واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: باید به بافت تاریخی و فرسوده سمنان به عنوان یک فرصت نگاه کنیم
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان از بافت فرسوده و تاریخی این استان به عنوان یک فرصت یاد کرد و گفت: باید به بافت تاریخی و فرسوده به عنوان یک فرصت نگاه کنیم و توسعه گردشگری شهری را در آن مورد توجه قرار دهیم.
مهدی زندیه وکیلی در جلسه ستاد باز آفرینی شهری استان که به منظور نوسازی و توانمند سازی بافت های فرسوده شهری در سالن مدیرت بحران استانداری سمنان برگزار شد، با اشاره به وجود 2 هزار و 200هکتار بافت فرسوده شهری در سمنان، گفت: بازسازی بافت شهری نیاز امروز و ضرورت فردای این شهر است.
وی بر ضرورت بازسازی بافت های فرسوده تاکید کرد افزود: این مهم علاوه بر رونق گردشگری و شهری، به توسعه پایدار نیز منجر می شود که این امر امروز مورد تاکید دولت یازدهم قرار دارد.
زندیه وکیلی در ادامه کاهش آسیب های اجتماعی و تلفات ناشی از زلزله را از جمله مزایای بهسازی و نوسازی این گونه بافت ها دانست وتاکید کرد: با توجه به ماده 16قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن و تاکید در ماده هشت قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری، همچنین تشویق مالکان، سرمایه گذاران، جهت سرعت در فرآیند احیاء بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده لازم است شهرداری ها تخفیف 50 تا 100 درصدی عوارض صدور پروانه که طبق قانون با هماهنگی شورای شهر انجام می گیرد را برای مالکان این بافت ها اعمال کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با تاکید بر استفاده از ظرفیت های موجود در بافت فرسوده و تاریخی، افزود: با ساخت و ساز در بافت فرسوده ضمن اینکه بازار مسکن رونق می گیرد، شاهد خارج شدن سایر بخش های مرتبط با این بخش از رکود خواهیم بود.
زندیه وکیلی اضاافه کرد: مالکان و صاحبان بافت فرسوده در شهر های زیر 25 هزار جمعیت می توانند برای نوسازی و بازسازی واحد های خود از تسهیلات روستایی 18 تا 20 میلیون تومانی با کارمزد چهاردرصد استفاده کنند.
وی سهمیه تسهیلات استان سمنان در سال جاری برای بافت فرسوده را هزار و 100 واحد اعلام کرد و افزود: تاکنون 602 واحد با بانک معرفی شده است.
زندیه وکیلی تصریح کرد: باید تلاش کرد تا الباقی سهمیه استان نیز پرداخت و در صورت تقاضای بیشتر این سهمیه قابل افزایش است.
وی تصریح کرد: مسئولان می توانند با سرمایه گذاری مطلوب در بافت فرسوده شهری، فضای زیبا، دل نشین و مکان هایی گردشگری را برای بازدید مسافران و گردشگران و مردم ایجاد کنند و برای این منظور می توان از سهمیه یک هزار و 100 تسهیلات هشت درصدی بافت های فرسوده شهری استفاده کرد.
در این نشست که فرمانداران و جمعی از مدیران کل دستگاه های اجرایی و شهری حضور داشتند درباره یارانه تسهیلات بافت فرسوده، تخفیف عوارض صدور پروانه، برنامه های دستگاه های اجرائی عضو ستاد باز آفرینی در حوزه باز آفرینی شهری و دیگر مسائل بحث و تبادل نظر شد.
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]