واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون وزير امور خارجه : ماهيت انقلابي و سلطهپذيرنبودن ايران، آشنايي با الزامات بينالمللي را ميطلبد
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: سياسي خارجي - ايران
معاون اداري و مالي وزير امورخارجه گفت: ضروري است تا ايران اسلامي به دليل ماهيت انقلابي و سلطهپذير نبودن آن، با فنون، رموز و الزامات بينالمللي آشنا شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) باقر سخائي روز پنجشنبه در اولين كارگاه آموزشي روابط خارجي ويژه مديران استان كه در سالن اجتماعات استانداري خراسان رضوي برگزار شد، با بيان اين كه مسائل بينالمللي تعاملات خاص خود را دارد و ارزشها در روابط داخلي با ارزشها در روابط خارجي متفاوت است، تصريح كرد: ضروري است تا ايران اسلامي به دليل ماهيت انقلابي و سلطهپذيري نبودن آن، با فنون و رموز و الزامات بينالمللي آشنا شود.
وي با بيان اين كه خراسان رضوي بزرگترين نمايندگي وزارت امور خارجه در بين استانهاي كشور است، اظهار كرد: خراسان رضوي با داشتن 9 نمايندگي وزارت امور خارجه، يك استان بينالمللي محسوب ميشود، بر اين اساس نگاه دولت نهم، نگاهي استاني است كه به منظور تفويض اختيارات بيشتر به استانها، مديريت را به صورت غير متمركز انجام ميدهد.
سخائي با بيان اين كه برگزاري چنين كارگاههاي آموزشي به منظور آشنايي با مسائل بينالمللي و تشريفات، رفتار و تعاملات بينالمللي ضروري است، افزود: در پايان اين كارگاه آموزشي به شركتكنندگان، گواهينامه شركت در گارگاه اعطا خواهد شد.
در ادامه محمدجواد محمديزاده، استاندار خراسان رضوي گفت: خراسان رضوي با 32 نقطه در دنيا تعامل و ارتباط سازنده دارد.
او ارتباطات گسترده با خارج از استان را ضرورت حتمي براي توسعه استان خراسان رضوي خواند و افزود: منافع استان در گرو تعامل نزديك با ساير كشورهاست.
وي با بيان اين كه لازم است تا ابزارهاي ارتباط با خارج فراهم شود، تصريح كرد: آگاهي از تشريفات و مقررات بينالمللي و همچنين امكانات، چالشها و مزيتهاي كشورهاي طرف مذاكره ما را در دستيابي به اهدافمان كمك ميكند.
محمديزاده يادآور شد: توليدات و محصولات خراسان رضوي در زمينههاي خودرو، صنايع و معادن، مواد غذايي، شيميايي و فعاليتهاي پژوهشي، بستر مناسبي را براي توسعه روابط استان در سطح ملي و بينالمللي فراهم ميآورد.
وي تاكيد كرد: خراسان رضوي با دارا بودن منابع انساني گسترده، راههاي ارتباطي با منطقه شبه قاره هند و آسياي ميانه و بارگاه ملكوتي حضرت رضا (ع)، از موقعيت ارزشمندي برخوردار است كه ميتوان از آن براي توسعه اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي استان بهره گرفت.
محمديزاده، آموزش نيروي انساني و توسعه دانايي محور را مهم و سبب توسعه كشور دانست و افزود: در هر تشكيلاتي وجود قوانين، مقررات، امكانات و بودجه از عوامل ضروري محسوب ميشود اما آن چه باعث تحول در يك سازمان ميشود، وجود نيروهاي كارآمد است.
انتهاي پيام
جمعه 31 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]