تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869904496




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۷۰ درصد ترافیک غرب کشور در استان همدان مدیریت می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی:
۷۰ درصد ترافیک غرب کشور در استان همدان مدیریت می‌شود

ترافیک


شناسهٔ خبر: 3820212 - چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۷
استانها > همدان

.jwplayer{ display: inline-block; } همدان - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد ترافیک غرب کشور در استان همدان مدیریت می‌شود. به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید سید اعلایی ظهر چهارشنبه آیین تودیع و معارفه مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان بابیان اینکه همدان از استان‌های مهم در مسیر غرب کشور است و از شهرهای قدیمی ایران محسوب می‌شود، گفت: همدان از لحاظ جمعیتی چهاردهمین استان کشور است. سیداعلایی با بیان اینکه همدان به عنوان کریدور غرب به شرق و همجوار با ۶ استان کشور، در شاهراه اصلی قرار گرفته و از این لحاظ دارای اهمیت خاص و ویژه‌ای در محور مواصلاتی کشور است، گفت: همدان به عنوان پخش کننده ترافیک در غرب کشور مطرح است. وی با تاکید براینکه در حال حاضر ۷۰ درصد ترافیک غرب کشور در استان همدان مدیریت می‌شود، گفت: ساخت آزادراه‌ در استان همدان طی چند سال گذشته دلیل این مدعا است. وی به ذکر ویژگی های برنامه جامع اصلاح ساختار که در دستور کار همه وزارتخانه‌های کشور قرار گرفته است پرداخت و عنوان کرد: این برنامه طی سه سال گذشته در برنامه کاری وزارتخانه‌های اجرایی قرار گرفته اما وزارت راه و شهرسازی برای انجام برنامه جامع اصلاح ساختار پیش قدم شده است. وزارت راه به دنبال کوچک‌سازی و مناسب‌سازی مجموعه است معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی بابیان اینکه از مردادماه امسال و پس از نقد و بررسی انجام شده در وزارت راه و شهرسازی، ساختار جدید این اداره به تصویب رسید و موضوع معاونت حمل و نقل و برنامه‌ریزی منابع تصویب و در حال اجرا است، گفت: این وزارتخانه به دنبال کوچک‌سازی و مناسب‌سازی اداره است. وی عنوان کرد: ساختار ادارات و مدیریت راهداری از مجموعه راه و شهرسازی به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای منتقل شده و مسئولیت راهداری کشور در استان‌ها واگذار و عملی شده است. سیداعلایی با اشاره به اینکه امکان مدیریت واحد در راه و شهرسازی عملی شده و در حال پیگیری است، تاکید کرد: خدمت در نظام جمهوری اسلامی یک موهبت الهی است که باید تلاش‌ها در مسیر خدمت به مردم تقویت شود. مدیرکل راه و شهرسازی همدان نیز به مسئله بافت‌های فرسوده در شهرها اشاره کرد و با بیان اینکه در بازآفرینی فیزیکی این بافت‌ها، هویت محله نادیده گرفته شده که باید در بازآفرینی اینگونه بافت‌های فرسوده و حاشیه شهرها به آن توجه خاصی داشت، گفت: بازنگری طرح تفضیلی شهر همدان نیز آغاز شده است. فرهاد فرزانه بابیان اینکه باید در بازنگری این طرح جامع با چگونگی معماری ایرانی اسلامی آشنا شویم، گفت: پارسال در حوزه شهرسازی همدان اتفاق خوبی رخ داده است. وی گفت: در طرح جامع مسکن با وجود فضای رقابتی که طی سال‌های گذشته در بین مسئولان استان ایجاد شد، در شهرهایی که نیاز به مسکن نبود، ساخت و ساز انجام شد و با مشکلات عدیده‌ای مواجه شدیم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن