واضح آرشیو وب فارسی:موج: گزارشمعاون وزير صنايع و معادن خبر داد:افتتاح 471 طرح صنعتي با سرمايه گذاري 2هزار ميلياردي/ معرفي 64 برگزيده بخش صنعت در روز صنعت و معدن
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد صنعت و بازرگاني در سالجاري بيش از 471 واحد صنعتي و معدني در 30 استان كشور به بهره برداري خواهد رسيد.
به گزارش خبرنگار موج، حسن شيخ نيا معاون مالي و اداري وزارت صنايع و معادن، در نشست خبري با اعلام اين مطلب افزود: براي اين طرح ها بيش از 20 هزار ميليارد ريال و برابر 700 ميليون دلار و هشت ميليون يورو سرمايه گذاري شده است.
وي اظهار داشت: با افتتاح اين طرح ها در كشور بيش از 22 هزار فرصت شغلي ايجاد خواهد شد.
شيخ نيا اظهار داشت: استان كرمان با 35 طرح، آذربايجان شرقي با 33 طرح، ايلام 32 طرح، قزوين 30 طرح و استان اصفهان با 29 طرح در ميان استان هاي كشور رتبه اول تا پنجم را به جهت اختصاص بيشترين طرح صنعتي به خود را كسب كرده اند.
معاون وزير صنايع و معادن با اشاره به اجراي طرح آمايش صنعتي اذعان داشت: بر اساس اين طرح در 30 استان كشور بيش از 800 طرح شناسايي شده اند تا بتوانند از تسهيلات و مشوق هاي صادراتي بهره مند شوند.
وي تكميل و راه اندازي طرح ها و پروژه هاي نيمه تمام صنعتي را از ديگر برنامه هاي اين وزارتخانه برشمرد و گفت: طرح هاي نميه تمام در كشور فقط موجب جذب سرمايه مي شوند كه اين امر بار سنگيني را بر عهده دولت و بخش خصوصي مي گذارد به همين جهت قصد داريم با هدايت بودجه و برنامه ريزي سرمايه گذاري ها در اين بخش زمينه افزايش صادرات و اشتغال را فراهم نماييم.
شيخ نيا متذكر شد: از ابتداي سالجاري تاكنون طرح هاي متعددي در بخش سيمان، فولاد، مس و آلومينيوم در كشور در راستاي تكميل طرح ها و پروژه هاي نيمه تمام صنعتي افتتاح شده است.
وي از ساخت يك نرم افزار در وزارت صنايع و معادن خبرداد و تصريح كرد : اين نرم افزار با هدف كنترل توليد ساخته شده است .
معاون مالي و اداري وزارت صنايع ادامه داد:در توليد برنامه ريزي و داشتن آمار دقيق از اركان اصلي اين فرايند محسوب مي شود كه با ساخت چنين نرم افزاري آمار و اطلاعات توليد در كشور به روز مي شود .
شيخ نيا توسعه و تحكيم روابط را از ديگر اهداف وزارت صنايع و معادن برشمرد و اذعان داشت: در شرايطي كه ايران از سوي برخي كشورها تحت فشار و تحريم است توسعه و تحكيم روابط سياسي و اقتصادي ايران با ساير كشورها از اهميت ويژه اي براي ما برخوردار است.
وي اعتماد سازي براي بخش خصوصي در فضاي كسب و كار را از ديگر برنامه هاي اين وزارتخانه دانست و گفت: ايجاد فضاي كسب و كار برعهده دولت و انجام كار بر عهده بخش خصوصي است كه رابطه ميان بخش خصوصي و دولتي در فضاي كسب وكار مكمل يكديگر است.
معاون وزير صنايع و معادن ادامه داد: جلب مشاركت بخش خصوصي در تصميم گيري ها به ويژه در سطح بين الملل از جمله طرح هايي است كه در دست بررسي داريم و با اجراي اين طرح گام بلندي در راستاي تعامل بخش خصوصي و وزارت صنايع ومعادن ايجاد مي شود .
شيخ نيا با اشاره به اينكه تامين نقدينگي يكي از دغدغه هاي اصلي بخش صنعت است، گفت: براي تامين نقدينگي بخش صنعت تصميم بر تجميع نقدينگي واحدهاي صنعتي در بانك صنعت و معدن گرفتيم تا بدين طريق بتوانيم علاوه بر تقويت بانك صنعت ومعدن به عنوان بانك تخصصي وزارت صنايع ومعادن نقدينگي مورد نياز واحدهاي صنعتي را نيز به سهولت تامين كنيم.
معاون وزير صنايع با اشاره به نام گذاري دهم تير به عنوان روز صنعت ومعدن اظهار داشت: براي اين روز مراسم تجليل از صنعتگران سخت كوش و ارائه عمل كردشان براي ترغيب ديگر واحدهاي صنعتي، تحريك بنگاه هاي توليدي براي تلاش به سمت وضع مطلوب، معرفي الگوي برتر، گسترش و پرورش مديران بخش صنعت و معدن، معرفي واحدهاي صنعتي نمونه با هدف نشان دادن امنيت سرمايه گذاري و خلق ثروت ملي و پاسداشت تلاشگران بخش صنعت ومعدن را خواهيم داشت.
وي تصريح كرد:در روز صنعت ومعدن از 64 نفر به عنوان برگزيدگان بخش صنعت و معدن تقدير مي شود كه از اين تعداد 27 واحد صنعتي نمونه، 20 واحد معدني نمونه، چهار پيشكسوت صنعتي ومعدني، سه پيشكسوت در بخش معدن، سه طرح نمونه مركز تحقيقاتي نمونه، يك مركز پژوهشي، يك مركز فني، يك خوشه صنعتي، يك شهرك، يك ناحيه و يك منطقه كارگاهي نمونه معرفي خواهند شد.
شيخ نيا در پايان خاطر نشان كرد: در ميان واحدهاي نمونه صنعتي، 10 واحد از بخش صنعتي فلزي، پنج واحد نساجي، پنج واحد ماشين سازي و هفت واحد صنعتي فلزي، برق و الكترونيك به عنوان واحدهاي نمونه برگزيده شده اند.
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 299]