تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ كس نيتى را در دل پنهان نمى‏كند، مگر اينكه خداوند آن نيت را (در رفتار و كردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867494068




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بروجردی: ترامپ را رصد می‌کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایرنا: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ترامپ دوران تبلیغات و شعارهایی که در آن دوران می داد با ترامپ دوران ریاست جمهوری متفاوت خواهد بود و ناگریز است به واقعیت ها، مسائل و حساسیت ها توجه کند.

علاءالدین بروجردی بیان کرد: اتفاقی که در آمریکا افتاد، اتفاقی مهمی بود، این انتخاب یک نظر منفی ملت آمریکا نسبت به سیاست های حاکم بر این کشور است.

وی ادامه داد: این ها در طول سالیان طولانی گذشته باعث شدند هزاران نفر آمریکایی در بحران های منطقه جان خود را از دست بدهند و صدها میلیارد دلار از ثروت مردم آمریکا هزینه شود و به هدر رود. در بحران های تحمیلی که آمریکایی ها عامل آن بودند این اتفاق از این نظر اهمیت دارد و ما پس لرزه های آن را در عرصه اروپا هم مشاهده می کنیم.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از ابتدا نظرمان این بود که استراتژی آمریکا جدای از دو حزبی که گاهی حاکم می شوند مقابله با جمهوری اسلامی و ماهیت انقلاب اسلامی است؛ بنابراین ما امیدی به آمریکایی ها نداریم و هیچ برنامه ای را هم متناسب با این که چه شخصی در آمریکا به قدرت برسد، تنظیم نمی کنیم.

بروجردی تاکید کرد: سیاست ما سیاست مستقلی است که بر اساس منافع ملی ترسیم می شود و رهبر معظم انقلاب به عنوان سیاست گذار کلان نظام، طبق قانون اساسی سکان دار این حرکت انقلابی هستند.

وی یادآور شد: برجام به عنوان یک تعهد بین المللی رسمی با پشتوانه قطعنامه سازمان ملل است که طرف مقابل ما آمریکای تنها نیست بلکه 6 کشور آن را امضا کرده اند و در دستور اجرا دارند؛ اگر یک کشور از 6 کشور این تخلف را انجام دهد که تا به حال نیز انجام داده است، در روند اجرایی در واقع در همان محدوده یک کشور اثر منفی می گذارد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در حال رصد دولت جدید آمریکا هستیم و منتظریم ببینیم چه کسی مسئولیت پیدا می کند و چه اتفاقی می افتد.

بروجردی خاطرنشان کرد: از ابتدا هم فضای حاکم بر رابطه ترامپ با روسیه رابطه مثبتی بوده است، این پدیده جدیدی نیست. آن چه برای ما مهم است این است که شاهد نوعی تغییر در سیاست های منطقه ای آمریکا باشیم، باید این کشتار افسار گسیخته ضد حقوق بشری عربستان در یمن متوقف بشود؛ تا به حال هزاران زن و کودک به خاک و خون کشیده شدند و آمریکا حمایت تمام عیار انجام داده است.

وی اظهار داشت: آنچه باید دنبال شود، تغییر سیاست های ضد حقوق بشری و جنایات کارانه آمریکا در منطقه است.




۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن