محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826724647
راز جلسات انتخاباتی در ساختمان خردمند
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرآنلاین: حس غفوری فرد روز گذشته در نمایشگاه مطبوعات از احتمال کاندیداتوری، میرسلیم و بادامچیان در انتخابات ریاست جمهوری سخن گفت تا بار دیگر نگاهها به سمت مردان موتلفهای چرخیده شود.
موتلفه این روزها از همیشه متفاوت تر شده است. بیش فعالی سیاسی پیشه کرده و پیش رو تر از سایر هم جناحی هایشان درگیر مباحث سنگین انتخابات است. بیانیه های مهم صادر می کند و حتی زودتر از سایر احزاب اعلام کرده کرده به افرادی به عنوان نامزد انتخابات هم رسیده است. موتلفه دقیقا چه برنامه ای دارد و چگونه وارد انتخابات ریاست جمهوری خواهد شد؟
موتلفه جدید بعد از حبیب الله اصولگرایان
حبیب الله عسگراولادی؛ یک سیاستمدار برجسته که نه تنها برای موتلفه ایها، که برای جناح اصولگرا یک وزنه منحصر به فرد بود. آنجا که قبای شیخوخیت بر تن می کرد تقریبا همه حرف هایش را می پذیرفتند. او بارها در مورد انتخابات و اینکه اصولگرایان و موتلفه چگونه باید باشند و یا اینکه از کجا ضربه می خورند سخن گفته بود. او حالا نیست. جوان ها در موتلفه جای پای بیشتری پیدا کرده اند و اکنون موتلفه بسیار کم تر از گذشته محافظه کاری می کند. به یک معنا حالا موتلفه یک تشکل راست گرا البته بدون خاصیت محافظه کاری صرف است. آنها در نیمه دوم دهه 90 عملگرا تر از همیشه شده اند. مرور مواضع آنها به ما می گوید که باید در انتظار یک موتلفه جدید باشیم.
همه چیز از مصاحبه های اسدالله بادامچیان شروع شد. آنجا که او از فعالیت های انتخاباتی موتلفه روایت کرد و از مصادیقی که در مورد آنها بحث شده است.
بادامچیان گفته بود : «همه ميپرسند موتلفه در انتخابات رياستجمهوري آينده چه كار ميكند؟ آيا دوباره جمع ميشود و يك عده را دور يك ميز مينشاند و ميگويد آقاي فلان و فلان و گروه فلان و فلان بياييد و از بين آنها يكي را انتخاب كنيد؟ نه اينگونه نيست. الان مصوبه قطعي شوراي مركزي ما اين است كه موتلفه در انتخابات رياستجمهوري يك نامزد موتلفهاي مستقل را به جامعه معرفي كند. اين سياست جديد حزب است.» و البته او افزوده بود که « تكليف شرعي الان ما اين است. نه به عنوان اينكه يك حزب هستيم حتما بايد يك نامزد داشته باشيم يا قدرت در دست ما باشد، اگر بحث قدرت باشد كه شرك است. ما ميخواهيم حزب توحيدي خدامحور باشيم نه حزب شرك. اين خبر قطعي ما است كه در اين دوره از انتخابات رياستجمهوري يك نامزد موتلفهاي مستقل را به جامعه معرفي ميكنيم.»
بادامچيان درباره مصداق هم گفته بود« تا الان حزبي است. يك نفر از اعضاي حزب را معرفي ميكنيم. اين عضو حزب نامزد حزبي موتلفه اسلامي در انتخابات است كه ديدگاهها، نظرات و ايدههاي موتلفه را براي جامعه باز ميكند. در نهايت هم ميبينيم كه خط ولايت چيست آيا بايد آن آخر كار يك ائتلاف شود و كنار برويم يا بمانيم.»
این جملات آغاز حرف و حدیث ها و گمانه های رسانه ای بود. حتی برخی منتقدان موتلفه هم با شیطنت های رسانه ای این خط خبری را دنبال می کردند که موتلفه راهش را از اصولگرایان جدا کرده است.
بادامچیان بعد از این مصاحبه پرحاشیه و جنجالی یک مصاحبه دیگر هم داشت. او تلاش کرد تا ماجرای نامزد حزبی را کاملا شرح دهد و مبنای بیان این اظهاراتش را توضیح دهد«اگر فردی در اندازه ریاستجمهوری نداشتیم، دنبال معرفی نامزد حزبی نبودیم. آیا من، آقای حبیبی یا میرسلیم رجل سیاسی و مذهبی نیستیم؟ یا مدیر و مدبر نیستیم؟ سلامت و پاکی اعضای موتلفه در مسئولیتهایی که در نظام بر عهده گرفتهاند، بر همه ثابت شده است. ساده زیستی ما با کدام یک از دوستان قابل مقایسه است؟ من در یک آپارتمان در جنوب تهران زندگی میکنم البته تمکن خرید یک منزل را دارم ولی وظیفه من سادهزیستی است. از سویی حزب موتلفه با سابقه 50 ساله پشتیبان نامزد معرفی شده میشود. حزب موتلفه اسلامی هم همواره مورد رضایت امام(ره)، محبت رهبری و تاکید علما و مراجع بوده است. توده مردم همه به موتلفه اقبال دارند.»
او در نهایت در مصاحبه ای دیگر پازل انتخاباتی موتلفه را تکمیل کرد و گفت :«پس از تعیین کاندیدای حزب موتلفه اسلامی، با دیگر اصولگرایان در معرض کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری مذاکراتی خواهیم داشت مبنی بر اینکه آیا شما با توجه به شرایط، ضوابط و ارزشهای اسلامی خودتان را ارجح، افضل و اصلح از نامزد موتلفه اسلامی میدانید یا خیر. اگر دیگر کاندیداهای اصولگرا به این نتیجه رسیدند که نامزد موتلفه اسلامی با توجه به سوابق و تجربیات یک حزب نیم قرنی رجحان ویژه ای را دارد، از آنها خواهش میکنیم که بنفع او کنار بروند و برای حمایت از او فعال بشوند.»
موتلفه تمام قد پای انتخابات آمده است. آنها در تازه ترین تحول در این مورد اعلام کرده اند که هشت نامزد حزب مؤتلفه برای انتخابات مشخص شده اند. حمید رضا ترقی عضور ارشد این حزب به رسانه ها گفت که« اسامی اعلام شده پس از طی مرحله رد و تأیید یک نفر از میان آنها مشخص میشود.» همزمان یحیی آل اسحاق هم در مصاحبه ای گفت :«اسم بنده در ردیف افراد مدنظر حزب موتلفه برای کاندیداتوری قرار دارد؛ اما شخصاً قصد ورود به رقابتهای انتخاباتی را ندارم.»
جوانان؛ ویترین جدید موتلفه می شوند؟
این وسط اما اتفاقات دیگری هم افتاده است . گویا باز موج جوانگرایی و تغییر ویترین به بحث اصلی این حزب پرسابقه تبدیل شده است . موتلفه همزمان با سالگرد درگذشت حبیب الله عسگراولادی یک بیانه مهم صادر کرده که کلید واژه های به کار رفته در آن گویا مسایل مهمی است . در بیانیه جدید موتلفه اشاره به یک بخش از سخنان حبیب الله عسگراولادی شده است. آنجا که او گفته بود « قرار نیست اصولگرایان تا قیامت مورد اقبال مردم قرار بگیرند. مفهوم جمهوریت آن است که قدرت دست به دست شود لذا ما حضور جدّی در صحنه خواهیم داشت تا حداقل ۴ سال دیگر یا حداکثر ۸ سال دیگر با بازسازی سازمان رأی خود انشاءالله برگردیم»
موتلفه ای ها با استناد به همین بخش از سخنان حبیب الله عسگراولادی گفته اند :«او راه بازگشت اصولگرایان را بازخوانی و بازتولید گفتمان خود، پالایش اصولگرایان پس از آن، ارتقای الگوی تحزب خود بر اساس ارتباطات جدید و عبرت گرفتن از آثار تکثر و در پیش گرفتن وحدت و برنامه ریزی عملی دانسته بود و تاکید داشت که اصولگرایان باید از کادرهای ورزیده جوان خود رونمایی کنند تا نسل جدید رهبران اصولگرا بتوانند حداقل دو دهه کاروان اصولگرایی را درست رهبری کنند. این سخنان او پس از سه سال همچنان تازه و الهام بخش است و رمز کسب اعتماد عمومی در انتخابات ریاستجمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال ۹۶ است.»
گویی موتلفه این روزها در همین مسیری قدم گذاشته است که حبیب الله اصولگرایان در آخرین روزهای حیاتش از آن سخن گفته بود، رونمایی از نسل جدیدی که شاید بتوان رهبران جدید اصولگرا را از دل آنها انتخاب کرد.
شاید روایت صریح حمید رضا ترقی درباره پشت پرده تغییرات این حزب مبنای خوبی برای شکل گیری یک تحلیل درست از رویه در پیش گرفته شده از سوی این حزب باشد. او ماجرا را اینگونه روایت می کند«مهر ماه سال گذشته فرصتی ایجاد شد که ما بتوانیم جوانگرایی را در مجموعه محقق کنیم و قرار شد که هم در سطح دبیرکل و سایر سطوح این کار انجام شود اما چون مصادف شد با انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی، شورای مرکزی آقای حبیبی را بهعنوان دبیرکل ابقا کردند که بتوانند انتخابات را مدیریت کنند. یعنی تغییرات در موتلفه در بسیاری از سطوح بالا نیز تصمیمگیری شد اما به دلایل شرایطی که عنوان شد، در آن زمان متوقف شد. حتی من نیز در آن زمان خود را برای دبیرکلی کاندیدا کردم اما به دلایلی که فعلا نیازی به بازگویی نیست، به نفع آقای حبیبی انصراف دادم. طی چند ماه گذشته نیز دبیرکل حزب فرصتی گرفت تا براساس شرایط کنونی در ساختار حزب تغییراتی ایجاد شود. حال اما بعد از پایان انتخابات فرصتی برای این تغییرات مهیا شد تا عمده کار دست نیروهای جوان باشد. ویترین موتلفه، ویترینی قدیمی به نظر میرسد اما درون حزب اغلب نیروهای جوان کارهای اجرایی را انجام میدهند و به این دلیل که بر این باوریم؛ قطعا ویترین نیز در جذب نیروها تاثیر بسزایی دارد، تصمیم گرفتیم که تغییراتی ایجاد کنیم. این تغییرات و سپردن کار به دست جوانان در موتلفه را نیز به فال نیک میگیریم و در کنار آنها در موتلفه تجربههای جدیدی را رقم خواهیم زد.»
حالا موتلفه با بیانیه جدیدش برای تحلیل گران سیاسی این گزاره را فراهم آورده که باید منتظر یک موتلفه جدید باشیم. موتلفه ای که شباهت کمتری دارد با آنچه که اکنون هست؛ عملگرا تر، پیش رو تر، با فاصله گذاری معنا دار نسبت به محافظه کاری.
به این گزاره اما می توان یک نکته دیگر را هم اضافه کرد؛ گزارهای که میگوید باید حرکت در پیش گرفته شده از سوی موتلفه از سوی دیگر تشکل های اصولگرا هم در پیش گرفته شود تا فقدان دو چهره کاریزماتیک اصولگرایی بیش از این جریان راست سیاست ایران را به سمت گوشه نشینی و انزوا نکشاند، گزاره ای که براساس آن می توان از رهبران جدیدی در جریان اصولگرا رونمایی کرد که بتوانند با بازخوانی و بازتولید گفتمان اصولگرایی از یک سو و پالایش این جریان از برخی رفتارهای تندروانه، شرایط را برای بازگشت به کرسی های قدرت سیاسی فراهم سازند.
شیاد به موازات ساختمان قدیمی موتلفه در خیابان خردمند که این روزها محل تشکیل جلسات بسیار مهم و محرمانه ای شده است و جوان های این حزب تصمیمات مهمی در سر دارند دیگر تشکل های اصولگرا هم بی تمایل نباشند که در مسیر همان هشدارها و پیش بینی های مرحوم عسگراولادی گام بردارند، شاید اصولگرایان 4 یا 8 سال دیگر متفاوت از آنی باشند که این روزها می بینیم.
۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]
صفحات پیشنهادی
راز جلسات انتخاباتی موتلفه در ساختمان خردمند/ اصولگرایان از رهبران جدید خود رونمایی کنند
راز جلسات انتخاباتی موتلفه در ساختمان خردمند اصولگرایان از رهبران جدید خود رونمایی کنند حسن غفوری فرد روز گذشته در نمایشگاه مطبوعات از احتمال کاندیداتوری میرسلیم و بادامچیان در انتخابات ریاست جمهوری سخن گفت تا بار دیگر نگاهها به سمت مردان موتلفهای چرخیده شود به گزارش نامه ننیویورک تایمز: پخش مناظرات انتخاباتی؛ تازهترین ابزار ایران برای تمسخر آمریکا | پایگاه خبری تراز
تراز مقاله زیر به قلم تامس اردبرینک در تاریخ 5 نوامبر در روزنامه نیویورکتایمز منتشرشده است به گزارش تراز در گذشته ایرانیها آمریکا را از طریق آتش زدن آدمکهای مقوایی «عمو سام» یا «بانوی آزادی» مجسمه آزادی ریشخند میکردند ولی در ماه&کارزار انتخاباتی 2016 چه حقایقی را درباره آمریکا افشا کرد؟ | پایگاه خبری تراز
تراز کارزار انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 از بسیاری از حقایق این کشور پرده برداشت به گزارش تراز رهبر انقلاب در سخنرانی روز 13 آبان با اشاره به مناظره های دو کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفتند این دو کاندیدا این روزها حقایق و فجایعی را از داخل آمریکا صراحتاتصاویر: در ستاد انتخاباتی ترامپ چه میگذرد! | پایگاه خبری تراز
تراز هم اکنون در حالیکه ترامپ لحظه به لحظه به کاخ سفید نزدیک می شود فضای خنده و شادی بر ستاد انتخاباتی وی حکم فرماست منبع مشرق زمانبندی انتشار 19 آبان 1395 - 09 36کلینتون پیروز مناظره انتخاباتی با ترامپ | پایگاه خبری تراز
تراز نامزدهای جمهوری خواه و دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا سومین و آخرین مناظره انتخاباتی خود را در لاسوگاس ایالت نوادا انجام دادند به گزارش تراز پس از این مناظره این پایگاه از ۱۵۰۳ تن از رای دهندگان واجد شرایط که این مناظره را تماشا کرده بودند نظرسنجی کرد که طبقتصاویر: غم و اندوه در ستاد انتخاباتی کلینتون | پایگاه خبری تراز
تراز هم اکنون در حالیکه ترامپ لحظه به لحظه به کاخ سفید نزدیک می شود فضای غم و اندوه بر ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون سایه می افکند منبع مشرق زمانبندی انتشار 19 آبان 1395 - 09 50اهتراز پرچم عراق بر فراز ساختمان فرمانداری الحمدانیه
اهتراز پرچم عراق بر فراز ساختمان فرمانداری الحمدانیه نیروهای عراقی امروز شنبه با ورود به مرکز شهرستان الحمدانیه در جنوب شرق موصل و تسلط بر ساختمان های دولتی این شهر از جمله فرمانداری الحمدانیه پرچم عراق را بر فراز آن برافراشتند به گزارش نامه نیوز به نوشته پایگاه خبری عراقی شفعکس: توئیت ترامپ بعد از مناظره انتخاباتی | پایگاه خبری تراز
تراز توئیت ترامپ بعد از مناظره عالی بود به همه مطالب مورد نظرم اشاره کردم منبع فردا زمانبندی انتشار 29 مهر 1395 - 10 16هیلاری پیروز مناظره انتخاباتی شد | پایگاه خبری تراز
تراز در نظرسنجی که بعد از آخرین مناظره انتخاباتی هیلاری و ترامپ انجام شد بدست آمده که 52 درصد هیلاری را پیروز این مناظره دانسته و 39 درصد نیز ترامپ را پیروز این رقابت برشمردند به گزارش تراز شبکه سی ان ان در گزارشی اعلام کرد که هیلاری کلینتون برنده نطرسنجی بعد از مناظره شب گذشتعویق جلسات تعیین مزد۹۶ | پایگاه خبری تراز
تراز رئیس کارگروه مزد کانون عالی شوراهای اسلامی کار با اشاره به تعویق در تشکیل کمیتههای تعیین حداقل مزد ۹۶ خواستار اعمال حق مسکن ۴۰هزار تومانی حق مسکن کارگران در سال آینده پس از ۲ سال تاخیر شد به گزارش تراز علی خدایی درباره زمان آغاز جلسات تعیین حداقل دستمزد سال ۹۶ گفت طبق-
سیاسی
پربازدیدترینها