تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگز با مردم به اندازه عقل خود سخن نگفتند و فرمودند:...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834060238




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی: اگر غرب تماما فاسد بود که به این رشد علمی و اقتصادی نمی‌رسید/ افراطیون جز خودشان همه را ناحق می‌پندارند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: روحانی: اگر غرب تماما فاسد بود که به این رشد علمی و اقتصادی نمی‌رسید/ افراطیون جز خودشان همه را ناحق می‌پندارند
امروز در شرایط فعلی جامعه به صراحت عرض می‌کنم که هیچ نیازی بالاتر از اشتغال جوانان نیست.
رئیس جمهور با اشاره به این‌که «بالاترین خیر جمعی ایجاد اشتغال و انسجام ملی است»، گفت: چرا برای مسائل کوچک جامعه، ارزش‌های بزرگ را قربانی می‌کنیم؟

به گزارش عصر ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، روحانی طی سخنانی در اولین همایش مسئولیت اجتماعی که صبح امروز (دوشنبه) در سالن همایش اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: اساس وجود انسان از انس و ریشه کلمه انسان از انس است. همه زندگی ما آن زمان با نشاط و شادمانی توام خواهد بود که با هم نوعان‌مان دارای انس و رافت باشیم.

وی با بیان اینکه ریشه روح و منشا همه اسلام و همه ادیان آسمانی درست نقطه مقابل آن چیزی است که افراطیون جهان فریاد می‌زنند، گفت: افراط‌گر خود و جمع خود را می‌بیند. افراط‌گر گروه مقابل را کوچک می‌پندارد. افراط گر جز خود و یاران خود همه را ناحق می‌پندارد. تمام جامعه بشری یک واحد است که برادران یا هم نوعان ما هستند. آیا می‌شود ما زندگی بدون گذشت، یاری و کمک به دیگران داشته باشیم.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: هر جا انس نباشد انسان نیز نیست. اگر می‌خواهیم کنار هم باشیم، باید یکدیگر را یاری کنیم. شاید فکر کنیم یاری گیرنده محتاج است، اما بالعکس یاری دهنده بیشتر محتاج است. احتیاج یاری دهنده عمدتا روحی و معنوی است و یاری گیرنده عمدتا احتیاج مادی دارد.

روحانی همچنین تصریح کرد: هیچ انسانی در جامعه امروز بدون یاری دیگران نمی‌تواند زندگی کند. همه زندگی ما احتیاج به دیگران است و تمام زندگی قطعا یاری یکدیگر و حفاظت از جامعه می‌باشد.


وی افزود: هر کس می‌خواهد در این جامعه مسئولیتی در هر سطحی به عهده بگیرد، دو شرط نیاز است. اول اینکه باید قدرت آن را داشته باشد تا از سرمایه های مادی و معنوی به خوبی حفاظت کند. مقصودم فقط نفت و گاز معادن نیست، بلکه باید از رابطه سالم یک جامعه و دوستی اعضای آن نیز حفاظت شود. نباید بین مردم شکاف به وجود بیاوریم.

رئیس جمهور کشورمان همچنین گفت: نباید سر مسائل غیر مفید برای جامعه وقت خود را تلف کنیم. افتخار ما آن زمان است که نسبت ملت‌ها اقوام و گروه‌های دیگر و در خیر رسانی به دیگران مقدم باشیم و اولین خیر در جامعه وحدت و احترام به همه مذاهب، ادیان و احترام به همه اقوام جامعه است. ما همه از یک پیکر واحد هستیم. چرا اینقدر شکاف و فاصله؟ چرا سر مسائلی که اهمیت ندارد ارزش‌های مهم را زیر پا می‌گذاریم؟ برای کاری دروغ می‌گوییم به دیگران توهین می‌کنیم و چهره‌ها را تخریب می‌کنیم، اما آن کار چیست؟

وی افزود: کاری می‌کنیم در نظر سنجی‌ها محبوبیت فرد زیاد یا کم شود اما آن چه که مهم است ارزش‌های اخلاقی است. چرا برای مسائل کوچک جامعه ارزش های بزرگ جامعه را قربانی می‌کنیم؟ جامعه ما نیاز به خیر جمعی دارد و ما نیز نیاز داریم. این خیر فقط سخاوت مادی است که البته آن هم ارزشمند است.

روحانی با بیان اینکه هر مقدار نیکوکاری یک انسان بیشتر باشد خیر جمعی نیز بیشتر است، افزود: ما گاهی نیز باید در مسائل روحی به جامعه و افراد کمک کنیم.

وی همچنین صله رحم، دیدار پدر و مادر و عیادت از بیماران را مورد تاکید قرار داد.

رئیس جمهور کشورمان همچنین تصریح کرد: امروز در شرایط فعلی جامعه به صراحت عرض می‌کنم که هیچ نیازی بالاتر از اشتغال جوانان نیست و هیچ خیری بالاتر از زمینه سازی برای اشتغال نسل جوان وجود ندارد؛ بخصوص برای آنهایی که مشکل جسمانی دارند.

وی با تاکید بر اینکه امروز بهترین خیر جمعی انسجام ملی است، افزود: خیر جمعی فقط این نیست که ما نذر کنیم و به مردم غذا دهیم که البته آن هم خیر جمعی است.

روحانی یادآور شد: در دولت یازدهم اتکا به نفت را خیلی کم کرده‌ایم به طوری که به حدود 30 درصد رسیده و تقریبا 70 درصد آن متکی به مالیات است و مردم، کشور را اداره می‌کنند. همه باید دست به دست هم دهیم تا مشکلات این جامعه حل شود.

وی مهمترین مسائل امروز کشور را مساله اشتغال آب و محیط زیست دانست و با اشاره به سفر روز گذشته خود گفت: تولید نفت در غرب کشور 257 هزار بشکه افزایش پیدا کرده و اکنون به تولید 300 هزار بشکه رسیده‌ایم.

روحانی خاطر نشان کرد: در بسیاری از مراکز نفتی گاز می‌سوزد و با تولید نفت، گاز تولید می‌شود که هوا را آلوده می‌کند. این گاز باید تبدیل به گاز شیرین شود و اینجا می‌بینیم که در این حوزه سرمایه گذاری شده و توانسته برای جوانان اشتغال تولید کند. بنابراین باید هزینه‌ای برای آن اختصاص یابد.

رئیس جمهور کشورمان خیر جمعی را مورد تاکید قرار داد و گفت: جامعه ما خیلی سیاست زده شده، باید گفتمان ما اجتماعی و خیر جمعی شود و طبق آیه‌ای از قرآن نباید انقدر سر این مسائلی بحث کرد که برای جامعه مفید نیست.

روحانی تصریح کرد: در حال حاضر موقوفات دانشگاه هاروارد بیش از 32 میلیارد دلار است و سالی 1.5 تا 2 میلیارد دلار درآمد آن از طریق اوقاف و موسسات خیریه تامین می‌شود و اکثر دانشگاه‌های آمریکا اینگونه اداره می‌شود. این نیست که فکر کنیم در دنیای غرب نذر، وقف و کمک نیست.

وی گفت: وقتی می‌گوییم غرب فکر می‌کنیم تمامش مفاسد است اما اگر تماما مفاسد بود به این رشد علمی و اقتصادی نمی‌رسیدند باید نکات مثبت آنها را دریافت کنیم و بخشی از گفتمان حرف‌ها و تلاش‌ها ما باید در مسیر فستبقوا الخیرات باشد.


تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - 14 November 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن