محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827173693
لحظه به لحظه با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: در حالی که تنها ساعاتی دیگر تا آغاز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا زمان باقیست، به نظر میرسد که هیلاری کلینتون وضعیت خوبی برای ورود به کاخ سفید دارد اما رقابت او با دونالد ترامپ بسیار نزدیکتر از پیش شده است.
09:10: اینفوگرافیک: ایالتهای کلینتونی؛ ایالتهای ترامپی
09:00: بزرگترین تدابیر امنیتی در نیویورک در روز انتخابات
مقامهای نیویورک اعلام کردند، در انتخابات ریاست جمهوری امروز (سهشنبه) در آمریکا حضور "فوقالعاده" نیروهای پلیس در خیابانها اجرا شده است.
بیل دی بلاسیو، شهردار نیویورک در کنفرانس خبری خود گفت: برای ارتقای شرایط امنیتی مناسب تصمیم گرفتیم تا توانایی خودمان را برای مدیریت همزمان چندین منطقه افزایش دهیم. اجازه نمیدهیم که هیچ گونه تهدید امنیتی در روز انتخابات ما را بترساند و یا اینکه بخواهد روند انتخابات ما را مختل کند.
08:41: ایرانیهای بیتفاوت با شانس ۳۵ درصد برای کلینتون
تنها ۵ درصد مردم ایران خواهان رییسجمهور شدن ترامپ هستند. بر اساس نظرسنجی "ایسپا"، از پاسخدهندگان درباره پیروزی هر یک از کاندیداها و تأثیر آن بر کشور پرسیده شده که ۳۵ درصد گفتهاند اگر کلینتون رأی بیاورد برای کشور ما بهتر خواهد بود. ۵ درصد گفتهاند اگر ترامپ رأی بیاورد برای کشور ما بهتر است و ۵۲ درصد هم گفتهاند رأی آوردن هر یک از این دو فرقی برای کشور ما نخواهد کرد.
08:20: شانس 90 درصدی «کلینتون» برای تصدی ریاست جمهوری آمریکا
نتایج آخرین نظرسنجی رویترز/ ایپسوس نشان می دهد که «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات انتخابات آمریکا از ۹۰ درصد شانس پیروزی بر رقیب جمهوریخواه خود و راهیابی به کاخ سفید برخوردار است.
وزیر خارجه پیشین آمریکا با اختلاف سه درصد- ۴۵ در برابر ۴۲- از «دونالد ترامپ» جمهوریخواه پیش افتاده است و بدین ترتیب، از شانس کسب ۳۰۳ رأی «هیأت گزینشگران رئیس جمهور»- در مقابل شانس ترامپ برای کسب ۲۳۵ رأی- برخوردار است.
08:04: اوضاع در آمریکا امنیتی است/ورود بی سابقه یونیفرم پوش ها به خیابان های نیویورک
بازپرسی از مسلمانان در هشت ایالت آمریکا، ورود بی سابقه پنج هزار نیروی پلیس به خیابان های نیویورک برای تضمین امنیت انتخابات، اعزام ناظران انتخاباتی به 28 ایالت و حلقه های امنیتی در اطراف محل اقامت دو نامزد رقیب از جمله تدابیر مقام های آمریکایی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور است.
مسئولان آمریکایی می گویند دو نامزد دمکرات و جمهوری خواه انتخابات آمریکا تصمیم دارند نتایج انتخابات امروز سه شنبه را در شهر نیویورک دنبال کنند، امری که شهر را به حالت امنیتی درآورده و مقام های آمریکایی را ناچار کرده است تا بیشترین حجم حضور پلیس در تاریخ این شهر را تدارک ببینند.
07:56: اوباما خطاب به آمریکاییها: برای هیلاری کاری کنید که برای من کردید
رییسجمهوری آمریکا از شهروندان این کشور خواست به کاندیدای حزب دموکرات در انتخابات ریاستجمهوری پیش رو رأی دهند.
باراک اوباما در جمع حامیان حزب دموکرات در میشیگان از آمریکاییها خواست با دادن رأی به هیلاری کلینتون در انتخابات ریاستجمهوری پیش رو، تاریخ را بسازند و سیاستهای نامطلوب دونالد ترامپ، کاندیدای جمهوریخواه را رد کنند.
اوباما گفت: از شما میخواهم برای هیلاری کاری کنید که پیشتر برای من کردید.
07:55: کلینتون: شاهد حضور گسترده در انتخابات خواهیم بود
هیلاری کلینتون گفت، کارزار انتخاباتی وی اعتقاد دارد که در مسیری حرکت میکند که شاهد حضور گسترده مردم در انتخابات ریاستجمهوری پیشرو خواهد بود.
هیلاری کلینتون، کاندیدای دموکرات انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در جمع حامیانش در پنسیلوانیا گفت که به اعتقاد اعضای کمپین انتخاباتی وی، با توجه به وضعیت کنونی میزان مشارکت در انتخابات پیش رو زیاد خواهد بود.
07:54: در آستانه انتخابات آمریکا؛ چه کسی در نظرسنجیها پیشتاز است؟
نتایج اکثر نظرسنجیها هیلاری کلینتون دموکرات را پیشتاز نشان میدهد اما فاصله او با دونالد ترامپ همچنان اندک است. تازهترین نظرسنجیها نشان میدهد که هیلاری ۴ و ۵ درصد در ایالت حیاتی فلوریدا جلو است. نظرسنجی دیگری نشان میدهد که هیلاری ۴۶ درصد از آراء را در مقابل ترامپ با ۴۴ درصد کسب میکند. در همین حال نظرسنجی ایبیسی و واشنگتن پست هیلاری کلینتون را تنها یک درصد جلوتر نشان میدهد.
اینطور گفته میشود که اشتیاق مردمی از نامزدی کلینتون از ۵۱ درصد به ۴۷ درصد کاهش یافته است و این نگرانی به وجود میآید که ممکن است مشارکت مردمی در انتخابات کاهش یابد.
07:40: رئیس جمهور در آمریکا چگونه انتخاب میشود؟
فرآیند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، از نظر زمانبندی معمولا شامل مراحل زیر است:
در فصل بهارِ یکسال پیش از برگزاری انتخابات، نامزدها، قصد خود را برای ورود به این رقابتها به صورت رسمی اعلام میکنند.
در فصل تابستانِ یکسال پیش از برگزاری انتخابات تا بهار سال بعد (فصل بهارِ سال برگزاری انتخابات) کارزارهای انتخاباتی و مناظرات حزبی در سطح ایالتی برگزار میشود و نامزدها تلاش میکنند با تبلیغات، اعلام سیاستها و انتقاد از رقبای درون حزبی، اقبال اعضای حزبشان را به خود جلب کنند.
از ژانویه (دی ماه) تا ژوئن (خرداد ماه) سالِ برگزاری انتخابات، انتخابات ایالتی درون حزبی برای انتخاب «نمایندگان حزبی» - که نهایتا در «مجمع ملی» شرکت میکنند - برگزار میشود.
از جولای (تیرماه) تا اوایل سپتامبر (شهریور ماه) سالِ برگزاری انتخابات، احزاب آمریکایی «مجمع ملی» خود را برگزار کرده و طی آن «نمایندگان حزبی» منتخب از ایالتهای مختلف، نامزد نهایی حزب را برای رقابتهای ریاست جمهوری انتخاب میکنند.
از سپتامبر (شهریور ماه) تا اوکتبر (مهر ماه) سالِ برگزاری انتخابات، کارزارهای تبلیغاتی و مناظرات نامزدهای ریاست جمهوری این کشور برگزار میشود.
در اوایل نوامبر (آبان ماه) سالِ برگزاری انتخابات (سهشنبه پس از اولین دوشنبه ماه نوامبر)، انتخابات عمومی ریاست جمهوری برگزار شده و شهروندان آمریکایی در هر ایالت به نامزدهای متقاضی عضویت در کالج الکترال رأی میدهند.
در اوایل دسامبر (آذر ماه) سالِ برگزاری انتخابات، اعضای کالج الکترال، برای انتخاب رئیس جمهوری و معاون رئیس جمهوری رأی میدهند.
اوایل ژانویه (دی ماه) سالِ بعد از برگزاری انتخابات، کنگره آمریکا به ریاست معاون وقت رئیس جمهوری این کشور، آرای کالج الکترال را شمارش میکند.
20 ژانویه (یکم بهمن ماه) سالِ بعد از برگزاری انتخابات، مراسم تحلیف رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده آمریکا برگزار میشود.
بنیانهای قانونی
فرآیندهای اصلی انتخاب رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در قانون اساسی این کشور تشریح شده است و در متممهای 12، 22 و 23 قانون اساسی اصلاحاتی در آنها اعمال شده است. البته بسیاری از مراحل فرآیند انتخاب رئیس جمهوری این کشور طی سالهای طولانی و بر مبنای سنتها یا قوانین ایالتی شکل گرفته است.
شرایط نامزدها
رئیس جمهوری و معاون رئیس جمهوری برای دورههای چهارساله انتخاب میشوند. نامزدهای تصدی این سمت، علاوه بر اینکه باید متولد آمریکا و شهروند این کشور باشند، باید تا روز تحلیف، دستکم 35 سال سن و 14 سال ساکن ایالات متحده باشند. البته تصدی این سمت تنها برای دو دوره متوالی ممکن است.
ثبت نام در کمیسیون فدرال انتخابات: نامزدهای متقاضی شرکت در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، 15 روز پس از اینکه بتوانند 5 هزار دلار کمک انتخاباتی را جذب کرده و یا همین مقدار را برای کارزار تبلیغاتی خود خرج کردند، باید بیانیهای را در ارتباط با نامزدی خود نزد کمیسیون فدرال انتخابات ایالات متحده ثبت کنند، تا این کمیسیون به کمیته انتخاباتی کارزار نامزد مدنظر اختیار جمعآوری کمکهای انتخاباتی و هزینهکردن آن را بدهد.
انتخاب نامزدهای حزبی
احزاب عمده آمریکایی برای انتخاب نامزدهای حزبشان برای تصدی منصب رئیس جمهوری، «مجمعهای ملی» برگزار میکنند که در واقع اجلاسهای بزرگی هستند که «نمایندگان حزبی» ایالتها در آن شرکت میکنند. این نمایندگان حزبی در برخی ایالتهای این کشور از سوی «عامه اعضای حزب» و در برخی دیگر از سوی «انجمنهای حزبی» انتخاب میشوند. البته برخی از این «نمایندگان حزبی» بنا به سمتی که در حزب دارند، یعنی در واقع به خاطر ارشدیت و سابقه فعالیت حزبی، به عنوان «نماینده حزبی» انتخاب شده و در مجمعهای ملی احزاب آمریکایی شرکت میکنند.
نمایندگان حزبی: نمایندگان حزبی چیزی مانند اعضای کالج الکترال هستند، با این تفاوت که در چارچوب حزبی عمل کرده و هدف آنها انتخاب نامزد نهایی حزب برای ورود به رقابتهای ریاست جمهوری این کشور است. نمایندگان حزبی، در اکثر موارد از پیش وعده دادهاند که به کدام یک از نامزدهای حزبی رأی داده و در هنگام تشکیل «مجمع ملی حزبی» نیز معمولا به نامزد مدنظر خود رأی میدهند. با این حال، در حزب دموکرات آمریکا، برخی نمایندگان حزبی وجود دارند که از پیش وعدهای برای حمایت از یک نامزد مشخص نداده و در نهایت کار میتوانند بنابر نظر خود به هریک از نامزدهای حزبی رأی دهند.
انتخاب نمایندگان حزبی: نمایندگان حزبی در هر ایالت، معمولا به یکی از این دو شکل انتخاب میشوند: یا از طریق رأی عمومی اعضای حزب (یا مردم) در آن ایالت - که به آن primary میگویند - یا از طریق انجمن حزبی در ایالت - که به آن Caucuse میگویند. البته هر یک از این دو شیوه، میتوانند به دو طریق انجام شوند: باز و بسته. در شیوه باز، هر شهروندی میتواند شرکت کند، و در شیوه بسته، تنها کسانی که عضو رسمی حزب باشند میتوانند در انتخابات شرکت کنند.
تعداد نمایندگان حزبی: طبق تقسیمبندی حزب دموکرات، در مجموع 4765 نماینده حزبی وجود دارد که هر نامزدی که بتواند حمایت 2383 تن از آنها را کسب کند، نامزد نهایی دموکراتها برای رقابتهای ریاست جمهوری خواهد شد. در حزب جمهوریخواه نیز مجموع 2472 نماینده حزبی وجود دارد و هرکسی که بتواند حمایت 1237 تن از نمایندگان حزبی را کسب کند، به عنوان نامزد نهایی حزب انتخاب میشود.
همراهی نامزدهای ریاست جمهوری و معاونت ریاست جمهوری
در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، هر یک از نامزدهای تصدی پست رئیس جمهوری، یک فرد را به عنوان نامزد معاونت رئیس جمهوری همراه خود دارند. در واقع نامهای این دو تن به صورت لیستی است و نمیتوان رئیس جمهوری را از یک لیست و معاون وی را از لیست دیگری انتخاب کرد.
انتخاب اعضای کالج الکترال (انتخابات ریاست جمهوری)
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در واقع شامل برگزاری 51 انتخابات مجزا در 50 ایالت به علاوه پایتخت این کشور است. در این 51 منطقه، رأیدهندگان به نامزدهای عضویت در «کالج الکترال» رأی میدهند - کسانی که از پیش وعده دادهاند که به کدام یک از نامزدهای ریاست جمهوری رأی خواهند دارد؛ در واقع رأیدهندگان هنگام انداختن برگه رأی خود، در اکثر ایالتها، نام نامزدهای عضویت در کالج الکترال را نمینویسند، بلکه برگههایی را به صندوق رأی میاندازند که در روی آن نوشته «رأی دهنده به فلان نامزد ریاست جمهوری». پس از برگزاری انتخابات محلی در 51 منطقه آمریکا، اعضای انتخاب شده، کالج الکترال را تشکیل میدهند.
در 48 ایالت آمریکا، وقتی که یک نامزد بتواند اکثریت آرای شهروندان این کشور را کسب کند، تمامی سهمیه الکترال آن ایالت را آن خود میکند. برای مثال اگر 51 درصد شرکتکنندگان در انتخابات ایالت نیویورک به کلینتون (در واقع به افرادی که اعلام کردهاند که در کالج الکترال به کلینتون رأی میدهند) رأی دهند، تمامی سهمیه ایالت نیویورک در کالج الکترال به کلینتون (حامیان کلینتون) اختصاص پیدا میکند. تنها در دو ایالت نبراسکا و ماین، سهمیه ایالتی تاحدی براساس درصد رأیدهندگان توزیع میشوند.
ساکنان سرزمینهای ماورای بحار آمریکا نقشی در انتخاب اعضای کالج الکترال ندارند، هرچند در رقابتهای مقدماتی درون حزبی، هر کدام از این سرزمینها، تعدادی نماینده حزبی را به مجمعهای ملی احزاب ارسال میکنند.
تعداد اعضای کالج الکترال:تعداد اعضای کالج الکترال برابر با مجموع تعداد اعضای مجلس نمایندگان و سنای این کشور (538 نفر) است. در واقع سهمیه هر ایالات در کالج الکترال برابر با تعداد اعضای مجلس نمایندگان و سنای آن ایالت در کنگره آمریکا است.
تاریخ برگزاری انتخابات اعضای کالج الکترال (انتخابات ریاست جمهوری):همواره، روز سهشنبه بعد از اولین دوشنبه ماه نوامبر، تاریخ برگزاری انتخابات سراسری ریاست جمهوری یا همان انتخاب اعضای کالج الکترال آمریکا است. انتخاب این تاریخ از نظر تاریخی ریشه در سه عامل «وضعیت آب و هوایی»، «تاریخ برداشت محصولات کشاورزی» و «شرکت در مراسم کلیسا» داشته است.
در واقع در زمانهای گذشته، رأیدهندگان مجبور بودند برای رسیدن به محل استقرار صندوقهای رأیگیری - که در مراکز نواحی (County) مستقر بودند - با اسب مسافرت کنند. برگزاری انتخابات در روز سهشنبه این امکان را به رأیدهندگان میداد که تا روز یکشنبه در مراسم کلیسای محلی خود شرکت کرده و روز دوشنبه را به مسافرت - از محل سکونت خود تا محل استقرار صندوقهای رأیگیری - اختصاص دهند و روز سهشنبه بتوانند رأی خود را به صندوق بیاندازند. همچنین ماه نوامبر، بهترین زمان ممکن بین فصل برداشت محصولات کشاورزی و زمستانهای سخت ایالات متحده است؛ زیرا در این دو بازه زمانی، مردم نمیتوانستند با استفاده از اسب و درشکه به راحتی مسافرت کنند.
انتخاب رئیس جمهوری و معاونش توسط کالج الکترال
پس از تشکیل کالج الکترال، اعضای آن برای انتخاب رئیس جمهوری و معاونش تشکیل جلسه داده و رأی میدهند. اما هر کدام از اعضای کالج الکترال از پیش وعده دادهاند که به چه کسانی برای ریاست جمهوری و معاونت رأی میدهند و در اغلب موارد، اعضای مجلس الکترال بر همین اساس رأی دادهاند. به این ترتیب هر یک از نامزدهای ریاست جمهوری که بتواند دستکم 270 رأی از مجموع 538 رأی کالج الکترال را کسب کند، به ریاست جمهوری این کشور انتخاب میشود.
نقشآفرینی کنگره در انتخابات ریاست جمهوری
اگر هیچ یک از نامزدهای ریاست جمهوری نتواند اکثریت آرای کالج الکترال را کسب کند، مجلس نمایندگان آمریکا از بین سه نامزدی که بیشترین رأی را در کالج الکترال کسب کردهاند، یکی را به عنوان رئیس جمهوری انتخاب میکند. با این تفاوت که در مجلس نمایندگان، نمایندگان هر ایالت آمریکا، به صورت یکجا و در قالب یک رأی واحد به یکی از نامزدها رأی میدهند. برای انتخاب معاون رئیس جمهوری نیز، در این شرایط، سنای آمریکا از بین دو نفری که بیشتری رأی را در کالج الکترال کسب کردهاند، یکی را برای این سمت انتخاب میکند.
دیوان عالی آمریکا
اگر در فرآیند برگزاری انتخابات اعضای کالج الکترال در مناطق 51گانه آمریکا اختلافی به وجود بیاید - همانند انتخابات سال 2000 و مناقشه بر سر شمارش آرای ال گور و جورج بوش در ناحیه پالم بیچ ایالت فلوریدا - دیوان عالی آمریکا مسئولیت رسیدگی به موضوع مورد مناقشه را داشته و تصمیم مقتضی را اتخاذ میکند.
۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]
صفحات پیشنهادی
همه چیز درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
همه چیز درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکاتاریخ انتشار دوشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۲ ۲۲آخرین نتایج نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
آخرین نتایج نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری آمریکاتاریخ انتشار يکشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۸ ۱۳ نتایج یک نظرسنجی که روز شنبه در آمریکا منتشر شد نشان داد هیلاری کلینتون نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تلاش برای کسب رای هیات های انتخاباتی کالج های الکترال از دوهزینه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
خبرگزاری فارس مطالعات جدید موسسه تحقیقاتی رازهای آشکار open secrets نشان میدهد انتخابات پیشروی ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 میتواند پرهزینهترین انتخابات در طول تاریخ این کشور باشد به نوشته وبگاه این موسسه در حالی که فقط دو هفته به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری فرصت بچرا رقابت در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا چنین نزدیک است؟
چرا رقابت در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا چنین نزدیک است چرا با وجود اختلافات بسیاری که در دو کاندیدای ریاستجمهوری سال ۲۰۱۶ میبینیم رقابت فشردهای بین آنها در جریان است آیا جامعه آمریکایی واقعا به صورت ۵۰-۵۰ تقسیم شده است یا نظریات دیگری برای توجیه وضعیت کنونی وجود دارد به گایمیل افشا شده کلینتون درباره دولت روحانی کد خبر: ۲۹۲۸۳۵ ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۸ با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخ
ایمیل افشا شده کلینتون درباره دولت روحانی کد خبر ۲۹۲۸۳۵ ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹ ۴۸ با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نظرات تاریخ انتشار سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۰ ۲۳ با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نظرات دو نامزد اصلی انتخابات درباپاسخ به همه سئوالات درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
پاسخ به همه سئوالات درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سهشنبه آمریکا شاهد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری است سیستم انتخاباتی آمریکا به صورت آرای غیر مستقیم است و قصد داریم تا روند این سیستم و سوالات متداول را اندکی شرح دهیم به گزارش نامه نیوز خبرگزاری پرس اسوسیشن در ادامهنوستراداموس برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را پیش بینی کرده است! | پایگاه خبری تراز
تراز برخی از کارشناسان درباره پیشگویی های نوستراداموس می گویند که این پیشگوی فرانسوی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری 2016 را پیش بینی کرده است به گزارش تراز به نقل از monsterscritics برخی از کارشناسان درباره پیشگویی های نوستراداموس می گویند که پیشگوی فرانسوی نتیجه انتخابات ریاستسوریه پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
سوریه پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اوت سال 2013 میلادی در جریان درگیریهای نظامی سوریه منطقه غوطه در نزدیکی دمشق شاهد به کارگیری سلاحهای شیمیایی بود به گزارش نامه نیوز از همان آغاز به کارگیری این سلاح کشتار جمعی دولت و ارتش سوریه متهم به استفاده از این نوع سلاح شد دولنگاهی به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا؛ چه کسی پیروز میشود؟
نگاهی به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا چه کسی پیروز میشود تاریخ انتشار سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۷ ۳۴ اگر به دنبال پاسخ این پرسش هستید که در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا چه کسی پیروز خواهد شد پاسخ شما این است که به احتمال بسیار زیاد هیلاری کلینتون به گزارش ایسنا«جان کری»: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بی شرمی محض است
جان کری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بی شرمی محض استتاریخ انتشار سه شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۰ ۳۳ وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی با انتقاد از اوضاع جاری در انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا آن را «بی شرمی محض» دانست به گزارش مهر به نقل از یو اِس نیوز «ج-
سیاسی
پربازدیدترینها