تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):اى آن كه يادش مايه شرافت و بزرگى ياد كنندگان است و اى آن كه سپاسگزاريش موجب دست يافت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871636798




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک میلیون و 500 هزار ویزا برای زائران اربعین صادر شده است/ زائرین از تردد به سامرا خودداری کنند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یک میلیون و 500 هزار ویزا برای زائران اربعین صادر شده است/ زائرین از تردد به سامرا خودداری کنند
ساماندهی مراسم اربعین امشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور مسئولان مربوطه بررسی شد.


به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، ذوالفقاری رئیس ستاد اربعین، قشقاوی رئیس کمیته سیاسی و کنسولی ستاد اربعین، سردار فتحی زاده رئیس کمیته امنیتی و انتظامی ستاد اربعین و کولیوند رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین امشب20 آبان در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی نحوه برگزاری مراسم اربعین پرداختند.


ذوالفقاری رئیس ستاد اربعین در ابتدا در پاسخ به سوال اول مجری برنامه پیرامون تمهیدات اندیشیده شده برای مراسم اربعین حسینی گفت: از فردا به مدت 15 روز به زائران حسینی خدمات مورد نیاز ارائه خواهد شد.


وی با بیان اینکه، ظرفیت پارکینگ ها نسبت به سال گذشته دو برابر شده است خاطرنشان کرد: از نظر اقدامات فیزیکی وضعیت بهبود  یافته و از سوی دیگر، وضع پارکینگ ها به وضعیت قابل قبولی رسیده است.


رئیس ستاد اربعین با اشاره به اینکه، از اول ماه صفر تاکنون بیش از500 هزار نفر از مرز خارج شده است بیان کرد: تمام زیر ساخت های لازم را برای مراسم اربعین حسینی آماده کرده ایم لذا تا به امروز صبح37 درصد از مرز مهران و 63 درصد از مرزهای جنوبی کشور تردد صورت گرفته است.


یک میلیون و500 هزار ویزا تاکنون صادر شده است


سردار فتحی زاده در ادامه برنامه با اشاره به اینکه، یک میلیون و500 هزار ویزا تاکنون صادر شده است افزود: حدود 700 هزار نفر از مرز زمینی و هوایی به عراق وارد شدند.


رئیس کمیته امنیتی و انتظامی مراسم اربعین با بیان اینکه، داشتن گذرنامه و ویزا شرط اصلی سفر است افزود: حضور زائران دو برابر شده است لذا در ایران تمام زیر ساخت ها را برای تردد آماده کرده ایم اما طرف عراقی این زیر ساخت ها را به طور کامل ندارد.


تا این لحظه حدود یک میلیون و پانصد هزار ویزا برای سفر به عراق صادر شده است


در ادامه این بحث، حسن قشقاوی رئیس کمیته سیاسی و کنسولی ستاد اربعین نیز درباره آخرین آمار از صدور روادید برای سفر زائرین به کشور عراق اظهار داشت: تا این لحظه حدود یک میلیون و پانصد هزار ویزا صادر شده و حدود ۷۰۰ هزار نفر از مرزهای سه گانه کشور(مهران، چزابه و شلمچه)  وارد خاک عراق شدند.


وی اضافه کرد: همچنین برای سرعت بخشی به اعزام زوار هم اکنون بیش از ۷۰ مامور وزارت خارجه عراق در داخل کشورمان کارهای کنسولی را انجام میدهند.


۲۸ آبان ماه آخرین مهلت برای صدور ویزای اربعین است
  
در بخش دیگر گفتگوی ویژه خبری امشب ذوالفقاری رئیس ستاد اربعین با اعلام این خبر که تنها تا روز ۲۸ آبان ماه ویزای اربعین صادر خواهد شد، درباره اینکه متولی تامین امنیت زائرین در داخل و خارج از کشور چه کسی خواهد بود اظهار داشت: مسئولیت تامین امنیت در داخل عراق بر عهده دولت این کشور است که البته کارهای مستشاری، تعاملی و هماهنگی توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران و دولت عراق در این رابطه انجام شده است.


وی ادامه داد: همچنین برای اطعام زائرین در داخل خاک عراق به مدت ۱۵ روز و هر وعده حدود یک میلیون غذا پیش بینی کردیم  و حدود ۵۰۰ هزار وعده غذا( در روز یک میلیون و پانصد هزار وعده) نیز در مرزهای ایران به زائرین داده خواهد شد.


رئیس ستاد اربعین با اشاره به حوزه بهداشت و درمان نیز بیان داشت: در مرزهای ایران این مسئولیت بر عهده کمیته بهداشت و درمان وزارت بهداشت و در خاک عراق نیز این مسئولیت بر عهده سازمان هلال احمر است.


انتقال ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودرو به داخل خاک عراق برای کمک به ناوگان حمل و نقل این کشور


ذوالفقاری در خصوص بحث تردد زائران نیز اظهار داشت: در خاک کشور حمل و نقل شهری فعال است و حدود ۱۰ هزار دستگاه اتوبوس که حدود ۷۵ درصد ظرفیت ناوگان کشور است در مسیر مرزهای کشور قرار می گیرند و در داخل خاک عراق نیز ما بر اساس نیاز کمک هایی را در رابطه بحث حمل و نقل انجام خواهیم داد ضمن آنکه قرار است شهرداری تهران و سپاهان بیش از دو هزار و سیصد دستگاه خودرو برای کمک به ناوگان حمل و نقل این کشور به آن سوی مرز انتقال دهند.


زائرین از تردد به سامرا خودداری کنند


وی همچنین با اشاره به حادثه تروریستی شهر سامرا تاکید کرد: تاکید ما این است که زائرین حدالمقدور از تردد به این شهر خودداری کنند.


در ادامه بخث دکتر پیر حسین کولیوند رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین نیز درباره تمهیدات اندیشیده شده در بحث خدمات درمانی به زوار اظهار داشت: قرار است امسال حدود ۲۳۵ دستگاه آمبولانس در سه مرز مهران چزابه و شلمچه به کار گرفته شود ضمن آنکه ۱۶ دستگاه آمبولانس ، ۴ فروند بالگرد ،۷ بیمارستان صحرایی و ۱۷ درمانگاه سرپایی در این سه مرز و حدود ۱۰۲ تیم بهداشتی محیط که بهداشت محیط کار را تامین می کنند از دیگر تمهیدات اندیشیده شده برای تامین خدمات درمانی به زائرین است.





۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن