تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871494853




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برجام اولین زمین بازی رییس جمهور ترامپ/ دلواپسان ایران منتظر تصمیم مرد مو بور


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: برجام اولین زمین بازی رییس جمهور ترامپ/ دلواپسان ایران منتظر تصمیم مرد "مو بور"
از بین رفتن برجام آنهم با کارشکنی آمریکا درست همان چیزی است که دلواپسان خواستار آن هستند. هم برجام به هوا رفته است هم آمریکا چهره وواقعی خود را نشان می‌دهد.
به گزارش نامه نیوز، پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باعث شده است تا همه نگاه‌ها به سمت او و تصمیمش در مورد برجام بچرخد. تقریبا تمام جهان منتظر این هستند که ببینند رییس جمهور جدید آمریکا در مورد برجام چه تصمیمی خواهد گرفت. برجام موافقان و مخالفان بی‌شماری دارد. در ایران مخالفان توافق هسته‌ای، دلواپس لقب گرفته‌اند. کسانی که از زمانی که روحانی تصمیم گرفت پرونده هسته‌ای ایران را با مذاکره حل کند دلواپس دیپلماسی روحانی شدند و اعلام کردند که سیاست او اقتدار ایران را از بین خواهد برد. آنها تمام تلاش خود را کردند تا برجام به فرجام خود نرسد. دلواپسان در تمام نطق‌ها، مصاحبه‌ها و نوشته‌های خود بارها و بارها برجام را نقد کردند و از روحانی خواستند هرچه زودتر این توافق را ملغی کند. طرفین برجام یعنی ایران و کشورهای 1+5 اما برخلاف تمام دلواپسی‌ها تلاش کردند این توافق بزرگ را اجرایی کنند. آمریکا در این میان کمی کارشکنی کرد اما با وجود این کارشکنی‌ها برجام مسیر خود را رفت. حالا با پیروزی ترامپ، برجام با یک تهدید جدی روبرو است. ترامپ و جمهوری‌خواهان مخالف برجام بودند. آنها از برهم زدن برجام سخن می‌گویند. حرف‌هایی که خواست دلواپسان ایرانی نیز هست. قطعا دلواپسان مخالف تمام سیاست‌های آمریکا هستند اما قطعا در این مورد از تصمیم احتمالی ترامپ حمایت خواهند کرد. از بین رفتن برجام آنهم با کارشکنی آمریکا درست همان چیزی است که دلواپسان خواستار آن هستند. هم برجام به هوا رفته است هم آمریکا چهره وواقعی خود را نشان می‌دهد. دلواپسان تمام کارهایی که خود انجام ندادند یعنی نتوانستند انجام دهند را در ترامپ می‌بینند. آنها به شدت منتظر حضور رییس جمهور منتخب در کاخ سفید هستند. دلواپسان دوست دارند ترامپ در اولین گام برجام را پاره کند تا توافقی که از منظر آنها ننگ بزرگی بود به تاریخ بپیوندد. در این میان باید دید دولت ایران و طرف‌های اروپایی برجام چه رفتاری در قبال رفتارهای احتمالی ترامپ خواهند داشت. برجام مهم‌ترین زمین بازی است که ترامپ در اولین سال ریاست جمهوری خود باید در آن بازی کند. قطعا بعد از این معناست که می‌شود ترامپ را تحلیل کرد. آنچه مشخص است فعلا دلواپسان ایران و ترامپ و دوستانش برجام را هدف گرفته‌اند. برجامی که حاصل سال‌ها مذاکره و گفت‌وگو و البته تحریم‌های کمرشکن بود.



۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن