تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع): مؤمن نه بدى مى كند و نه معذرت مى خواهد و منافق هر روز بدى مى كند و معذرت مى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817023009




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حس چشایی در دنیای مجازی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت سایبربان: گروهی از پژوهشگران سنگاپور و ژاپن موفق به ایجاد روش‌هایی شده‌اند که به کاربران اجازه می‌دهد در فضای مجازی، طعم مواد مختلف را حس کنند.

 
حس چشایی در دنیای مجازی



فناوری واقعیت مجازی روزبه‌روز در حال تکمیل شدن است و محققان بسیاری در تلاش هستند تمام حواس انسان‌ها را برای طبیعی‌تر شدن تجربه‌ی کاربران در آن وارد کنند. به‌عنوان مثال تعدادی از شرکت‌ها مانند مایکروسافت در تلاش هستند حس لامسه را به این فضا وارد کنند.

به تازگی گروهی از پژوهشگران دانشگاه ملی سنگاپور (National University of Singapore) اعلام کرده‌اند در حال تحقیق برای افزودن حس چشایی به واقعیت مجازی هستند. این گروه روشی را ایجاد کرده‌اند که نه تنها مغز را فریب می‌دهد تا مزه‌ی خوراکی‌ها را احساس کند؛ بلکه تصور می‌کند آن چیز در حال جویده شدن نیز است.

پژوهشگران در زمان ارائه‌ی طرح خود در «نشست سالانه‌ی رابط کاربری نرم‌افزار و فناوری1»، توضیح دادند که در روش آن‌ها با گرم و سرد کردن پیوسته‌ی سطح زیان می‌توان به شبیه‌سازی طعم غذاهای مختلف پرداخت.

پژوهشگران گفتند: «طعم شیرین در میان تمام 5 مزه‌ی مختلفی که زبان حس می‌کند از محبوبیت بالاتری برخوردار بوده و حس لذت‌بخش‌تری را ایجاد می‌کند. ما روش جدیدی را برای شبیه‌سازی مجازی حس شیرینی از طریق شبیه‌سازی حرارتی برای گرم و سرد کردن نوک زبان انسان به وجود آوردیم. نتیجه‌ی آزمایش‌های انجام شده روی داوطلبان نشان داد آن‌ها می‌توانستند طعم شیرینی خفیفی را در زمان استفاده از ابزار توسعه داده شده، احساس کنند.»
 
 
حس چشایی در دنیای مجازی





از شرکت‌کنندگان خواسته شد در زمان آزمایش، زبان خود را به صفحه‌ی حرارتی قرار گرفته روی دستگاه بچسبانند. نتایج نشان داد نیمی از کاربران موفق شده‌اند طعم شیرینی را تشخیص دهند. دیگر افراد حاضر در آزمایش نیز اعلام کردند با بالا رفتن گرمای دستگاه تندی و با خنک شدن آن، طعم نعنایی را تشخیص داده‌اند.

پژوهشگران اعلام کرده‌اند این فناوری تنها در واقعیت مجازی کاربرد نداشته و می‌توان روی عینک کاربران یا برای افرادی که از دیابت رنج می‌برند نیز از آن استفاده کرد تا طعم نوشیدنی‌ها را شیرین‌تر از میزان واقعی خود، احساس کنند.

هم‌زمان با پژوهشگران سنگاپور، گروهی از محققان دانشگاه توکیو نیز روی جنبه‌ی دیگری از حس مواد غذایی تمرکز کرده و می‌خواهد آن را به فناوری واقعیت مجازی اضافه کند. در واقع این گروه قصد دارند بافت مواد غذایی را نیز در شبیه‌سازی کنند. آن‌ها الکترودهایی را روی فک پایینی انسان که برای جویدن استفاده می‌شود قرار دادند.
 
سپس با تغییر فرکانس و فاصله‌ی زمانی پالس‌های الکتریکی ارسال به فک، موفق شدند سطحی سختی و کششی مواد غذایی را در فضای مجازی شبیه‌سازی کنند. در زمان آزمایش این فناوری آن‌ها موفق شدند، تمام داوطلبان را به گونه‌ای فریب دهند که باور کنند در حال خوردن غذایی واقعی هستند.

هر دو فناوری معرفی شده توسط محققان در مراحل اولیه توسعه‌ی خود قرار دارند و زمانی برای عرضه‌ی آن‌ها به بازار مصرف اعلام نشده است.

__________________________

1- Annual Symposium on User Interface Software and Technology





۲۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن