تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسادت نمى ورزد، منافق حسادت مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804254522




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

4 نکته در مورد آمریکای ترامپ که باید بدانید


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: 4 نکته در مورد آمریکای ترامپ که باید بدانید
پس از پایان جنگ جهانی دوم اروپا و آمریکا ارتباط بسیار نزدیکی پیدا کردند. اگر یک اقیانوس فاصله میان آن ها بود اما بر مبنای آنچه که تفکری مشترک خوانده می شد، حسی مشترک نیز میان آن‌ها وجود داشت. اما اکنون و با روی کار آمدن ترامپ به نظر می رسد اروپا مجددا تنها شده باشد.
به گزارش نامه نیوز، پراچکت سیندیکیت نوشت: پس از پایان جنگ جهانی دوم اروپا و آمریکا ارتباط بسیار نزدیکی پیدا کردند. اگر یک اقیانوس فاصله میان آن ها بود اما بر مبنای آنچه که تفکری مشترک خوانده می شد، حسی مشترک نیز میان آن‌ها وجود داشت. اما اکنون و با روی کار آمدن ترامپ به نظر می رسد اروپا مجددا تنها شده باشد. 


ترامپ بیش از آنکه به متحدان آمریکا اهمیت بدهد به ساختن دیوار و مرزکشی با دنیا معتقد است. او در سخنرانی های خود اعلام کرده بود که وضعیت فعلی جهان باید تغییر کند، پس احتمالا روابط این کشور با اروپا نیز دچار تغییر و تحولاتی خواهد شد. اما به نظر می رسد آمریکایی که ترامپ خواهد ساخت موجب بر هم خوردن نظم جهانی است. این مسیله را می توان در چهار بخش مورد تحلیل قرار داد.


1- آمریکا دیگر قابل اعتماد نخواهد بود.


ترامپ بسیاری از متحدان آمریکا را از دست خواهد داد. او گفته است که عربستان سعودی باید برای امنیت آمریکا هزینه بپردازد. او ژاپن و کره جنوبی را برای به دست آوردن سلاح های هسته ای تشویق کرده است. در اروپا، خاورمیانه و آسیا، ترامپ روشن ساخته است که امریکا دیگر نمی خواهد نقش پلیس را بازی کند، بلکه به جای آن، یک شرکت امنیتی خصوصی خواهد بود که برای مشتریانش وارد عمل می شود.


2- نهادهای بین المللی مورد تهدید قرار خواهند گرفت.


ترامپ اساسا بسیاری از ارزش هایی را زیر سوال می برد که ایالات متحده پس از جنگ جهانی دوم بر اساس آن ها بنیاد نهاده شده است. چیزی شبیه به جورج بوش که پس از 11 سپتامبر سال 2001، دیدگاه نهادهای جهانی را به عنوان محدودیت هایی غیر قابل تحمل بر آزادی عمل آمریکا توصیف می کرد. ترامپ یک دستور کار تجدیدنظرطلبانه برای تقریبا همه این نهادهای بین المللی از جمله سازمان تجارت جهانی و سازمان ملل متحد در نظر دارد. واقعیت این است که او می خواهد ساز و کار بازار و معامله گری را در همه روابط بین المللی حاکم کند.


3- روابط آمریکا با متحدان بر هم خواهد خورد.


شاید این نشانه ای از ضعف باشد که ترامپ بیشتر از دشمنان آمریکا تمجید می کند تا از دوستانش. سال گذشته حضور نظامی روسیه در سوریه، مورد انتقاد آمریکا و بسیاری از متحدانش قرار گرفت اما ترامپ این اقدام روسیه را منطقی تلقی کرد. او افزایش بحران در خاورمیانه و قدرت گرفتن گروه‌های تروریستی را نتیجه سیاست های غلط اوباما دانست و به پوتین حق داد برای جلوگیری از نفوذ تروریسم به داخل روسیه، علیه داعش اقدام نماید.


4- ترامپ غیر قابل پیش بینی است.


این موضوع را می توان حتی در دوران رقابت های انتخاباتی و اظهارات ضد و نقیض وی نیز مشاهده کرد. ترامپ به راحتی حرف هایی را که دیروز گفته بود را با حرف های دیگری جایگزین میکرد، بدون آنکه دلیلی برای اینکار بیاورد. بنابراین وقتی سکان هدایت در دست وی باشد، احتمال اتفاقات ناگهانی و تکانشی وجود دارد.


دو ماه تا زمانی که ترامپ قدرت را در دست بگیرد وجود دارد. اما سوال اصلی اینجاست که با وجود این شرایط اروپا باید چه موضعی در پیش بگیرد؟


به نظر می رسد اروپا در اولین گام باید سعی کند با ایجاد فشار بر ایالات متحده از اقدامات احتمالی ترامپ تا حد ممکن جلوگیری کند. اروپا تجربه دوران بوش و حمله به عراق را پشت سر گذاشته است و نمی خواهد مجددا در چنین شرایطی قرار بگیرد. اتحادیه اروپا در حال حاضر نیاز به ایجاد فرآیندی برای ایجاد توافق بر تصمیمات مشترک در زمینه امنیت، سیاست خارجی، مهاجرت، و اقتصاد است. اما این کاری دشوار خواهد بود، چرا که در حال حاضر اروپا عمیقا دچار چند پارگی است، ترس فرانسه از تروریسم، وحشت لهستان از روسیه، آلمان ملتهب از مسئله پناهندگان و انگلستان مصمم به جدایی.


از سوی دیگر اروپایی ها باید نشان دهند که می توانند بدون کمک آمریکا، متحدانی قوی برای خود داشته باشند. آن ها می توانند روابطی مستقیم و پر دامنه را با چین و ژاپن آغاز کنند. از سوی دیگر اروپا باید برای امنیت خود سرمایه گذاری های گسترده ای داشته باشد و بر روی کمک هایی که پیش از این از آمریکا دریافت می کرد، حساب باز نکمد. اروپا باید برای مقابله با انواع تهدیدات از حملات تروریستی گرفته تا حملات سایبری آماده باشد.


عملی کردن این تصمیمات بسیار دشوار به نظر می رسد چرا که در داخل اروپا نیز عده ای هوادار ترامپ هستند. رهبر جبهه ملی راست افراطی فرانسه، مارین لوپن، از کسانی بود که نخستین تبریک ها را به ترامپ اعلام کردند. همچنین ترامپ اعلام کرده که از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا دفاع می کند. اما حتی حامیان ترامپ نیز می دانند که نمی توانند با خیالی آسوده به او اعتماد کنند. در حال حاضر تنها راه گذران اروپا از این دوران سخت این است که مجددا متحد و قدرتمند باشد.


منبع: انتخاب


۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن