تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برتر از هر کار نیکی، کاری هست تا جاییکه مرد در راه خدا کشته شود، پس چون در راه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832580766




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این میلیاردرها به ترامپ و کلینتون کمک می‌کنند | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا کدام افراد ثروتمند به دو کاندیدای جمهوریخواه و دموکرات کمک مالی می‌کنند؟

به گزارش تراز ، تعدادشان زیاد نیست، اما میلیون‌ها دلاری که تاکنون خرج فراخوان تبلیغاتی دونالد ترامپ کرده‌اند، کیفیت حضورشان را نشان می‌دهد. در تبلیغات سیاسی، پول یکی از مهم‌ترین عناصر تعیین‌کننده است؛ و در سرمایه‌دار‌ی‌ترین کشور جهان شاید مؤثرتر از عناصری همچون جایگاه اجتماعی و مقبولیت؛ که اگر اینگونه نبود، بعد از رسوایی‌های پی‌در‌پی دونالد ترامپ او با شانس ناچیزی که پیدا می‌کرد عطای ریاست‌جمهوری را به لقایش می‌بخشید و بقیه عمرش را در پنت‌هاوس شیشه‌ای «ترامپ تاور» به سر می‌برد.

اما در فراخوان تبلیغاتی او شریان‌های مالی‌اش به اندازه‌ای پرخون هست که بتواند او را از گزند حوادث در امان نگه دارد. در فراخوان ترامپ، نه تنها منابع مالی به ثروت عظیم شخصی او متصل است، بلکه میلیاردرهای جمهوریخواهی هستند که کمک‌های بزرگی به این فراخوان مبذول می‌دارند. با وجود آنکه اعطاکنندگان فراخوان نمی‌توانند مبلغی بیشتر از دو هزار و هفتصد دلار به نامزدی کمک کنند، اما راه‌های بسیاری برای دور زدن این قانون وجود دارد. در حالی که به آخرین تلاش‌های نامزدهای ریاست‌جمهوری 2016 آمریکا برای تصاحب صندلی قدرت نزدیک می‌شویم، میلیاردرهای حامی ترامپ پشتش قد علم کرده‌اند تا بتواند با کنارزدن رقیب دموکراتش چهار سال آتی را همراه با خانواده پرجمعیتش در کاخ سفید سپری کند. به طوری که او تنها تا ماه فروردین 25 میلیون دلار از اعطاکنندگان پول گرفته که در این میان متخصصان املاک بالاترین جایگاه را دارند. با خواندن جدول زیر این میلیاردرها را بهتر بشناسید:

همه تریلیونرهای ترامپ

شلدون آدلسون

در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2012، 98 میلیون دلار خرج کرد تا اوباما بار دیگر روی صندلی کاخ سفید ننشیند. اگرچه او به هدفش نرسید، اما 4 سال بعد مصمم‌تر از پیش بازگشت تا جشن پیروزی حزب جمهوریخواه را همراه با دونالد ترامپ در کاخ سفید بگیرد. او که در ماه مه اعلام کرد نامزد مورد حمایتش ترامپ است، از طریق «کمیته‌های اقدام سیاسی» موسوم به «سوپر پکس» (super PACS) حدود ۱۰۰ میلیون دلار به ستاد انتخاباتی ترامپ کمک کرده است. پولی که در کنار هزینه رقابت‌های انتخاباتی، صرف تبلیغات منفی علیه رقبای ترامپ شد.

پیتر تیل

یکی از سردمداران سیلیکون‌ولی و ثروتمندان جهان که 10درصد از سهام فیس‌بوک را نیز در اختیار دارد، تبدیل به یکی از حامیان بزرگ ترامپ شده است. او که سابقاً در سال 2012 از ران پال حمایت کرده و تابستان گذشته دو میلیون دلار به سوپر پک (کمیته‌های سیاسی که با هدف تأثیر بر انتخابات کمک‌های مالی نامحدودی از شرکت‌ها، اتحادیه‌ها یا افراد ثروتمند دریافت می‌کنند) اهدا کرده، نشان داده که دست‌ ودلباز است. اگرچه هنوز مدرکی از کمک‌های او به فراخوان ترامپ در دست نیست، اما دوستی این دو نشان می‌دهد که پای مبلغ قابل توجهی در میان است.

کارل آیکان

یکی دیگر از بزرگ‌ترین میلیاردرهای جهان که معتقد است ترامپ قادر است عزت آمریکا را باز گرداند، کارل آیکان است. این تاجر ترک‌تبار در مورد ترامپ گفته است: «تنها کسی مثل ترامپ می‌تواند ما را از این وضعیت اسفبار بیرون بکشد.» طی هفته‌های نخست اعلام کاندیداتوری ترامپ، آیکان و همسرش بیش از 100هزار دلار به فراخوان او کمک کردند.

ویلبور راس

ثروت افسانه‌ای راس از طریق سرمایه‌گذاری روی شرکت‌های ورشکسته و شکست‌خورده به‌دست آمده‌ است. شاید او بهتر از هرکس دیگری بداند، چطور نمودار نزولی را برعکس کند. او در سری گذشته انتخابات ریاست‌جمهوری به میت رامنی نامزد جمهوریخواه، 25هزار دلار کمک کرده بود.

آندرو بیل

بانکدار و تاجر بزرگ آمریکایی که علاقه زیادی به سرمایه‌گذاری و قمار دارد،  بختش را روی دوست دیرینه‌اش امتحان کرد. فراخوان تبلیغاتی ترامپ هم در عوض پول‌هایی که بیل خرجش کرده، قدرشناسی نشان داده و طی بیانیه‌ای او را «بزرگ‌ترین و موفق‌ترین سرمایه‌گذار کشور» نامیده است. وی حدود 500 هزار دلار پول به فراخوان ترامپ برده است.

دن بیلزریان

سرمایه‌گذاری را از پدرش پائول بیلزریان آموخته و ظرف مدت کوتاهی توانسته شهرت و ثروت زیادی برای خود دست‌وپا کند. او که یکی از مشهورترین قماربازان جهان است، اعلام کرده بود در سال 2016 کاندیدای ریاست جمهوری خواهد شد، اما از این کار منصرف شد و در عوض به حمایت از ترامپ روی آورد.

مایک تایسون

قهرمان بوکس جهان نیز درباره انتخابات ریاست‌جمهوری سکوت نکرده و موضعش را اینگونه اعلام کرده است: «بگذارید او رئیس جمهوری شود. بگذارید آمریکای دیگری را تجربه کنیم. آمریکایی که تجارت واقعی و درست را تجربه کند. جایی که رنگ پوست مهم نباشد و هر کسی که شایسته کار بود، براحتی کار بیابد».

سیلوستر استالونه

استالونه یک جمهوریخواه دو آتشه است. او تقریباً در هرجا و هر رویدادی که بتواند کمکی به جمهوریخواهان داشته باشد، دریغ نمی‌کند. بارها اقدام به جمع‌آوری اعانه و سخنرانی به نفع حزب جمهوریخواه کرده است. او خاطرات بسیاری با ترامپ دارد و او را یک مرد فوق‌العاده می‌داند که همچون آرنولد شوآرتزنگر امثالشان بسیار کم است.

بروس ویلیس

این ستاره هالیوودی که هم در فیلم‌های اکشن و هم فیلم‌های درام خوش درخشیده است، جزو کسانی است که علناً از ترامپ حمایت کرده و به همین خاطر مورد انتقاد برخی محافل رسانه‌ای آمریکا قرار گرفته است. اوج اعتراضات علیه وی در شوی تلویزیونی «جیمی فالون» بود که با پوشش و کلاه و موهای ترامپ در برنامه حاضر شد و از او دفاع کرد.

رابرت کیوساکی

رفیق دیرینه ترامپ درباره‌اش گفته: «وقتی مناظره‌ها را تماشا می‌کردم، با خودم می‌گفتم کدام یک از این نامزدهای انتخاباتی توانایی پول در آوردن را دارد؟ پس از مدتی متوجه شدم که همه آنها فقط توانایی خوب خرج کردن را دارند مگر یک نفر؛ و آن هم ترامپ بود. من به او رأی می‌دهم چون شایسته پول در آوردن است.»

پر بازتاب‌ترین سخنان ترامپ

من دونالد جی ترامپ خواستار ممنوعیت کامل ورود مسلمانان به آمریکا هستم... بر اساس تحقیقات مؤسسه پیو و دیگر مؤسسات نظرسنجی، در بخش‌های بزرگی از جوامع مسلمان تنفر شدیدی نسبت به آمریکایی‌ها وجود دارد.

من می‌توانم وسط خیابان پنجم بایستم و به مردم شلیک کنم و رأی دهندگانم را از دست ندهم (اظهارات ترامپ در یکی از سخنرانی‌هایش در ایالت ایووا در حالی که انگشتش را به نشانه شلیک به سمت حاضران گرفته)

به حامیانم و به همه کسانی که به من رأی خواهند داد و به همه مردم آمریکا قول می‌دهم، اگر پیروز انتخابات من بودم نتیجه انتخابات را تمام و کمال بپذیرم. (ترامپ در مناظره آخرش در این باره گفته بود، الان پاسخ نمی‌دهد. او پیشتر نیز گفته بود نتیجه انتخابات هرچه باشد نمی‌پذیرد)

من یک دیوار بزرگ خواهم ساخت و باورکنید هیچ‌کس نمی‌تواند بهتر از من دیوار بسازد. من این دیوارها را با هزینه بسیار کم خواهم ساخت. یک دیوار بسیار بسیار بزرگ در مرزهای جنوبی مان  و مکزیک را وادار می‌کنم هزینه ساخت این دیوار را بپردازد.

وقتی مکزیک مردمش را به آمریکا می‌فرستد بهترین‌هایش را نمی‌فرستد آنهایی را می‌فرستد که مشکلات بسیاری دارند و آنها مشکلاتشان را به کشور ما می‌آورند. آنها مواد مخدر و جرم را با خود می‌آورند، آنها متجاوزان جنسی هستند.

نیویورک برف می‌بارد و همه‌جا در حال یخ زدن است؛ آیا ما به گرم شدن زمین نیاز داریم؟

آی‌کیو من یکی از بالاترین آی‌کیوهاست و همه شما این را می‌دانید. لطفاً خیلی احساس حماقت یا ناامنی نکنید این مشکل شما نیست.

پول میلیاردرهای جمهوریخواه در کیسه کلینتون

ترامپ یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌داران جهان است و به همین دلیل ممکن است چندان به حضور میلیاردرهای دیگر در اطرافش اهمیت ندهد؛ او به اندازه کافی پول دارد و می‌تواند روی کمک دوستان تاجرش هم حساب ویژه‌ای باز کند. اما شرایط برای هیلاری کلینتون به گونه‌ای دیگر است. به طوری که بارها ترامپ این مسأله را مورد حمله قرار داده و گفته که مانند کلینتون از ثروتمندان «گدایی» نمی‌کند و خودش خرج هزینه‌های انتخاباتی‌ کارزارش را می‌پردازد. کلینتون همواره از آغاز فراخوان انتخاباتی‌اش در تلاش بوده توجه میلیاردرهای دموکرات را به سمت حمایت از خود جلب کند، تا  پیوند میان پول و کارزارش مستحکم‌تر شود. به‌طوری که او تاکنون 11میلیون دلار تنها از وکلا و شرکت‌های حقوقی دریافت کرده و 4 میلیون دلار نیز از سرمایه‌گذاران و بانکداران بزرگ.

در این میان اما پدیده جالب توجه این است که برخی از میلیاردرهای جمهوریخواه به حمایت او روی آورده‌اند و پول خرج فراخوان او می‌کنند. در ماه آگوست دو میلیاردر جمهوریخواه اعلام کردند به فراخوان کلینتون کمک خواهند کرد. عملی که نه تنها فراخوان ترامپ را از میلیون‌ها دلار محروم کرد بلکه باعث شد به کلینتون برای زیر سؤال‌ بردن موفقیت‌های مالی ترامپ، فرصتی دست دهد. سث کلارمن یکی از این دونفر، طی مصاحبه‌ای با رویترز گفت که انتخابش کلینتون است زیرا ریاست‌جمهوری ترامپ از روی تعقل و تفکر نخواهد بود. اگرچه کلارمن خود را به‌عنوان یک حامی مستقل از احزاب معرفی کرده، اما کمک‌های پیشین او به نامزدهای حزب جمهوریخواه مانند مارک روبیو، جب بوش و کریس کریستی بیانگر گرایش‌های سیاسی‌اش است. البته او مانند هر بیزینس‌منی (از جمله ترامپ) همیشه جایی سرمایه‌گذاری کرده که به بازگشت سرمایه‌اش اطمینان داشته. به‌طوری که به گزارش رویترز او در سال 2007 به فراخوان کلینتون کمک کرده است.

حمایت کلارمن از کلینتون تنها یک روز پس از آن اعلام شد که مگ وایتمن، دیگر میلیاردر جمهوریخواه نیز اعلام کرد، حامی کلینتون است و به ترامپ هشدار داد، «با عوامفریبی شخصیت ملی آمریکا را خدشه‌دار خواهد کرد.» او در بیانیه‌اش به صراحت اعلام کرد به کلینتون کمک مالی خواهد کرد و تلاش می‌کند، پشتوانه مالی فراخوان او را تقویت کند. حمایت میلیاردرها با وجود همه منافعی که برای صاحبان کارزار انتخاباتی دارد، دردسرهای خاص خودش را هم دارد. بویژه برای دو کاندیدایی که گرایش‌های پوپولیستی دارند. ترامپ سرسختانه در تلاش است، به کلینتون برچسب «حامی وال‌استریت و برخی منافع خاص» را بزند و صف میلیاردرهایی که پشت او قرار گرفته‌اند، این ادعا را تقویت خواهد کرد.

کلینتون بنا به یک دلیل مشخص از حمایت جمهوریخواهان استقبال می‌کند: او با کمک آنها می‌تواند از منافع افزایش کمک‌های مالی به فراخوانش علیه ترامپ استفاده کند. کلینتون ماه جولای افشا کرد، رقیبش تاکنون 64 میلیون دلار خرج فراخوانش کرده و 80 میلیون دلار دیگر به حزب کمک کرده تا از او حمایت کند. ضمن آنکه هنگامی که برادران کوچ اعلام کردند، از ترامپ حمایت نخواهند کرد، پیروزی بزرگی برای کلینتون محفوظ ماند. خیال خوش کلینتون از همراهی میلیاردرها با او، جایی باعث نگرانی‌اش می‌شود که لیبرال‌ها و حامیان برنی سندرز که سرسختانه با وال‌استریت مخالفند، او را در انتخابات تنها بگذارند و رأی‌ دادن به او را مخالف آرمان‌هایشان بدانند. کلینتون اما برای جلب نظر این دو طیف گسترده، از الیزابت وارن کمک گرفته.

وارن در مصاحبه‌ای با بلومبرگ گفته چشم‌انداز ریاست‌جمهوری ترامپ بسیار خطرناک است و جنگ هسته‌ای که احتمالاً جزو عواقب آن است، صدمه زیادی به اقتصاد کشور می‌زند. اگر سیاست‌های کلینتون و مشاورش وارن نتیجه دهد و آرای مردم به خاطر حمایت‌های میلیاردرها از او از کف‌اش نرود، برنده این مناقشه او خواهد بود که هم پول میلیاردرها را به نفع خود استفاده کرده و هم آرای چپی‌ها را کسب کرده است.

تیم همراه هیلاری

تیم کین

سناتور ایالت ویرجینیا و فرماندار سابق ویرجینیا  که 58 سال سن دارد، در سال ۲۰۰۶ با کسب ۵۱٪ آرا در برابر ۴۶٪ رقیب جمهوریخواهش، به فرمانداری ویرجینیا برگزیده شد و تا ۲۰۱۰ در این سمت فعالیت کرد. کین در سال 2009 از جمله گزینه‌های احتمالی معاونت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا بود و در حال حاضر نیز معاون اول هیلاری است.

رابی موک

مدیر ستاد انتخاباتی هیلاری متولد شهر شارون از ایالت ورمنت آمریکاست. خانم کلینتون اولین بار سال 2007 به او اعتماد کرد و وی را به عنوان مدیر ستاد انتخاباتی اش در مرحله مقدماتی انتخابات  2008 آمریکا انتخاب کرد. هیلاری هرچند در آن انتخابات مقابل اوباما شکست خورد اما اکنون بار دیگر به موک اعتماد کرده است.

هما عابدین

دستیار کنونی و یار و همکار قدیمی هیلاری در زمان فعالیت کلینتون به عنوان وزیر سابق امور خارجه آمریکا معاون رئیس دفتر وی بود. او مسلمان است و علاوه بر زبان انگلیسی، بر عربی و اردو نیز تسلط دارد. عابدین در سال ۲۰۱۰ با آنتونی وینر، نماینده وقت حوزه انتخابیه نهمِ نیویورک در مجلس نمایندگان آمریکا ازدواج کرد.

جان پودستا

رئیس ستاد انتخاباتی هیلاری از مادری یونانی - آمریکایی و پدری ایتالیایی - آمریکایی متولد و در شیکاگو بزرگ شد. یک ماه پیش ویکی‌لیکس مجموعه‌ای از ایمیل‌های وی منتشر کرد که حاوی اطلاعاتی محرمانه از سخنرانی‌های هیلاری و ... بود. پودستا روسیه را متهم کرد که با هک ایمیل‌هایش اطلاعاتی دستکاری شده را به ویکی‌لیکس داده است.

جنیفر پالمیری

مدیر روابط عمومی هیلاری  در کارنامه خود سمت هایی نظیر دستیار ویژه لئون پانه تا و معاون مدیر برنامه‌های بیل کلینتون را دارد و زمانی نیز مدیر روابط عمومی کاخ سفید بوده‌است. در ایمیل‌هایی که از جان پودستا منتشر شد، نام او نیز مشاهده می‌شود. اما خود او این اطلاعات را رد می‌کند.

بیل کلینتون

شوهر هیلاری که بین سال‌های 1993 تا 2001 رئیس جمهوری آمریکا بود. دوره دوم ریاست‌جمهوری بیل کلینتون بیشتر تحت تأثیر رسوایی جنسی اش بود. او  در حالی کاخ سفید را ترک می‌کرد که مردم اخلاق و رفتار وی را زیر سؤال برده بودند. هر چند، وی رضایت ۶۵ درصد را به دست آورده بود که بالاترین میزان در بین رؤسای جمهور بعد از جنگ جهانی دوم بود.

چلسی کلینتون

دختر هیلاری و عضو هیأت مدیره بنیاد کلینتون او تنها فرزند بیل و هیلاری کلینتون است و هنگامی که بیل در سال ۱۹۹۳، به عنوان رئیس جمهوری آمریکا وارد کاخ سفید شد، چلسی تنها 12 سال داشت و از آن موقع تا کنون مردم آمریکا کوچکترین حرکات او را تحت نظر داشته و مطالب درباره او را با علاقه در رسانه‌ها دنبال می‌کنند.

کن سالازار

رئیس تیم تدارکات و حمل و نقل ستاد انتخاباتی هیلاری، وزیر کشور سابق و سناتور ایالت کلرادو  که اسپانیایی تبار است، بین سال های 2009 تا 2013 در دولت اوباما وزیر کشور بود و بین سال‌های 2005 تا 2009 نیز سناتور ایالت کلورادو. کن سالازار قبل از اینکه سناتور کلورادو شود، بین سال‌های 1999 تا 2005 دادستان کل کلورادو بود.

پربازتاب‌ترین سخنان هیلاری

اگر یک کشور حقوق اقلیت‌ها و حقوق بشر شامل حقوق زنان را به رسمیت نشناسد به ثبات و کامیابی دست نخواهد یافت.

کشورهایی که تروریست‌پرور هستند یا روی تروریست‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند بهایش را می‌پردازند.

بچه‌هایی که امروز دارند در آمریکا رشد می‌کنند، مطمئن خواهند شد یک آفریقایی - آمریکایی یا یک زن می‌تواند رئیس جمهوری آمریکا شود.

در کاخ سفید رسم بود اگر جایی بسیار خطرناک، بسیار کوچک و بسیار فقیرنشین بود، بانوی اول را به آنجا می‌فرستادند.

تا زمانی که افرادی هستند که می‌خواهند به نام مذهب و به نام خدا خون بریزند و جان مردم بیگناه را بگیرند، دنیا هرگز صلح واقعی و پایدار را نخواهد شناخت.

حقوق بشر یعنی حقوق زنان و حقوق زنان یعنی حقوق بشر. بیایید فراموش نکنیم در میان آن حقوق حق آزادانه صحبت کردن و حق شنیده شدن هم هست.

زنان بسیار زیادی در بسیاری از کشورها یک زبان مشترک دارند؛ زبان سکوت.

من معتقد نیستم ما باید بار دیگر 100 هزار نیروی نظامی به میدان‌های جنگ خاورمیانه بفرستیم. اگر ما چیزی درباره 15 سال جنگ در عراق و افغانستان آموخته باشیم، این است که مردم محلی و کشورها خودشان باید امنیت جوامعشان را تأمین کنند.

مردی که می‌توانی با یک توئیت به دامش بیندازی (ترامپ) مردی نیست که بتوانی با اطمینان سلاح‌های هسته‌ای دراختیارش بگذاری.

من تشریح این مسأله که او (ترامپ) به رهبران خودکامه گرایش دارد را بر عهده روانپزشکان می‌گذارم.


منبع: ایران

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 17 آبان 1395 - 16:16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن