تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 27 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806836429




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفراندوم برای جدایی کالیفرنیا در سال 2018


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: دیپلماسی ایرانی: «کالکسیت» نام کمپینی در کالیفرنیا است که برای تبدیل شدن ایالت کالیفرنیا به یک کشور مستقل تلاش می کند. حرکتی که پس از برنده شدن دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری و رسیدن به کاخ سفید آغاز شد.

هدف کمپین استقلال کالیفرنیا این است که در سال 2018 رفراندومی برگزار کند و موفقیت در این رفراندوم، این ایالت را یک گام به جدا شدن از اتحادیه نزدیک تر خواهد کرد. ممکن است دور از ذهن به نظر برسد، اما این مبارزه از یک گروه سیاسی به حاشیه رانده شده تا گروهی از رسانه های اجتماعی در سراسر کشور را شامل می شود که چند ساعت پس از مشخص شدن ریاست جمهوری ترامپ تشکیل شدند.

این جنبش حداقل یک حامی تاثیرگذار به نام «شروین پیشه ور» را دراختیار دارد که حامی اولیه یوبر و یک سرمایه گذار شناخته شده است. او پشتوانه مبارزات این گروه در توییتر شده است. «بله کالیفرنیا» یک کتاب 33 صفحه ای معروف به کتاب آبی را روی وبسایت خود قرار داده است که مسیر جدایی را نشان می دهد و همچنین چگونگی ادامه زندگی کالیفرنیا پس از جدایی را تصویر می کند.

برای روشن شدن قضیه، باید بدانید که تا به حال هیچ ایالتی آمریکا را ترک نکرده است. اتفاق رویداد کالکسیت با این که بعید است اما هیچ ایده ای هم از چگونگی تاثیر خروج کالیفرنیا وجود ندارد. اما بله کالیفرنیا ادعا می کند که حداقل کالیفرنیای جدید کم و بیش همان طور خواهد ماند.

اگر کالیفرنیا از اتحادیه جدا شود، فرآیندی که در سال 2018 با رفراندوم مشخص خواهد شد، زمانی که کالیفرنیا (هرچند بعید) به این خروج رای مثبت بدهد، این ایالت تبدیل به یک خواهرخوانده برای ایالات متحده آمریکا خواهد شد. لوئیس مارینل، رئیس بله کالیفرنیا به لس آنجلس تایمز گفت: «تلاش ما به مانند جدایی در سال های 1860 نیست. ما در حال صحبت کردن درباره این مساله هستیم که کالیفرنیا به عنوان یک ملت درون یک ملت به رسمیت شناخته شود. مانند اسکاتلند در بریتانیا. ما احساس می کنیم کالیفرنیا بیش از یک دولت است.»

هنوز نمی دانیم که در مورد چه نوع دولتی صحبت می شود. آیا مجلس یا ریاست جمهوری بعد از کالکسیت شکل خواهد گرفت؟ بر اساس کتاب آبی، کالیفرنیا به نوعی از دموکراسی بر اساس یک سری انتخابات خواهد رسید. کشور ممکن است به کلی یک سیستم کاملا جدید بسازد که برخلاف ادعای آنها مبنی بر تغییرات اندک است.

به جای پرداخت مالیات به دولت فدرال، کالیفرنیا آن پول را برای خود نگه می دارد. از سال 1995 هر ساله کالیفرنیا مالیات بیشتری به دولت فدرال نسبت به بودجه ای که دریافت کرده، پرداخت کرده است. همین باعث شده که بله کالیفرنیا انتظار داشته باشد که مالیات دهندگان از آنها حمایت کرده و با صدها میلیارد دلار مالیات جمع آوری شده بودجه خود را بسازند.

کالیفرنیای مستقل همچنان به استفاده از ارز آمریکا امیدوار است. ارز آمریکا که به طور کامل در بازارهای بین المللی قابل دادوستد است به این معنی که بدون اجازه دولت آمریکا بسیاری از کشورها از آن استفاده می کنند. اکوادور، السالوادور و جزایر بریتیش ویرجین به عنوان مثال از دلار آمریکا استفاده می کنند.

کتاب آبی این کمپپین به سوالات عملی تر دیگری نیز درباره عناصر زندگی کالیفرنیایی ها پاسخ داده است. به عنوان مثال آیا هنوز هم در بازی های المپیک شرکت می کنیم؟ (پاسخ مثبت است.)

مراتع و مزارع ایالت طلایی، ارزشی 47میلیارد دلاری دارند. آنها بیش از یک سوم سبزیجات کشور و دوسوم از میوه ها و آجیل را تامین می کنندو این اعداد صنعت کشاورزی کالیفرنیا را به بزرگترین در کشور تبدیل کرده است. کشاورزی پررونق از لحاظ نظری می تواند شناوری اقتصاد کالیفرنیا پس از جدایی را تضمین کند. بله کالیفرنیا می خواهد سرمایه گذاری مجددی از پول کشور جدید را با کمک کارشناسان جهانی روی حفظ محیط زیست، نوآوری در فن آوری، تعمیر و نگهداری جاده ها و زیرساخت های حمل و نفل انجام دهد (این برنامه ها می توانند برای میلیون ها کالیفرنیایی کسب و کار ایجاد و تجارت آنها را جهانی کنند).

درباره دلارهای تامین اجتماهی نگران هستید؟ بله کالیفرنیا به آن هم فکر کرده است. اداره تامین اجتماهی اجازه می دهد تا شهروندان آمریکایی که در خارج از کشور زندگی می کنند و تا زمانی که برای دریافت مقرری بازنشستگی واجد شرایط هستند، در هر کشوری که ایالات متحده می تواند برای آن پول صادر کند، پول خود را دریافت کنند. مردمی که به عنوان مثال در کوبا و کره شمالی زندگی می کنند برای دریافت پول خود باید از آن کشورها خارج شوند.

با این حال هنوز غیرممکن است که تصویر رویایی که بکه کالیفرنیا از کالیفرنیای بعدی و مستقل می سازد را باور کنید، چرا که یک کشور مستقل در شرایط عملی زمین بازی، چیز متفاوتی است. مساله آب در این ایالت وجود دارد. سرمایه گذاری های خارجی این ایالت در ایالت های مجاور چه خواهد شد؟

این کمپین علاقه زیادی را به خود جلب کرده است اما با ادامه این روند بله کالیفرنیا با موشکافی بیتشر و سوالات بیشتری روبرو خواهد شد. از 8 نوامبر به بعد تعداد لایک های این کمپین در شبکه های اجتماعی دو برابر شده است. کنجکاوی مردم درباره آنها ممکن است خیلی زود فروکش کند و این آغاز جایی است که بله کالیفرنیا باید به دنبال پیروانی فراتر از فیسبوک و توییتر بگردد که علاقه آنها زودگذر است.




۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن