تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس سنت نيكويى را بنا نهد، اجرى برابر اجر همه عمل‏كنندگان به آن عمل تا روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870271425




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جان بولتون: ترامپ می تواند برجام را باطل کند | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: «جان بولتون» سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل و از گزینه‌های ترامپ برای پست وزارت خارجه می‌گوید برجام یک سند قانونی الزام‌آور برای رئیس جمهور بعدی آمریکا نیست و ترامپ می‌تواند در صورت تمایل، آن را باطل کند.

به گزارش تراز ،«جان بولتون» سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل که به مواضع ضدایرانی شهرت دارد و در روزهای اخیر از وی با عنوان گزینه ترامپ برای وزارت خارجه نام آورده شده، امشب میهمان شبکه خبری فاکس‌نیوز بود و در خصوص آینده برجام در دولت ترامپ، با مخاطبان آمریکایی سخن گفت.

در ابتدای این برنامه مجری پرسید: «فکر می‌کنید ترامپ با این توافق (هسته‌ای میان ایران و 1+5) چه می‌کند؟»

بولتون پاسخ داد: «من بارها گفته‌ام که این توافق، یک فاجعه راهبردی برای ایالات‌متحده است و هر چه زودتر از آن خارج شویم، بهتر است. ترامپ باید در اولین روزهای دولتش، این مسئله را روشن کند»

وی ادامه داد: «من این نظر را قبول ندارم که برخی می‌گویند باید تهران را برای اجرای دقیق این توافق تحت فشار قرار داد و زمینه‌ای ایجاد کنیم که اول ایرانی‌ها از توافق پاپس بکشند.»

جان بولتون در توجیه مخالفت خود با این حالت گفت که چنین کاری، زمان‌بندی خروج از توافق هسته‌ای و البته منافع آمریکا را در اختیار ایران می‌گذارد که نباید چنین باشد.

بولتون افزود: «چه ما از توافق خارج شویم و چه خودشان (ایرانی‌ها)، بهرحال آنها ما را به خاطر این ماجرا مقصر خواهند دانست.»

جان بولتن ادامه داد: «نمی‌توان اجازه داد که آنها بهره بیشتری از توافق ببرند و توافقات سرمایه‌گذاری بیشتری با اروپایی‌ها امضاء کنند. این خود یکی از اشتباهات بزرگ توافق بود که اروپایی‌ها را در برنامه‌های اقتصادی ایران درگیر کرد زیرا این مانعی است بر سر راه اتخاذ تصمیم درست از سوی آنها.»

جان بولتون البته طرفدار شفافیت هم هست و گفت: «ما نباید با ابهام با متحدانمان سخن بگوییم، باید به انها بگوییم که این توافق یک اشتباه بود و ایرانی‌ها بهرحال دارند آن را نقض می‌کنند و ما باید از آن بیرون بیاییم.»

مجری برنامه به یکی از دلایل موافقان برجام برای حمایت از این توافق اشاره کرد و گفت برخی‌ها مثل سناتور چاک شومر نیویورکی، می‌گویند این توافق از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و جنگ اتمی جلوگیری کرد.

بولتون این فرضیه را هم رد کرد و گفت: «ایرانی‌ها همین حالا هم در مسیر ساخت بمب اتم هستند و این ایده که نظارت بر رفتار آنها، شرایط را بهتر می‌کند، عملیاتی نیست.»

جان بولتون در ادامه به دیگر مشکلات برجام از نگاه خودش پرداخت و گفت که «مذاکره بد و نگارش ضعیف» دو معضلی بوده که انعقاد توافقی چنین ناگوار شکل بگیرد.

بولتون به خرید آب سنگین ایران توسط وزارت انرژی دولت اوباما هم اشاره کرد و گفت که این اقدام برای خلاص شدن ایران از آب سنگین مازاد بر سقف برجامی یعنی 130 تن است و این یعنی کمک به ایران برای عدم نقض برجام.

جان بولتون در انتهای مصاحبه خود از نیات واقعی آمریکا برای مذاکره با ایران سخن گفت.

بولتون گفت: «هدف از توافق، فقط حل پرونده هسته‌ای نبود بلکه هدف آن بود که نشان دهیم آمریکا با آنها خصومتی ندارد تا ایرانیان رفتارشان را به سمت رفتاری مثبت، تغییر دهند.»

جان بولتون در ارزیابی میزان توفیق آمریکایی‌ها در رسیدن به این هدف گفت: «دقیقاً عکس این خواسته ما واقع شد. ایران بعد از توافق، اقدامات تحریک‌آمیز، مشکل‌ساز و ثبات‌زدای بیشتری در منطقه از خود نشان داده است.» 
 
 



منبع: فارس

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 30 آبان 1395 - 23:20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن