ریاست جمهوری96/قالیباف هنوز هم اصلی ترین گزینه محافظه کاران در برابر روحانی خواهد بود


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



تحلیل نشریه ایتالیایی از چشم انداز برجام پس از ترامپ و نتیجه انتخابات ریاست جمهوری96/قالیباف هنوز هم اصلی ترین گزینه محافظه کاران در برابر روحانی خواهد بود
نشریه ايتاليايي«ایست جورنال» با انتشار گزارشی به قلم «آنا وانزان» مدرس دانشگاه در حوزه فرهنگ عرب و خاورمیانه در دانشگاه میلان مصاحبه کرده است. این نشریه اشاره می کند که او درباره مسائل مرتبط با تشیع نیز مطالعات زیادی داشته است.
روز نو : نشریه ايتاليايي«ایست جورنال» با انتشار گزارشی به قلم «آنا وانزان» مدرس دانشگاه در حوزه فرهنگ عرب و خاورمیانه در دانشگاه میلان مصاحبه کرده است. این نشریه اشاره می کند که او درباره مسائل مرتبط با تشیع نیز مطالعات زیادی داشته است. 

تحلیل نشریه ایتالیایی از چشم انداز برجام پس از ترامپ و نتیجه انتخابات ریاست جمهوری96/قالیباف هنوز هم اصلی ترین گزینه محافظه کاران در برابر روحانی خواهد بود

به گزارش سايت روزنو، ایست جورنال با اشاره به استعفای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت روحانی و تغییر دو وزیر دیگر کابینه اشاره می کند که در هفته های اخیر گمانه زنی ها در این باره که ایا روحانی برای بار دوم در انتخابات ریاست جمهوری انتخاب خواهد شد یا خیر افزایش یافته است. 
این نشریه می نویسد:«از زمان روی کار آمدن دولت روحانی در سال ۲۰۱۳ میلادی به این سو و مخالفان و منتقدان رییس جمهوری ایران به انتقادات تند و گزنده خود ادامه داده اند. به نظر می رسد که روحانی تحت فشار محافظه کاران مجبور به ترمیم کابینه خود شد اما آیا این موضوع یک شکست برای اوست یا یک پیروزی؟»
آنا وانزان در این باره می گوید:«این یک لحظه مهم در سیاست ایران است و نشان از تحرک شدید نیروها دارد. سه پستی که وزرای شان تغییر کرده اند بیش ترین ارتباط را با جامعه مدنی دارند. جامعه مدنی ایران دست کم از زمان دولت اصلاحات به این سو به اصلاح طلبان نزدیک تر بوده است. در دهه های اخیر در زمینه فرهنگی و آموزشی جامعه مدنی به اصلاح طلبان روی خوش نشان داده است در جلسه رای اعتماد به نامزدهای اخیر روحانی برای کسب مناصب وزارت نیز تندروها در پارلمان مسائلی چون در ارتباط بودن آنان با ناآرامی های پس از انتخابات ۲۰۰۹ میلادی را مطرح کردند. 
اما در نهایت علیرغم این همه فشار وزرای پیشنهادی روحانی در مجلس از خود دفاع کردند و موفق به کسب رای اعتماد شدند. آیا این موضوع بر انتخابات رياست جمهوری ایران تاثیر گذار خواهد بود؟ باید گفت که روحانی همه چیز را بر بستر گفتمان هسته ای و اقتصادی بنا نهاده است. 
او در زمینه هسته ای برنده بود و تحریم ها تا حد زیادی لغو شدند. اکنون ایران دیگر یک دولت سرکش و یا منفور در عرصه بین المللی قلمداد نمی شود. با این حال، از نظر آزادی های فردی و حقوق مدنی باید گفت که روحانی به وعده های خود عمل نکرده است و این موضوع مردم را ناراضی کرده است. در این میان می توان نارضایتی را در میان اصلاح طلبان دید. این موضوع می تواند تشدید هم بشود به خصوص با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات در ایران». 
این تحلیلگر ايتاليايي در ادامه می افزاید:«به نظر می رسد نوعی تعامل و مصالحه بین اللملی در دوران روحانی ایجاد شده است. برای مثال، چند روز پیش نماینده ای از اقلیت کلیمیان در مجلس ایران با رادیو اسرائیل مصاحبه کرده بود. البته او بعدا این مصاحبه را تکذیب کرد. با این وجود، حتی انتشار خبر این چنینی بی سابقه است و نشان می دهد که ایران تا حد زیادی درصدد کاهش تنش در منطقه است. اما در مورد اقتصاد باید گفت که شهروندان طبقه متوسط هنوز بهره زیادی از لغو تحریم ها نبرده اند. بسیاری می گویند هنوز هم مجبور به توسل به بازار سیاه برای تهیه و خرید برخی از کالاها هستند. هنوز هم قدرت خرید خیلی پایین است. در مورد محصولاتی چون دارو نارضایتی هنوز هم در میان مردم وجود دارد». 
این تحلیلگر سیاسی در ادامه اشاره می کند که ازادسازی اقتصاد ایران بدون اصلاحات دموکراتیک ناممکن است. او می افزاید:«برخی از نهادهای خاص می خواهند در قدرت باقی بمانند. پرسش این است که آیا آنان هنوز این توقع را دارند که همه چیز را برای خود بخواهند یا این که دوراندیش خواهند بود. 
این تحلیلگر ایتالیایی در ادامه اشاره می کند که به نظر می رسد که اصلی ترین رقیب محافظه کاران در مقابل روحانی در انتخابات آینده ،قاليباف شهردار تهران باشد و در این باره می افزاید:«او هنوز هم محبوبیت دارد حتی در میان غیر محافظه کاران. شاید نامزدی قوی باشد اما سه سال پیش در برابر روحانی باخت. اکنون نیز مسائلی درباره واگذاري غيرقانوني املاک و مستغلات و نقش احتمالی او در آن مطرح شده است كه ممكن است براي او دردسرساز شود. با این حال، فکر نمی کنم که او را باید خارج شده از عرصه سیاست قلمداد کنیم. او هنوز هم فرصت دارد». 
این تحلیلگر در ادامه اشاره می کند که توصیه اخیر مقام معظم رهبری به احمدی نژاد برای عدم ورود به انتخابات ریاست جمهوری نشان داد که ایشان متقاعد شده اند که حضور احمدی نژاد در کشور تفرقه برانگیز و باعث از دست رفتن اتحاد است. به گزارش روزنو،او در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا پیروزی ترامپ در انتخابات امريكا توافق هسته ای را به خطر خواهد انداخت می گوید:«بسیاری از سیاستمداران افراطی از پیروزي ترامپ خوشحال شده اند. اما من معتقدم که در واقع شرایط به خوبی پیش خواهد رفت. باید هم بگویم که حتی  در صورت پیروزی هیلاری کلینتون نیز در ایران وضعیت سیاسی کاملا روشن نبود. من فکر نمی کنم برای ایران خیلی تفاوتی می کرد که چه کسی برنده شود».






تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن