واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
معرفی طرح مطالعات جامع غرب کارون
روز نو :
رئیس مؤسسه مطالعات بینالمللی انرژی گفت: با توجه به حجم بالای ذخایر قابل استحصال از میادین مشترک در منطقه غرب کارون، توسعه برداشت از این میادین جزء اولویت های صنعت نفت و کشور قرار گرفته است که لازمه آن توسعه سریع و در عین حال برنامه ریزی شده تاسیسات نفتی در منطقه می باشد.
سیدحسین ایرانمنش در گفت و گو با خبرنگار آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی " نفت ما " افزود: دورنمای توسعه میادین مشترک نفتی و شکلگیری منطقهایی صنعتی در آیندهای نزدیک با توجه به طرحهای توسعهای در دست اقدام، ضرورت نگاهی استراتژیک به کل منطقه و استفاده از پتانسیل حضور نفت برای توسعه منطقهای و ملی و همچنین تامین زیرساختهای لازم برای اسکان و زندگی بهتر پرسنل صنعت نفت را در کنار حفظ محیطزیست دوچندان میکند.
وی ادامه داد: قرارگرفتن همه این میادین نفتی در یک منطقه جغرافیایی خاص که بافت قومیتی خاصی در آنجا ساکن بوده و در منطقه مرزی با کشور عراق قرار گرفته، همچنین وجود تالاب بینالمللی هورالعظیم در این محدوده، ضرورت ارزیابی تاثیرات و پیامدهای اجتماعی و زیست محیطی و اقتصادی توسعه صنعت نفت در این منطقه را بیش از پیش با اهمیت ساخته است.
ایرانمش تصریح کرد: ویژگی های زیرساختی در منطقه سبب شده تا شرکتهای نفتی فعال در این منطقه با چالشهای فزایندهای روبرو باشند که قسمتی از آن به جذب و حفظ نیروی انسانی مورد نیاز آنها مربوط میگردد و بخش دیگر مربوط به حضور صنعت نفت در جامعه محلی و تاثیرات آن در اقتصاد و معیشت افراد بومی منطقه است.
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی " نفت ما " ، رئیس مؤسسه مطالعات بینالمللی انرژی اظهار داشت: از این رو طرح مطالعات جامع اجتماعی، اقتصادی، مدیریتی و زیستمحیطی مناطق نفتی غرب کارون به منظور دستیابی به توسعه پایدار و متوازن در منطقه تعریف شد و پس از تصویب هئیت مدیره محترم شرکت ملی نفت ایران در موسسه مطالعات بینالمللی انرژی مدیریت گردید.
وی ادامه داد: در فاز اول این پروژه در پنج زیر گروه اجتماعی، اقتصادی، شهرسازی، زیستمحیطی و مدیریتی وضع موجود منطقه شناسایی شده و در فاز دوم گروه تلفیق موظف است با استفاده از خروجیهای فاز اول :
راهبردها و راهکارهای مربوط به تسهیلگری اجتماعی و فرهنگسازی به منظور افزایش تعاملات ناشی از حضور صنعت نفت و سایر صنایع مرتبط در بافت بومی ومحلی منطقه
راهبردهای مربوط به زنجیره تامین صنعت نفت در راستای پشتیبانی از فعالیتهای آن ، تقویت اقتصاد محلی و معیشت افراد بومی
راهبردها و راهکارهای مربوط به اسکان شاغلین و سکونتگاههای شهری در منطقه
راهبردها و راهکارهای مربوط به تقویت و توانمندسازی نیروهای بومی به منظور بکارگیری آنها در برنامههای آتی توسعه صنعت نفت و منطقه
راهبردها و راهکارهای مربوط به ایجاد و نگهداشت زیرساخت های موردنیاز در منطقه اعم از تاسیسات غیرصنعتی مرتبط همچون آب و برق و ... ، امکانات رفاهی، بهداشتی، آموزشی و ... و همچنین، بهبود شبکه روابط ذینفعان به منظور همکاری بین سازمانی، حقوقی و چالش های امنیتی در منطقه
راهبردهای مربوط به حفظ محیط زیست و حفاظت از منابع طبیعی و کشاورزی منطقه
را تهیه و تدوین نماید و در نهایت در فاز سوم از راهبردهای ارائه شده برنامههای اقدام تهیه شده و در هئیت مدیره محترم شرکت ملی تصویب میگردد.
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]