تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده ‏اى حقیقت ایمانش را کامل نمى ‏کند مگر این که در او سه خص...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821096726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا به دنبال روحیه تقابلی در مجلس هستید؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چرا به دنبال روحیه تقابلی در مجلس هستید؟
*حشمت‌الله فلاحت‌پیشه
به گزارش نامه نیوز، آقای عارف به استناد رأی اعتمادی که مجلس به وزرای پیشنهادی "ورزش و جوانان"، "آموزش و پرورش" و "فرهنگ و ارشاد اسلامی" داد می گوید "فراکسیون امید اکثریت کرسی های پارلمان را در اختیار دارد" اما من معتقدم فضای سیاسی مجلس به دو اقلیت خیلی قوی و یک اقلیت وسط تفکیک می شود. دو اقلیت قوی فراکسیون های امید و ولایت هستند و مستقلان ولایی نقش اقلیت وسط را ایفا می کنند. وقتی به طور مشخص موارد اختلافی به وجود می آید موضع مستقلان ولایی صاحب تأثیر می شود.
 
در موضوع رأی اعتماد وزرای پیشنهادی هم همین اتفاق افتاد، وقتی موضع گیری های تندی علیه دانش آشتیانی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش انجام شد -که به نظر من صلاح نبود- فضای مجلس شکل دوقطبی پیدا کرد و در این شرایط مستقلان ولایی موضع جریان حامی دولت را تقویت کرد و باعث رأی اعتماد گرفتن دانش آشتیانی از مجلس شد بنابراین هیچ کدام از دو جریان امید و ولایت در مجلس اکثریت نیستند.
 
نکته دیگر آنکه برخی می گویند مجلس دهم ضعیف ترین دوره مجلس بعد از پیروزی انقلاب است حال آنکه این طور نیست. مجلس دهم به علتی در پاره ای از عملکردهای فراکسیونی ضعف دارد اما به اعتقاد من در مجموع مجلس خوبی است به ویژه آنکه نوع اختلافات درون پارلمان چالشی و تقابلی نیست. درست است که بعضی اوقات بین افراد تقابل شکل می گیرد ولی روح حاکم بر مجلس را تعاملی می دانم. حالا اینکه بعضی افراد می گویند مجلس ضعیف است شاید به آن خاطر است که انتظار دارند مجلس وارد فضای جدی تقابلی شود. روحیه مقابله با قاچاق، رانت و فساد در این مجلس جدی است، تحقیق و تفحص هایی که تاکنون کلید خورده به مسائل اساسی کشور مربوط می شود.
 
اخیراً هم اعضای دو فراکسیون های امید و مستقلان ولایی با رئیس جمهور ملاقات داشتند که این اتفاق را مثبت ارزیابی می کنم چون خوب است مجلس و دولت در مدیریت امور کشور با هم همکاری داشته باشند. این کار باعث می شود قبل بروز مسائل اختلافی هر دو قوه در جریان دیدگاه های کارشناسی یکدیگر قرار بگیرند.
 
البته چنین دیدارهایی یک حسن سیاسی هم می تواند برای رئیس جمهور داشته باشد، مبنی بر اینکه وقتی حضور آقای احمدی‌نژاد در عرصه انتخابات منتفی شد حالا آقای روحانی می خواهد فضا را به گونه ای مدیریت کند تا در دوره آینده انتخابات ریاست جمهوری با حداقل هزینه رئیس جمهور شود و دولتش فراگیرتر از گذشته باشد.
 
در مجموع هر کدام از این دو دلیل یادشده مبنای این دیدارها باشد ایرادی ندارد، گرچه امیدوار تقویت وزن عامل اول در این دیدارها بیشتر مدنظر قرار گیرد چون واقعا مملکت مشکل دارد و رفع این مشکلات نیز فقط از با همکاری مجلس و دولت قابل انجام است.
 
عضو فراکسیون ولایت مجلس شورای اسلامی


منبع: خبرآنلاین


۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن